![]() |
|
@lizodup
widac ze nie miales juz co napisac i bajeczki z kosmosu wymyslasz |
Cytuj:
FRYCEK TY DUPOLIZIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Jakos trzeba zyc ;<
Cytuj:
A ty cmoknij mnie w pompke cieciu ;) |
Cytuj:
A co do piecy to lepiej naslac na niego pione zalatwi to szybciej i taniej :D |
Cytuj:
@Duriel W porównaniu do ciebie, ja nie wypieram się prawdy :>, chyba, że ty sharowałeś z kimś i po prostu to była ta druga osoba, ale wątpię. |
@lizodup
a kupilem mu pacca?nie chce mi sie w to wnikac bo zaraz ta falszywa kurwa sie zaloguje na forum bo ty go poprosisz zeby niby napisal jak bylo zreszta spojrz prawdzie w oczy to ty caly czas sharowales/sharujesz z brazolami ktorym dupy wilizales bo sam grac nie umiesz, na war tez chara oddales bo 0 pvp tak jak to napisal hrycek (o ile sie nie myle)tak samo jak kiedys napisal chujobrody: "menda moze i lizal dupe" i cos tam dalej, wiesz warto miec szczerego przyjaciela asuasuhuhasuh i zastanow sie czlowieku kto tu wypiera sie prawdy;/ |
Cytuj:
|
@lizodup
nie wiesz jak bylo z destro i ze mna wiec nie pierdol, to on odnowil pierwszy nasza znajomosc, chcial chodzic ze mna na bk itd a potem jak juz wbil wiekszy lv ode mnie, zlapal hunta, zaplacil dla ftp i on juz wielki pro "teraz nie mam czasu" itd.wiem wiem zaraz sie zaloguje destro i bedzie "ale bajka" itd ;/ @down wkopalem sie ? a gdzie ja napisalem ze nie chcialem mu pacca kupic ?gratzz mozgu, po prostu moim zdaniem to nie bylo lizanie dupy ale jak uwazasz, myslalem ze destro bedzie jednym z tych niewielu jesli chodzi o moich prawdziwych qmpli, no ale co na bledach sie uczymy a i co miales na mysli piszac : "doskonale pamiętam co pisałeś" bo co siema napisalem ? hahha |
Cytuj:
Chcesz dalej się kłócic? Nie radzę, bo zabraknie ci argumentów :) @up Pisałeś, że straciłeś kasę na pacca i mama już ci nie da na następnego xDDDDDDDDDD Pamiętaj, kumpli nie zdobędziesz lizaniem dupy ;) @lizodup widac ze nie miales juz co napisac i bajeczki z kosmosu wymyslasz Tu się wyparłeś :> |
@UP
no i co z tego ze tak napisalem ?haha zajebisty "argument" dobra zakonczmy to bo to nie ma sensu xd |
Jak tak czytam wszystko to dochodze do pewniego wniosku...
Widze ze wszyscy sa wtedy cwani kiedy juz sa retired i poszli na inne servy albo wcale nie graja w tibie. np taki Duriel, lizodup jak chuj a jak juz nie gra na silverze to co to on nie jest. Szkoda ze taki cwany nie byles kiedys tylko co miesiac nowy char. |
Cytuj:
|
@medna
radze ci zastanowic sie nad soba bo juz ci naprawde mozg wyjebalo w ogole nie wiem o co ci chodzi @chujobrody komu ja dupe lizalem ?podaj jedna osobe |
Cytuj:
Pieknie napisane... |
Cytuj:
Z tego co wiem, wiele moich postów nie było skierowanych do ciebie, a jednak musiałeś zawsze coś dopowiedziec przeciwko mnie, więc ty się zastanów czy nie masz problemów z głową ;d. Sam zaczynasz kłótnię, a potem masz pretensje. |
ok mam problem z glowa jestem lizodupem a ty i holu jestescie moimi idolami
bye.;( FILED, OWNED xd ;/ isc? gdzie ;o |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
http://img166.imageshack.us/img166/6481/vonmf0.jpg
Jan 18 2009, 19:42:56 CET Died at Level 67 by a giant spider XDDDDDDDDDDDDDDDDD |
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:39. |
|