![]() |
|
Cytuj:
|
Oj oj nawet na noob harku nie wejdę do Carlin ale to nie zależy od was
|
to zalezy od twojej starej cioto:cup:
|
Widzę wyrocznia się objawiła, jak nazywa się twoja nowa religia? :cup:
|
Cytuj:
Kupujcie pieniadze iridyjskie 2.80 na elagro seluje hejjj bo nie mam co do gara wlozyc dziecko placze-,-;(;(:confused::confused: pozdrofki;);) |
Cytuj:
polega na gnębieniu debili z mózgiem psa. Pimol ale wiesz lofe itd musi byc ;\ |
Więcej info plx ;(
|
kto gra na Anas Kiro? Kto na Huxy'm? a na jakim charze gra pdb?
|
19:45 Siemowitt [20]: hey
19:45 Siemowitt [20]: ring key 19:45 Lavitz The Green Dragon [63]: ? 19:45 Siemowitt [20]: what kostet? 19:46 Siemowitt [20]: wie kostet? :cup::cup::cup: |
^
to chyba esperanto |
czesc ejstem michau niekturzy to mi muwiom ze sie michau zkichau ale ja
nie daje wiary hehs. ogulnie to siedze i tak sie nudze rze posty pisze hehs. jusz nie mam co za sobom zrobic, bo albo bende robil pierdoly albo pujde wqwac qkrde angla hehehe no ale co lepsze angielski czy pierdoly hehs wybur jest prosty. ogulnie to mialem tesz zjesc kolacje, ale mi sie odechciauo, wienc se wzialem szklanke, takom duzom z grubymi scianami i nalauem sporo wodyy mineralnej. niegazowanej oczy-wiscie. zywiec zdruj. a skoro o zywcu mowa, to piwo tesz lubie ale nie pije w ciongu tygodnia raczej chyba rze czasem tylko w piontki i soboty czensciej, a skoro o zywcu zrdoju, to w gurach tesz lubei siedziec. to tyle pokrutce pozdro kieuk |
no i mihau ma pszesrane ;\X(X(X(X(X(X(
|
@anas
cos tam kiedys wspominales ze nigdy chara nie oddajesz czy cos w tym stylu? xDDDD 18:29 Anas Kiro [205]: Utani Hur ""Aliiii |
dobra mozecie mnie lubic lub nie, ale postujcie:
http://forum.tibia.com/forum/?action...0&pagenumber=1 no chyba ze chcecie non pvp na iridii ;s |
Ale non-pvp zones to tylko w niektórych miejscach np miastach więc nie ma się co bać że warów nie będzie.
Tzn jak w Kazoo i Yalahar zrobi± non-pvp zones to mi się nie spodoba. |
mi to smierdzi gownem...
|
widze z CIpSOft chce sie pozbyc bongo teamu, najpierw sd od 45 lvla teraz chca nam no pvp w carlin zrobic PRZESADA!:D haha
|
Your Brute has crushed pan karol.
2 experience points gained. B)B)B)B)B)B):]:]:]:]:]:] |
hehe fart jebany ;d dziadka zabiles?:(
|
Your Brute has crushed pan karol.
2 experience points gained. ;/ sry 5'tym lewlem ;/ |
8o8o8o karolek pwned ;;;;;
|
iloma ty harami expisz ?:D
xLis-gl-hf has beaten your Brute. Your Brute has survived to xLis. Your Brute has survived to Feavsky. co wy dla starego do gardla sie rzucacie? |
Your Brute has survived to Pan-Viron.
hahahaha :D |
http://www.bravo.pl/zapytaj_vikinga/
k1elek 16:19:47 Moim problemem s± kumpele. Od jakiego¶ czasu codziennie do mnie przychodz± i siedz± od rana do wieczora. Ja wtedy nie mogę odpocz±ć, odrobić lekcji itp, a chciałabym mieć więcej czasu tylko dla siebie. Nie wiem, jak im u¶wiadomić to, że je lubię, ale czasami chcę pobyć sama. Boję się, że jak je wyproszę, to przestan± mnie lubić. - Marta, 15 lat Viking 16:20:19 niech pizdy ktoregos dnia nie ogoli Viking 16:20:25 umyje* Viking 16:20:25 to nei przyjda wiecej k1elek 16:20:26 HAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHA XDDDDDDDDDDDDDD |
HAHAHAHA wiron jest na fotkach z iridi AAAAAAAAAAAAAAA
juz nie dziwie sie czemu jest 26/24h online laptop + komp bajlando Suchy szczaw... |
|
Cytuj:
<short> |
|
kurwa to ja
|
czemu na tym forum tak nudno?:baby::baby::baby:;(;(;(;(;(;(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
oo bananos jaki m±dru¶ lolksowo =] |