Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Manga&Anime (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=139860)

i386 26-12-2008 13:19

@up: Ogolnie byla ok, ten wszechswiat niby ladnie narysowany, ale ludzie i twarze mi sie nie podobaly... Moje odczucie, mozesz przeciez miec inne : )

Koszyk 26-12-2008 18:20

W nowym naruto caly odcinek piepszenia o niczym : p No ale cos musieli zrobic zeby zaczelo sie cos dziac pozniej :S

Grocix 26-12-2008 21:05

Obejrzalem 1 DVD (epy 1-6) Haibane Renmei, jak narazie baaardzo ciekawe, juz sie drugiej plyty nie moge doczekac ;)

Rothes 26-12-2008 21:51

W necie można już obejrzeć rawa ZnT OVA... znając co poniektórych w tym temacie pewnie wam się spodoba - mi wystarczyło kilka obrazków aby pozbyć się złudzeń co do tego, że ten odcinek mógłby czymkolwiek różnić się od całej trzeciej serii.

Rohas 26-12-2008 22:30

No i 12 odcinek Clannad: After Story mam już za sobą. W końcu jestem na bieżąco z odcinkami ;d

Spoiler
Ukryty tekst:
Przewalone ma Tomoya przez tego ojca. Już nawet nowej pracy nie dostał z jego powodu. Ale w sumie, to jakoś chciałbym, żeby 'między nimi' jakoś tak doszło do porozumienia. W sumie ten ojciec się nawet spoko wydaje, gdyby nie liczyć tego, że pije, ma syna w d*pie i teraz siedzi w pierdlu xD
Co do 'miłosnej strony' Clannad'a, to bardzo fajnie się toczą sprawy. Śniadanka, obiadki, zaręczyny... no, no, no ^^ Oby tak dalej, ciekawe kiedy ślub pokażą ;d

Zabrzmiała ta moja wypowiedź nie mniej jak z jakiegoś brazylijskiego serialu :o

A tak w ogóle, to wiadomo czy 'After Story" będzie ostatnią już serią czy jeszcze jakieś zrobią?

*topic
A teraz taki mały dylemacik : P Oglądać teraz Love Hina czy F/S Night? ; >
Chodziłoby mi o taki raczej wesołe anime, ale żeby były takie wąteczki miłosne (coś a'la w Clannadzie). Więc które z tych dwóch by bardziej pasowało?

*down
No z tego co czytałem o Love Hina, to największa frajda w tym anime, to to, że jest (jako tako) śmiesznawe. Ale z tego co czytałem o fabule i niektórych momentach tego animca - potrafi czasami dobić. W tym znaczeniu, że totalne dno czasem. Ale zobaczymy. Na razie spróbuję te F/S Night i oblookam co i jak ; P

Jednak zmieniam zdanie xD F/S Night odłożę na później, bo nie mam jakoś ochoty oglądać walk ; P

Tompior 26-12-2008 22:38

Love Hina - takie luzne, nie trzeba myslec, mozesz sie troche posmiac.
Fate/stay night - jedno z moich ulubionych anime (jak widac po avatarze i sygnaturze) - tez nie jest jakies ciezkie, ale juz troche ambitniejsze niz LH :P

@up: Twoja strata :D

Otakuma 26-12-2008 23:01

@Rohas
Moim zdaniem Fate/stay night jest dużo lepsze od Love Hina, ale do twojego opisu bardziej pasuje bardziej to drugie.

..::QRAS::.. 26-12-2008 23:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Otakuma (Post 2395263)
@Rohas
Moim zdaniem Fate/stay night jest dużo lepsze od Love Hina, ale do twojego opisu bardziej pasuje bardziej to drugie.

Porownanie mocne jak nie wiem co ...

Koszyk 26-12-2008 23:35

Popieram popieram F/s night _/

Hanndo90 27-12-2008 00:36

Ostatnio widziałem Film ''Death Note The Last Name'' i ''L Change The WorLd''
No i powiem ,ze naprawde ciekawy film . wiec jak bedziecie mieli okazje
obejrzeć Film Death Note to się nie krępujcie! : )) 10/10! :]

Nari 27-12-2008 00:52

A ja jestem wkurzony na maxa :<. Chciałem sobie dziś dokończyć Shakugana a tu 4 ostatnie epy u mnie faile. Czy to można zrozumieć? 4 epy mi się ściągnęły do połowy! Tragedia. Idę oglądać School Rumble.

Rohas 27-12-2008 08:50

No i po 4 ep'ach jestem w sumie pod wrażeniem. Spodziewałem się jakiegoś daremnego anime, a jest całkiem fajne. Śmieszne momenty i w ogóle. Ciekawe jak pójdzie dalej : d

Kramer 27-12-2008 15:57

Po obejrzeniu 12 epa R+V Capu2 , stwierdzam iz zjebali totalnie temat,to sie juz nawet mangi nie trzyma jako , ze inner moka zostala rejected :|
A z tsukiego robi sie maly pedalek... tak tak mowi to lover shoujo

Hanndo90 27-12-2008 17:17

@up
heh na miejscu Tskune chajtnął bym sie z Mizore i po sprawie :p
Mmmmizore<3 :] a nie:
Moka-san
Tskune!
Moka-san
Tskune!
Moka-san!!
Kappuchuuuu! xD i tyle :D

Kramer 27-12-2008 17:46

@up
Ogolnie zauwazylem , ze lubisz fioletowo wlose xdd badz niebiesko

@edit
i tak inner moka wymiata \o/

Hanndo90 27-12-2008 20:00

Hm nie zastanawiałem się nad tym B)
Lecz nie zaprzeczam ,że Wole ''Anime Girl'' z Niebieskimi (Fioletowymi)
włosami ;) :p

Corgar Frizz 27-12-2008 20:51

@Hanndo
Hahahaha.... mam tak samo jak ty. A Mizure z R+V po prostu wymiata....

Uff... Dzisiaj pracowity dzień. Ostatnie 5 epów Minami-ke, a potem cały Hellsing. Hmm, co teraz oglądać?
Minami-ke bardzo, ale to bardzo mi się spodobało. A niektóre gagi był niesamowicie śmieszne. Warto zobaczyć to anime. O Hellsing'u nie będe się rozpisywał, bo wiadomo że warto je obejrzeć. A Wictoria jest kawaii ;p
A R+V capu2 przestałem oglądać po 4 epie, bo cenzura mnie strasznie wnerwiała. Jak jest teraz? Dalej te cholerne nietoperki?

Nipah!
Corgar Frizz

Kramer 27-12-2008 21:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Corgar Frizz (Post 2396575)
A R+V capu2 przestałem oglądać po 4 epie, bo cenzura mnie strasznie wnerwiała. Jak jest teraz? Dalej te cholerne nietoperki?

kolo 7-8 epa przestali tak cenzurowac , czasami sie zdarza ze zakryja majteczki pedobearem ale to rzadko

Hanndo90 27-12-2008 21:24

Teraz są i Nietoperki i głowy Misiów :baby: xD

Rohas 27-12-2008 22:07

No i 10 epów Love Hina za sobą. No więc powiem, że nawet ciekawe. Może nie tyle ciekawe co bardzo śmieszne i niektóre sytuacje (np. przewracanie się na kąpiące dziewczyny) pomimo, że zdarzają się rutynowo, to wywołują i tak częsty śmiech ; P

Najnowszy Shippuuden. W sumie jak ktoś już wyżej napisał - sama gadka. Ale w końcu muszą od czegoś zacząć i jakoś wprowadzić w nowe epy.
Ukryty tekst:
Spoiler
Jestem ciekaw tego treningu ze Zboczonym Pustelnikiem. Jakoś tak, te traningi mi najbardziej się podobają. Z Kakashim są jakieś takie... nudne. Jir~ to zawsze ten trening fajnie przeprowadza ^^

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:32.