![]() |
|
Lizał ktoś lizaka o smaku konopi indyjskiej?
http://www.allegro.pl/item515085416_...skiej_wow.html |
Cytuj:
Taa, jakbyś nie zauważył to ja byłem z xeosnarami od początku tej wojny. [@For all z FTP "Expcie Puki możecie bo niedługo to się skończy"] Puki to ty se słownik kup i podaj maina a nie się ukrywasz balasie |
Cytuj:
Kto powiedział, że ja retired?:O 215 Destroyer of Fury (*) Knight 115 24,135,496 3 +459,297 +618,095 Btw. nie robiłem tematów, że odchodzę =oo W tym tygodniu pacc :> |
Cytuj:
|
@UP
tak tylko ze jak ma 50 sorca lub druida to zrobi wiecej w warze niz taka mendolina tym scierwem, nie mowiac juz o tym ze nie musi wydawac na bleesy:D @down moze to jego noob :d nie wiadomo |
nie ma sorca bo ostatnio cos tam sral o skillach ze po 10h nie leca czy cos
@pione brawo!!10 sekund przed ssem zalaczyles skulla w ank,szacunek. 11:00 Kalor Tald [108]: 10 sekund 11:00 Pione Sevar [107]: utani hur 11:00 Kalor Tald [108]: przed ssem |
"Taa, jakbyś nie zauważył to ja byłem z xeosnarami od początku tej wojny."
oVvN3eR Użytkownik Forum Data dołączenia: 24 07 2007 Lokacja: Warszawa Stan: Aktywny Gracz Imię: Young Gorti Profesja: Elite Knight Gildia: Demonic Horde Świat: Silvera Poziom: 130 Skille: 90/86 Pamietam ze na poczatku byles z "xeosnarami" ale pozniej byles w dh :P No chyba ze sie myle to zwracam szacunek... |
Cytuj:
Z tym wydawaniem na blessy to masz racje, ale nie z tym ze 50 sorc moze zrobic wiecej, poprostu knightem trzeba umiec grac :D |
Gorti z nami byl od poczatku wara ;x
|
Dobra nie wnikam w szczegoly.... zwracam szacunek
|
Cytuj:
Czyżby przemawiała przez ciebie zazdrośc?;< |
@Gorti
"Expcie Puki możecie bo niedługo to się skończy"] Widzisz tu błąd chyba bardziej "puki" podwórkowe Słownictwo @Holu holu ty sie może nie udzielaj bo zmieniasz strony jak sie tylko da by nie dostać w pizde więc masz tu najmniej do gadania:)):) |
A ty jestes taka ciota za to ze sie boisz nick podac ;)) wiec tez masz tu gowno do gadania.
|
@Frycek
Kotku a ty nie liż tak dupy Moradinowi dobrze? bo nie lubię lizusów :baby: |
to wejdz na tibia.com > guilds > silvera > eolithic
I popatrz czy jestem jedynym ktory zmienil strone Kolegowanie sie a lizanie dupy to dwie inne rzeczy lamo |
Liz dupe?buahahauahauaha xDDDD
niby po co mialbym to robic skoro puki co mam lepsza sytuacje na serwerze niz on? A ty boisz podac sie nick bo wiesz ze padniesz ;) pozdro |
@menda
hehe napisze to 100 raz, tu nie ma czego zazdroscic, to raczej ciebie zabolalo bo dobrze wiesz ze 50 ms/ed zrobi 100 razy wiecej w warze niz ty swoim wyboconym przez destro i wysharowanym przez innych playerow pro eful mastah najtem k,bye |
Cytuj:
Takich bezmózgowców jak Ty to powini w piecach palic, na h*j Ty żyjesz :D:D:D:D Pozdro dla silvery ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:47. |
|