![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
He !
W ab jestes najwiekszyy wykot :D
|
Graghor from Zabijaki tez dolaczy (puki weekend)
wbije 8 lv i ide do ab |
Wojo from Zabijaki ;D
tez sie pobawilmy xP |
Zormir from zabijaki xD
:)) musze 9 lvl wbic ;d ale nie mam kiedy pozdrawiam :) |
Piranesi From Zabijaki <----- dolaczm do was :D
@edit bylbym wdzieczny gdyby ktos dal link albo screen albo liste osob z naszego pk teamu ;p |
|
@Piranezi (Podam Tylko tych z Main Charami)
1.Malaga from Zabijaki 2.Domin from Zabijaki 3.Kamil from Zabijaki 4.Akatsuki Slepik from Zabijaki 5.Akatsuki Milka from Zabijaki 6.Zormir from Zabijaki 7.Graghor from Zabijaki 8.Trivet From zabijaki 9.Maciej from Zabijaki 10.Bubus from Zabijaki 11.Paxholina 12.Xukoshlos Riveq 13.Lejdi Fiolet 14.Popkov To chyba all ,ale jeszcze pare osób jest na rookgaardzie więc będzie nas więcej xD |
O.o
ude daj inva [CHAR]Xukoshlos Riveq[/CHAR] moge byc Vice :]
@roni z tego co licze fragów masz 26 :] ja 16 :] |
Cytuj:
|
heh
Maamba pozwole sobie zmienic liste i dozucic paru ludkow :
1.Malaga from Zabijaki 2.Domin from Zabijaki 3.Kamil from Zabijaki 4.Akatsuki Slepik from Zabijaki 5.Akatsuki Milka from Zabijaki 6.Zormir from Zabijaki 7.Graghor from Zabijaki 8.Trivet From zabijaki 9.Maciej from Zabijaki 10.Bubus from Zabijaki 11.Paxholina 12.Xukoshlos Riveq 13.Lejdi Fiolet 14.Ptricco'patanno <popkov> 15.Gria Aray <xona akavina> 16.Juli Altana 17.Shan-rookstayer 18.Celtic Plank 19.Piranesi from zabijak To chyba all ale sie skoluje wiare ze bedziesz rekord pkerow z teamie na infernie :D <moze bedziemy slawni :]>na infernie oczywiscie B) |
Feb 03 2008, 20:13:04 CET Killed at Level 8 by Buru-warrior
a Buru-warrior: Feb 02 2008, 11:05:13 CET Killed at Level 26 by Paxholina czyli hunci nas xD |
w sumie my tez ;d
Feb 03 2008, 20:37:54 CET Killed at Level 8 by Agent Nubz and by Exxpo hardcore xD ( bylo ich wiecej xD) |
;p
Ten Buru-WArior moze mi naskoczyc i optoczyc predzej my go rozdupczymy niz on nas :DD
Hail zabijaki~~~~~~Need ludzi z menery do pk~~~~~~ |
Krwawousta sheylia pogromca mdw - czee ;)
|
awans :)
http://foteka.pl/full/5346f029f9708e...e87bb0b847.jpg gz all tez robie chara na infernie :D |
Więcej Więcej Więcej nas!
Gumis from Zabijaki,melduje sie na rozkaz ;)
|
:p
Ale dzis byly wiksy Saiyanka rozwukriwala z Vietnamexem all :(:( ale i tak bylo nice :] ale ja nie padlem B)
|
O.o 106 lvl, nieźle...To znaczy gratulacje :d :o
8o8o szalejesz xD A te apocoś tam, dobre jest? : p Bo kiedyś obiło mi się o tym potworze coś o uszy ale nigdy nie widziałem tego w akcj |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:31. |
|