![]() |
|
po1. mam juz troche nowych itemkow i nie czepiajcie sie nich ani ortografii , jak nie umiecie sie ustosunkowac do tego co pisze lepiej nie odpisujcie nic.
po2.bylem i widzialem, i nie dam się omamić propagandzie vision po 3 ciekawi mnie czy wy sami wierzycie w ten obraz który stworzyliscie: ze dusk sie was tak boja? daja logi jak was widza etc? |
To pewnie dlatego Vision nie daje filmików z wojen itd. Bo co innego piszą na forum a co innego sie dzieje w rzeczywistości..
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Dziecko? Chłopcze ty nadal na gówno wołasz papu xF |
e ty LesteR to wez wyjdz niegrasz w tibie a tak sie udzielasz jestes napewno piekny to idz sobie na forum dla PiEknych takich jak TY najmądrzejszych jak ty wszechwiedzacych jak ty< jaki jestes jeszcze mistrzu?><-pytanie retoryczne nie odpowiadaj bo pogrążasz sie z wypowiedzi na wypowiedz> jak juz mowilem idz sie pooglądaj przed lustrem
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Prawda jest taka ze gdybyscie sie nie bali Duskiness to poczekalibyscie ta 2 min dluzej chocby nawet...ale wy po prostu gdy oni sie ustawili i zaczeli biec na was uciekliscie w poplochu jak młode łanie :) |
@Rodri
Tak ogarniałem ale chce obiektywnej 'oceny', nie mowcie ze Duski uciekli/spękali/wylogowali sie.. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
nie wiem czy ktos pisal... ale dusk w vision ;p ciekawe co duski powiedza ^^
|
Duski nie uciekly, Duskiness nie przyszli :) Zreszta z naszej strony to wygladalo inaczej z innej strony inaczej.
|
Name: Qel
Sex: female Profession: Elder Druid Level: 104 World: Furora Residence: Liberty Bay House: Marble Lane 1 (Liberty Bay) is paid until Apr 06 2007 Guild membership: Anita of the Vision :) |
Qel byla sprawca ostatnich hackow na Furorze.
|
Cytuj:
no co ty? ; o i co teraz wpadacie do niej na chate? ... i co zrobicie? zgwałcicie? szyby wybijecie? ehh... |
Cytuj:
xDDDDDDDDDDDDDDDDDD |
Jezus Rybster sie nerwowy zrobiles ; wypij ziolka to ci pomoze ;]
@TaEkipaCoCyrillusDoWasPisalChybaDuskLol Jak pjedziecie tam kogos bic to dajcie znac ; swiezbi mnie zeby wam morde z betonem uscisnac ; Pzdr Diabel\ |
Cytuj:
@dusk mowiliscie ze juz spy nie ma ;< |
Czasy PKS'ow sie dlamnie zkonczyly chlopcze...
Diabel\ |
Cytuj:
Ja to tak powiem,.. Jaaaaa bardzo wylewny chłopak jestem, bo mnie BOLI!!!,.. sytuacja na serwerze,.. I w ogole widze ze Korona wygrala z Lechem :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:48. |
|