![]() |
|
Cytuj:
|
woowowowo wreszcie wiem co sie stało thx thx thx
|
Cytuj:
btw. on i tak straci więcej :confused: |
Matut ?:> wiadomo puszek niedługo z nim pogra w rosyjska ruletkę ;) a potem powie krotka piłka z mojej strony
|
Wypierdolil go za byle gowno z chara no to teraz sie bawi chlopak:)
Brynow team _/B) |
Matut to juz jest przeszlosc jest to wielka pizda tylko inmates za nim pojdzie ;) lecz nie wszyscy
Mahtan jest koniem HAHA:D |
Jak sam skur wysyn
btw ile mozna miec ostrzezen zeby bana nie miec na tym forum??? bo ja w tym nie siedze ;p |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ladna polityka ktos z brynowa jebnol wala a wszyscy leca. Tak wogole to *ram na to:*** PEACEB) |
zycie ;) <znakioO :) >
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Elo tak wogole to dawno nie grałem w Tibie i na tym serwie. Dzis wróciłem i chciałbym się dowiedzieć co nieco na temat wojny. Mógł by mi ktos to wytłumaczyć co obecnie się dzieje? Napisać przebieg wojny?:) Odrazu mówie ze pamientam czasy jak był jeszcze Liam i Fast'Molt;p Miało się wtedy skromny 55lvl ;p
|
Brynów uważać! matutkiewicz, kubuś and dynów team atakują na aurea bo połowa serwa to ich rle ;)
|
Cytuj:
|
Powiem Ci tak nie masz cos wracać chyba ze sie wypłacisz =] chcesz wiedziec wiecej pisz na priv
|
Dlaczego ma niby placic jak on nigdy nie walczyl? Retard...
|
Noi ? ja pamietam ze mnie kiedys bil =] wiec ma hunta wiec niech pisze do mnie albo nie pogra
|
Cytuj:
|
hahahaahahahhhaahahhahah xD!
|
No i pozamiatane.
|
Cytuj:
Dziś?? Jak ja Cie już od 3 tyg. widzę, najczęściej w ab. |
Matut Ty Pizdo Jebana
Bede W Tym Dynowie To Ci Tak Wpierdole I Temu Antkowi I All Rl Twoim!!!!!!!!!!!!!:):):):) |
Będzie Dym ?:D
Za Tibie się będziecie bili ?:>>>> |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Rudy Ty to lepiej uwazaj bo Cie moze spotkac niedlugo na rl przykra niespodzianka =] a tak pozatym to Matut to sobie przypomina o kumplach z rl jak dostanie bana . hahahahahahaa
|
Cytuj:
btw. Why wypowiadacie się o Matucie jeśli go w ogóle nie znacie?:confused: |
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie no expic możesz na jakiś OTS 1000x EXP ^^ Pozdro B) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
japa i tak all padniecie ;D
|
Wojna Brynów vs Dynów to bedzie sie dzialo ;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Zaraz bany mijają hah xD
|
Cytuj:
Mówisz o moim selnietym charze;P Na Qariusie gra inny owner bo sprzedalem go:P Teraz new char new game:p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:36. |
|