![]() |
|
Banshee Quest
|
Cytuj:
Theatos: no tak ty jestes pro bo masz 180 lvl a ja gram miesiac i niestety niemam 200lvla;/ wybacz jestem noobem, zeby nie bylo to byla ironia, chcialem pokazac jak wyglada moje lvlowanie ale w dol. Najs temat |
Cytuj:
|
Kłuccie sie dalej. Przynajmniej jest co czytac. Tylko nie mowcie "POLACZKU" bo niewiecie jak sami siebie obrazacie.
|
|
Przestancie się kłócic na temat tych botów...
|
You advanced from Level 100 to Level 101.
|
Up2@ Co miało być w twoim poście?
Dla tych co się kłócą i dla tych co w*****ają boterzy: https://signup.worldofwarcraft.com/trial/index.htm Klikacie w ten "10 DAY FREE TRIAL".( Jeśli ktoś z Was nie wie co dalej to gratuluje mu ułomności moja 10 siostra zrobiła to na 2 komputerze) Ściągacie i przez 10 Dni cieszycie się grą odstresowywujecie NIE WCHODZICIE NA FORUM i a po skończonych 10 dniach zastanawiasz się co jest bardziej warto Kupować pacc 30 zł/msc czy kartę pre-paid 50 zł/msc odpowiedź jest prosta a jeśli kogoś nie stać to ja pomogę zainstalować Server prywatny (wystarczy zmienić notatnikiem IP). Dla @Karu12 Jak się nie umie używać bota to się nie używa. Założę się że jak się skapniesz jak działa coś innego niż mc to będziesz tego używał. |
GZ grzesiu oby tak dalej..:p
|
A oto idiota co chcial zabic 8 lvl ZAL!!
|
Okrągły Dlugo oczekiwany lvl :) - 150 :]
NastepNy Cel to 200 :D pozdrawiam Cala Gildie EMISHI http://img256.imageshack.us/img256/5462/150roxpo0.png KOMENTOWAC !! :baby: |
Cytuj:
@Zoom'bo Jest ich dwóch ;) |
Gz Waka owner 1 i jedyny ;p
|
Cytuj:
Hmm. Nie wiem czemu ale najbardziej na tym forum się zwalają ci , którzy używają botów. |
|
lds hardkorowiec boci na d lair xD! waste tam masz na bocie ? czy zalezy ? :)
pozdro |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
uświadomie tym wszystkim którzy są w błędzie ze gram sam ;] nie ma 2 ownerów...jest jeden i jedyny wiec dlaczego don sie tak przypie******?
kto ci w ogóle dał takie informacje? tak w ogóle denerwuje mnie ze jak coś ktoś do kogoś ma to od razu sie przyczepia do błędów ortograficznych... dajcie spokój z błędami:) ( nie pomysleliscie ze ktos moze miec dysortografie? ) Don jak zazdrościsz to weź idź poexpic i przestań sie kłucic z każdym bo jak widze to do każdego cos masz... ja powiem tyle nie zamierzam wiecej prowadzic kłutni tylko wklejac zdjecia i nie bede dawaj fotek tu tylko na emishi :) pozdro |
A jednak;]
@Son_blessed
Troche w tym racji ale tylko troszke:) Wczoraj ziomek mi ściagnoł TibiaBotNg(?)ale po 1-2h znudziło mnie to jak tak patrzyłem jak ten bot sie zachowóje jakoś tak chodził pomechanie i wogule czułem sie jak na jakimś OpenTibiaServer czy cuś ale masz racje zmieniłem zdanie co do botów bo tak np. jak mam lagi(Co jest umnie na porzątku dzienym) to moge sobie postawic takiego bota żeby zmieniał slimy,szamał i leczył sie. Ale itak niemam zamiaru botować(jak narazie nigdy nic niewiadomo)ale narazie sam poexpie:) pzdr @Waka Gz 150 Ogułem gz wszyskim adv i lotów:) |
|
Cytuj:
|
Masz racje waka, nie dawaj tutaj fotek. Najlepiej wy*******aj i nie pojawiaj sie tu wiecej.
Przeciez prawie wkrecilem drugiego ownera Waki wiec czemu klamiesz ze jest tylko 1 owner? :< |
|
|
To co sie zrobilo z tym tematem... to poprostu nie realne... pomimo tego gz tym ktorzy tutaj cos wklejaja a nie tylko prowadza klotnie
|
hehe powiem tak...nie wiem kto wam naopowiadal takich bajek o tym ze sharuje ...to ze duzo gram nie znaczy ze sharuje:<
dziwi mnie dlaczego zreszta sie tak o to wykłócacie. jezeli nawet bym sharowal..to powiem tak H*j wam do tego :) jeszcze cos? po co zawracasz sobie tym dupe? olej to ;] sharuj nawet ze swoja mama jak zazdroscisz pozdro:baby: |
Cytuj:
|
Heh .. stary ss na podniesienie tematu ...
http://img257.imageshack.us/img257/1995/175lvgz4.jpg |
#Don, Ty ostatniego ssa dodałeś/aś prawie 2 tyg temu, do tego czasu napisałeś w chuj głupich postów
To taka mini statystyka dla Ciebie Elo! |
Cytuj:
@Straher Nigdy nie przypuszczałem, że się z Tobą zgodzę :) @Vetiax Pozwij mnie, a jeśli nie masz nic konstruktywnego do powiedzenia, to oszczędź sobie :P |
A tutaj znowu skillowanie. Szkoda tylko ze kamyszkow brakło.
http://img222.imageshack.us/img222/2168/uo0007gc1.png |
Zal,zal,zal tyle powiem na Dona itp. Kiedys jak nie byłem w Emishi znałem Wake nie tak dobrze jak teraz i nigdy nie bylo takiego czegos ze to 2 owner. Hmm a jesli chodzi o bota to nigdy takze go nie widzialem nawet pare stron wczesniej ma ssa na malpach z gm jak ktos go reportowal, lecz sie nie udalo. Don mysle ze zazdroscisz i tyle pamietam jak ja mialem ~~50 lvl a ty miales 100 wiec zamknij sie.
|
@up
I co mu wytykasz, że jak Ty miałeś 50 to on 100? Nie wpadłeś na to, że może są ludzie którzy mają tysiące innych zajęć niż na*******anie kolorowych pixeli ? No ale spoko, jak myślisz, że jesteś taki pr0 to spoko. A co do waki to może Tobie sie nie zwierza, ale niejednemu mówił i niejeden wie, że sharuje konto i ciska na bocie, a to że nie dostał bana jak GM wpadł to nic nadzwyczajnego... po prostu był przy kompie. Mógłby chociaż zdobyć się na trochę odwagi i przyznać sie tak jak to zrobił LDS, ale wtedy straciłby respekt u takich ludzi jak ty. Tyle z mojej strony, cze! |
DON DO KURWY NEDZY !
ja pierdole -.- co ty masz jakas opsesje na punkcie Waki? pierw szarowanie, teraz botowanie, Z A L idz lepiej dupsko lizac kaninenowi |
Cytuj:
Stary ss. Pierwszy old bp Hwasciora. http://img111.imageshack.us/img111/7237/oldbphj0.png |
Cytuj:
Signed Vincent PS: Postaram się załatwić ss'a jakiegoś następnym razem |
...no i chuj
Jak się komuś nie podoba, że używa bota, sharuje, czy cokolwiek innego to niech go zraportuje. Botterzy w końcu sami doskonale wiedzą, że "ryzykują" banem. A spamowanie na forum "Jaki z tego i z tamtego noob bo nie potrafi sam grać" do niczego nie prowadzi. Następnym razem zamiast wciskać "Nowy post", wciśnijcie Ctrl+R. A przy okazji - Cześć, jestem botterem, sharuję, postać, którą gramy zhackowalem na 53lvl (ktoś nie miał rec-keya :D) no i... gotoScriptLine 0 Żeby nie było, że bez screena. Uwaga! Screen tylko dla 18+! Zawiera boty! http://i29.tinypic.com/33ejtsh.jpg |
Taaa jeszcze wiecej sie kluccie... xd
|
Cytuj:
Waka ma dwoch ownerow. Wiem, bo sam probowalem haknac drugiego :). Wcisnalem mu pliki do TibiaBot NG. No, niestety skapnal sie po pobraniu, ze cos nie gra. Co do tego pana z evul 41 lvlem, moje bot chary mialy takie :->, wolalbym wchodzic w dupe kaninena, niz w smiecia, jakim jest waka. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:09. |
|