![]() |
|
School Days 5 Odcinek
Całkiem całkiem Ty to jednak jesteś imbecylem x) |
Nie ogladalbym tego majac 14 lat : D Nie no zartuje, ogladaj sobie, tylko psychy sobie nie zniszcz ; )
|
Obejrzalem The Place Promised In Our Early Days. Wrazenia jak przy kazdym innymy filmie Shinkaiego, piekna scenografia i animacja, ladna i wzruszajaca fabula, dobry pomysl. Polecam, tak samo jak inne filmy Shinkaiego Byousoku 5 cm i Hoshi no Koe.
|
A ja obejrzalem 6 pierwszych epow Seto no Hanayome. Dawno sie tak nie usmialem przy anime : D Niektore momenty zwalaja z krzesla : D Narazie zaczyna robic sie nudne, zobaczymy jak bedzie potem... Ogolnie jest ok ^^
|
Cytuj:
|
@up: Haha, to ja moze dam sobie z tym spokoj i narazie nie bede sie za to zabieral ^^
|
@Kramer
Bo do NGE trzeba miec podejscie odpowiednie, sama seria (bez EoE czy D&R) jest przeciez bardzo pozytywna. @ef Ef, ef, ef, ef... To juz koooniec?T.T Ehh... ogolnie podsumowanie serii bardzo pozytywne i podnaszace na duchu. Imo seria trzyma poziom pierwszej. Az sobie musze zalaczyc jakiegos odmozdzacza bo mnie melancholia zlapala, RtVC2! |
Kiedy zacząłem czytać KNJ już byłem całkiem zryty... Nie widzę żadnego wpływu tej mangi na psychikę.
|
@RtVC2 12
Pfffff, wtf?:S Przynajmniej ta nowa-stara Moka jest bardziej kawaii : D |
Skończyłem ''Wolf's Rain'' hmm cóż powiedzieć Świetna seria ale i ''Ciekawy'' Koniec :(:(
Za chwile Next Level ''Sola'' :> heh co jest grane dziecko w kartonie, jakaś dziołcha śpi w kościele heh ocb? xD |
Cytuj:
Zabieram sie za Boys Be i czekam na 13 ep R+V z eng subami : | |
@Up
Okej... xD Mi w kazdym razie psyche zrylo tylko EoE xD |
Cytuj:
|
Ja tam się o swoją psychikę nie boję... w moim przypadku raczej uszkodzenie wpłynie pozytywnie, bo uszkodzić bardziej już się nie da. A NGE wreszcie obejrzę jak tylko skończę Hellsing Ultimate. Narazie mam bardzo pozytywne wrażenia po pierwszym odcinku. Niby 1ep jest tym samym co wczoraj oglądałem, ale całkowicie inaczej narysowane.
Nipah! Corgar Frizz |
Co takiego jest w School Days że mam się bać?
|
Debilizm i zagrania głównego bohatera.
*down Pojedyncze odcinki. Od razu wyjaśniam - debilizm napisałem w znaczeniu, że niewierny i w ogóle. |
@Sza'hel
Zobaczysz : P Tylko dojdz do konca : P Straszne toto nie jest, ale jak by to nazwać.. dziwne? @up Ogladales to wogole? |
Cytuj:
Szkoda mi Katsury z początku odcinka 9 ; / |
12 ep. Żal to ci jej będzie dopiero na koniec.
|
Uff...
Skończyłem dzisiaj na 11.. Fakt, Katsura jest pokrzywdzona jak h |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:33. |
|