![]() |
|
Gdzie moge expic 30 paladynem 11 mlvl skille 70 dyst eq plate set FACC
|
52 pally, FACC, 76 dist, 14 mlvl
EQ: B-robe, BOHy, K-legs, P-ammy, Crus Helm Expie na mincie, ale nudne to juz, chcialbym cos innego poubijac. Z kasa chcialbym aby zwrocilo mi sie chociaz za bolty :-) |
Mam knighta 24 lvl skile 70/70 eq royal helmet, crown armor, knight legs, boh, v-shield, bright sword mam PACC
W cyclopolis jest za ciezko na moim lvl, zlowie to dobry exp ale to juz troche mnie nudzi, tomby to nie ma co bo vampire i tak nie rozwale ;/ wiec gdzie mam expic? |
Prosze o poradę gdzie moge expić.
Potrzebuje min. 20k/h Profesja: Master Sorcerer Lvl: 29 Może być nawet waste, ale nie za mocny. Prosze o podanie konkretów, czyli: 1: Z summonem czy bez 2: Jakiej różczki używać 3: Co mam zabrać na hunta 4: Konkretnie określić miejsce |
A ja
mam skille 70/60 na czym expic mam 23 lvl ? :o
|
Moje pytanie
Mam skille 60/60 (70% do 61/61), 20 level, 3 magic level (30% do 4) i eq: knight armor, warrior helmet, dragon shield, fire axe, scarf, plater legs, leather boots.
Co mam polepszyć i o ile jeśli chce expić na: 1) Elf Fortec 2) Scaraby 3) Żółwie 4) Piraci lub the Cult p.s.: moge jeszcze poskillować, ale bez przesady p.s.2: mam jeszcze około 10k ale nie na eq tylko na promocje (jeszcze musze 10k uzbierac) |
Cytuj:
|
prosze o szybką odpowiedź
sorc:21lvl,18mlvl,20 shild:p crown helmet, leopard armor, plate legi, dwarven shield, scarf podajcie mi miejsce gdzie moge expic zeby sie zwrucilo chodzi mi o lepsze potworki nie dwarfy w kazo i co mam ze sobą wziąść czy moze eq zmienić za szybka odp. thx |
Hehhe
ja mam skilel 70/60 4 m lvl i expie na dragach dwrafy gurady xD ale jescze skilluje xD i mam 23 lvl xD B)
|
Na końcu:
Mam 25lvl knight 55/52 FS - na jakie potwory chodzić? Liczy się dla mnie bardziej loot niż xp.[/quote] na slodach w kazo i pojedynczo beho:) |
Cytuj:
proszę o odpowiedź |
Cohdzi mi o pacc zone.Mam pallka 21lvl, 58 dist, 8mvlv
|
Sorc
Sorcerer, 20lvl, PACC, 15mlvl
p-set, dwarven shield, i wand;] Prosze o szybką pomoc. Z góry dziękuje:cup: |
druid, 24lvl, 22mlvl, pacc
leg7,arm10,helm6,shiel27,inne2=52pacerza volcanic rod, (only pacc zone) |
master sork 34lvl 37mlvl eq: b robe, k legs, woi and woce, guaridna shield, crown helmet
pacc/facc Ptrzebuje miejscówke do expienia ale także żeby byla z tego kasa potrzebuje i dla pacc i dla facc bo pacc mam tylko 7 dni jeszcze ;( |
Prośba
Prośba do Moderatorów. Jeżeli można to prosiłbym aby troszkę wyczyścićten temat bo trochę to mało czytelne (bez obrazy:D). Bo niektórzy pytają o to samo po kilka razy bez celu bo tak na dobrą sprawę, komu by się chciało szukać tutaj odpowiedzi ze względu na to iż jest tutaj jakieś 500 stron. Prosił bym o rozważenie mojej prośby. PozrdawiamB)
|
Gdzie expic 30 paladynem skille 66/47 eq plate set Facc chodzi mi o takie miejsce zebym mial dobry exp ale zeby nie bylo waste.:baby:
|
I co???
a ja mam 8 druida na venore i gdzie mam expic???;(
|
|
Druid
Druid 26lvl 27mlvl Facc.Gdzie expić żeby szybko nabić 33lvl.Może być mały waste
Edit: Dc na których piętrach? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:38. |
|