![]() |
|
Cytuj:
ale pamietam jak ty miaels ze 100+lvl i cie dwoch palkwo zabilo saran talyn czy jak mu tam i ktos jescze albo jakesi 50lvl~~ raz cie ujebaly, ale raz ci sie udalo uciec przed nazgulem i xylo:p w pg jestes dobry w pvp troche mniej:p |
PG to jak grasz 3-4h dziennie i robisz po 500-600k expa.
A takie pg gdzie siedziesz 24/7 i wbjasz niecale 1kk dziennie to zwykly brak RL ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
21:44 You see Zielper'archer (Level 150). He is a royal paladin. He is Shadow of the Deadly Delight (Kuba Lucznik).
21:46 Heaven Eaglei [19]: ic tedy 21:46 Heaven Eaglei [19]: cho 21:46 Heaven Eaglei [19]: ej ziper 21:46 Heaven Eaglei [19]: ziper 21:46 Heaven Eaglei [19]: jebany lamus zielepr znalazl kolege ktory tak samo dobrze pisze po polsku jak on |
Cytuj:
No niestety ja wole siedziec przed pc nisz wyjs z domu na pifo |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
to jest jak ots |
Shaos ded od nowych supporterów chyba :o
|
ta wolisz pg robic niz wyjsc na pifo bo nigdy go nie piles a po drugie boisz wie wyjsc na pifo bo myslisz ze zli ludzie cie pobija smeiciuX(X(X(X( ...
|
Cytuj:
PS. POZDRO METEK!!! /Mlody! |
wwo ownage troszke pomyslnosci chlopaki...
Feb 17 2008, 07:59:35 CET Killed Masloer at Level 73 ok wpadli po mnie Estillo , colalvero, mighty mag, masloer ;-) bylo 5... jeden name chyba zgubilem przed ss chcieli sie pobawic ze mna na edron ;-) |
no vifarn pvp to ty masz, pokazales to jak sie w ab uspalismy ;) jeszcze nie raz sieodwdziecze za mojego deda ;)
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ee ale loleee ;]]]]]]]]
|
Cytuj:
|
Cytuj:
/zielarz |