![]() |
|
Damu pamiętaj, że pewnego dnia rozjebie cię jak psa dla buszka :*
Emef jesteś osobą, której ufam w 100%, zawsze lojalny i pomocny dzięki za all, gdyby nie ty nie miał bym 193 lv tylko 1, pewnie kojarzysz akcje no i thx że się nie odwróciłeś ode mnie za moje niektóre pojebane błędy przez co dużo trace tak jak w tibi i na rl:) Hail Legend <- mogę to powiedzieć z czystym sumieniem Pozdro Rafałek |
A ja lubię potrawy mączne.
akopAPKOapkoA zajmij mu Tomasz resp. http://img170.imageshack.us/img170/3...ristoi8pc1.jpg Pierdolcie z Jezusem sukinchuje. |
ja też dzisaij oficjalnie po 4 latach skończyłem z tibią :D
|
@Emef
Gracz 100x(może i wiecej) lepszy ode mnie:P Ale nie zapomnij kto Cie skillu uczyl !!! XD Wielkie Pozdro 4U, powodzenia P.S. pamiętaj zawsze Ci pomogę. Cya Kolejny members "Friends" "KR" opuścił progi danery. Kto następny??;/ |
Cytuj:
Niedlugo cie czeka niespodzianka, buzka @emef jeszcze backniesz : P ale gl anyway |
Ban
Siema mam problem ^^
Wygląda na to że gościu wycofał payment za PACCa który skończył sie 3 miechy temu i mnie zbanowali. Jeżeli ktoś wie jak moge odblokować konto to prosiłbym o informacje na priv albo tutaj. http://i190.photobucket.com/albums/z...hoto/BAN-1.jpg |
pzdr emef =]
kaka musisz kupic sobie nowego paccia. Poki go nie kupisz bedziesz mial bana ;s. |
@up jak goska mowi
@emef spoko ziombel zawsze chetny do pomocy ;] pozrdo for ju ;p cya |
Dzięki właśnie tego się spodziewałem trudno.
|
ots
|
19:30 Zayon Mytos [223]: kurwa
19:30 Zayon Mytos [223]: many people 19:30 Zayon Mytos [223]: ban 19:30 Zayon Mytos [223]: oo 19:30 Zayon Mytos [223]: bcuz 19:30 Zayon Mytos [223]: invalid payment 19:30 Zayon Mytos [223]: ;/ 19:31 Druid Philip [130]: who 19:31 Druid Philip [130]: oO 19:31 Druid Philip [130]: ?? 19:31 Zayon Mytos [223]: summoned 19:31 Zayon Mytos [223]: sir'zeerker 19:31 Zayon Mytos [223]: tio genesio 19:32 Zayon Mytos [223]: ebstzenho 19:32 Zayon Mytos [223]: krypilus knight 19:32 Zayon Mytos [223]: casper mytos 19:32 Zayon Mytos [223]: oo 19:32 Druid Philip [130]: dzika kaka 19:32 Druid Philip [130]: polask too 19:32 Druid Philip [130]: who sold 19:32 Druid Philip [130]: those paccs 19:32 Druid Philip [130]: ? 19:34 Zayon Mytos [223]: and 19:34 Zayon Mytos [223]: poi quest 19:34 Zayon Mytos [223]: oo 19:34 Zayon Mytos [223]: im scared 19:34 Zayon Mytos [223]: if i get ban 19:34 Zayon Mytos [223]: before 19:34 Zayon Mytos [223]: ? @Kaka, kto ci pacca robil wtedy? |
@BudynMaro
daj ip na priv... =d |
i mi daj na priv :)
|
Ja kupowałem PACC od Torec Keni ale nie wiem jakiego ma main chara a poza tym sypią się bany bo są cofane wpłaty za PACC i nie tylko na Danerze ogólnie na wszystkich servach więc nie wiadomo czy to nie CIP coś kombinuje jak narazie mam przerwe w grze muszę PACC kupić żeby odblokować konto :/
|
hehe budyn ja 102 dist prawie ;p
to jest ten ots co roro gra geo sawio ;P oni zaczeli pierwsi teraz już w chuj osób no się pochwale już mam 109 levelik ;P |
Wszystkiego NAJ NAJA NAJ ;*;*;**;*;
Nie mysl ze Ekiipa zapomniała !!!!!!!!!! 100 LAT dla najlepszego geja ze Śremuu !!8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o
GEOOOOOOOO!!!! http://i240.photobucket.com/albums/f...orumlaurka.jpg |
Geoo Rulesssss !!! :D:D:D ;*******
|
ja tez ~~
Banishment: Account banished until deletion because of invalid payment
Ja też kurwa dostałem bana !!!!! |
Geo Powahhhhh!!!! xD
Bywaj Emefku :] |
100 LAT GEOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO =*
<3 BRO :):) BTW kończcie z TIBIĄ bo to pie.rdoli w GŁOWACH! :D |
Geo ;p
No to niech ma ten zaszczyt :p ode mnie tez 100 lat :p obys juz nie wchodzil na to jebane forum hah ;p pozdro
|
Widze że dużo banów się sypie :/
Jakby ktoś mógł to prosiłbym o ip do tego ots. Jak normalnie nie mogę to przynajmniej na ots sobie pogram xD @Co prawda nie znam Cie ale 100 lat Geo ^^ |
Mowcie kto wam te pacce robil.
lol btw na all swiatach pobanowani ludzie za to, pierwsze lepsze forum a tu: Masakrowiec Banished: permanently because of invalid payment Drutek Matix Banished: permanently because of invalid payment Piechtolot Banished: permanently because of invalid payment Viper Zesio Banished: permanently because of invalid payment Datler Banished: permanently because of invalid payment Goku Soilshaper Banished: permanently because of invalid payment etc etc... @Caron masz until deletion bo miales final warna before, ale jak zaplacisz fast pacca to ozyskasz konto (Chyba) |
Co wy mu zyczycie? 100 lat? ano co to mu?
200 lvla mu o.ó nie no zarcik =p 100 lat to za malo, 100 lat to za malo 200 laty by sie przydalo, hej :) |
Dzięki all ;) ahh 19 na karku a w głowie %%% :) na zajebistym ognisku byłem uu :) ;]' zajebiste urodzinki :confused:
|
e tam 100 lat zyczycie 100 % voody we krwi a nie :)
happy b-day pozdro dla honorowych dla frajerow pogarda:) p.s. cza wiedziec od kogo pacci brac^^ |
@up
Ja kupiłem od pewnej osoby, od której ludzie od paru lat kupoja i co niby mi wała sprzedał >>??:baby: |
@for all
Macie kogoś kto selnie, pacc za gp plax... NEED FAST !!! pacc kupiłem od Pana Wolodyowskiego, on juz pare lat sella pacc, nie leci w huja, gadam z nim ciagle na gg i on mi pisze ze jakis kolo z pay pal wycowal wplaty za pacc... on sam nie wiem co sie dzieje ;/ |
Polski ustny 16/20 80%
Angielski ustny 18/20 90% teraz czekam na wyniki pisemnych :o NAj naj Geo , gl matury ;) Romek a Ty jak? |
100 lat geo :)
200lv na ots'ie :D i w ogole czego twoja duszyczka tylko zapragnie :D gratuluje ustnych matur ;) i trzymam kciuki zeby te pisemne byly na 99% napisane xD a tu cos z ots... malo sie w*****lem -.- mialem dzis 71mlv(trzeci na servie)... wspominajac ze geo ma 74 chyba :P spadl mi na 68. i jestem zly xD no i skonczylem tam grac ;) http://i98.photobucket.com/albums/l2...egodobrego.jpg |
Psychol nie rób p*py ;) stawisz bota odrobi ;]' a na akcje się przydasz zawsze :D:evul:
ja z polaka ustnego 6/20 pkt :D 30% i do domu haha angol 19/20 95% pisemne raczej zdane ;) Wakacje-> zajeb*sta pogoda ;) czego więcej chcieć? |
@ ots :P
@ ots :P
ja 86 rp+ 55 rp mialem a teraz 40+ ek budyn i tak cie rozjebie to ci spadnie ten dist =] pzdr |
@Koras
Masta Pvp Sie Odezwal bueheuheu. Nie no sory ze pisze ale juz niemogelm 8o |
Psycha gra na ots ale swoim mega ultra palkiem.. pzdr XD
Gogogo niedawno popadali all jak muchy. A pawelosso tym knightcikiem wiesz co mozesz zrobic? hah ;p |
Nie chce mi sie za duzo pisac wiec powiem krotko trzymcie sie all B)
Pozdrowki dla tych ktorych znalem. Pozdro dla Orszaku i wogole. Od dzis nie znajdziecie mnie na saprze :) |
A Na Kim Cie Znajdziemy :)
tylko niemow ze odchodzisz odnas ...:( Pheonix widze ze nieumiesz czytrac ze zrozumieniem :D na saprze go nieznajdziemy ale gdzie indziej tak :) |
Cytuj:
'ok' |
A ja zdałem maturę ustną z polaka na 90% :D we wtorek angielski ;] pzdr dla maturzystów Romka, Matta, Geo i Menela ;p
|
o k***A 90 % xD ja to olałem ;)
miałem 6 pkt / 20 30% i tyle :D |
Geo@
Ważne, że do przodu :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:09. |
|