Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Silvera (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=185)
-   -   Wojna DICU, FS vs FTP, FTPA! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=158649)

DarkKZ 18-01-2009 14:26

@lizodup
widac ze nie miales juz co napisac i bajeczki z kosmosu wymyslasz

Kalorek 18-01-2009 14:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fisher100 (Post 2426366)
@Frycek
Kotku a ty nie liż tak dupy Moradinowi dobrze? bo nie lubię lizusów :baby:

Own3d ! XDDDDDDDDDDDDDDDDDD

FRYCEK TY DUPOLIZIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HellFrycek 18-01-2009 15:55

Jakos trzeba zyc ;<

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dopalacz.Vis (Post 2426396)
Takich bezmózgowców jak Ty to powini w piecach palic, na h*j Ty żyjesz :D:D:D:D

Pozdro dla silvery ;)

A ty cmoknij mnie w pompke cieciu ;)

Wiesio099 18-01-2009 17:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dopalacz.Vis (Post 2426396)
Takich bezmózgowców jak Ty to powini w piecach palic, na h*j Ty żyjesz :D:D:D:D

Pozdro dla silvery ;)

On zyje po to aby tepic tepych huji ;(

A co do piecy to lepiej naslac na niego pione zalatwi to szybciej i taniej :D

Mendolina 18-01-2009 17:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Royal_Michael (Post 2426514)
Z tym sie nie moge zgodzic bo Duriel po hacku to mi chyba najbardziej pomogl a przeciez mial wzyszy lvl ode mnie, i praktycznie wgl sie nie znalismy;p nie wydaje mi sie zeby komus pacce qpowal

Jeszcze za czasów jak na Destro grał Michalakmee, a ja na Shace, pamiętam jak mi opowiadał, że Duriel chce mu kupic pacca, jeśli mama mu da kase lol. Nie broń go, bo on sam zaczął mi pierwszemu wrzucac.

@Duriel
W porównaniu do ciebie, ja nie wypieram się prawdy :>, chyba, że ty sharowałeś z kimś i po prostu to była ta druga osoba, ale wątpię.

DarkKZ 18-01-2009 17:45

@lizodup
a kupilem mu pacca?nie chce mi sie w to wnikac bo zaraz ta falszywa kurwa sie zaloguje na forum bo ty go poprosisz zeby niby napisal jak bylo
zreszta spojrz prawdzie w oczy to ty caly czas sharowales/sharujesz z brazolami ktorym dupy wilizales bo sam grac nie umiesz, na war tez chara oddales bo 0 pvp tak jak to napisal hrycek (o ile sie nie myle)tak samo jak kiedys napisal chujobrody: "menda moze i lizal dupe" i cos tam dalej, wiesz warto miec szczerego przyjaciela asuasuhuhasuh i zastanow sie czlowieku kto tu wypiera sie prawdy;/

Mendolina 18-01-2009 17:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DarkKZ (Post 2426805)
@lizodup
a kupilem mu pacca?nie chce mi sie w to wnikac bo zaraz ta falszywa kurwa sie zaloguje na forum bo ty go poprosisz zeby niby napisal jak bylo
zreszta spojrz prawdzie w oczy to ty caly czas sharowales/sharujesz z brazolami ktorym dupy wilizales bo sam grac nie umiesz, na war tez chara oddales bo 0 pvp tak jak to napisal hrycek (o ile sie nie myle)

Haha, teraz go od ku** wyzywasz? Jak oboje nie gracie? A wcześniej co się ja albo on zalogowaliśmy to pierwsze msg było od ciebie =o. No i się przyznaje, że sharowałem, ale gówno wiesz i tak jak , bo nie wiesz z kim ;DD. Jeśli chciałbyś wiedziec, nie musiałem lizac dupy dając im passy, bo sam je miałem do Odima i Jogadora :confused:. To była przyjacielska przysługa =)). Jakbyś nie był idiotą, to byś wiedział, że nie tylko ja oddałem passy :evul:

DarkKZ 18-01-2009 18:06

@lizodup
nie wiesz jak bylo z destro i ze mna wiec nie pierdol, to on odnowil pierwszy nasza znajomosc, chcial chodzic ze mna na bk itd a potem jak juz wbil wiekszy lv ode mnie, zlapal hunta, zaplacil dla ftp i on juz wielki pro "teraz nie mam czasu" itd.wiem wiem zaraz sie zaloguje destro i bedzie "ale bajka" itd ;/
@down
wkopalem sie ? a gdzie ja napisalem ze nie chcialem mu pacca kupic ?gratzz mozgu, po prostu moim zdaniem to nie bylo lizanie dupy ale jak uwazasz, myslalem ze destro bedzie jednym z tych niewielu jesli chodzi o moich prawdziwych qmpli, no ale co na bledach sie uczymy
a i co miales na mysli piszac : "doskonale pamiętam co pisałeś" bo co siema napisalem ? hahha

Mendolina 18-01-2009 18:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DarkKZ (Post 2426835)
@lizodup
nie wiesz jak bylo z destro i ze mna wiec nie pierdol, to on odnowil pierwszy nasza znajomosc, chcial chodzic ze mna na bk itd a potem jak juz wbil wiekszy lv ode mnie to,zlapal hunta, zaplacil dla ftp i on juz wielki pro "teraz nie mam czasu itd.wiem wiem zaraz sie zaloguje destro i bedzie "ale bajka" itd ;/

Lol, tyle, że potem ja też logowałem na Destro i doskonale pamiętam co pisałeś ;D, kopiowałem to do Michalakmee i pytałem się go co ci odpisac, bo nie byłem w temacie i wtedy też była mowa o paccu :O, uuu sam się wkopałeś :(
Chcesz dalej się kłócic? Nie radzę, bo zabraknie ci argumentów :)

@up
Pisałeś, że straciłeś kasę na pacca i mama już ci nie da na następnego xDDDDDDDDDD
Pamiętaj, kumpli nie zdobędziesz lizaniem dupy ;)

@lizodup
widac ze nie miales juz co napisac i bajeczki z kosmosu wymyslasz

Tu się wyparłeś :>

DarkKZ 18-01-2009 18:23

@UP
no i co z tego ze tak napisalem ?haha zajebisty "argument"
dobra zakonczmy to bo to nie ma sensu xd

holuu 18-01-2009 18:25

Jak tak czytam wszystko to dochodze do pewniego wniosku...

Widze ze wszyscy sa wtedy cwani kiedy juz sa retired i poszli na inne servy albo wcale nie graja w tibie. np taki Duriel, lizodup jak chuj a jak juz nie gra na silverze to co to on nie jest. Szkoda ze taki cwany nie byles kiedys tylko co miesiac nowy char.

Mendolina 18-01-2009 18:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DarkKZ (Post 2426864)
@UP
no i co z tego ze tak napisalem ?haha zajebisty "argument"
dobra zakonczmy to bo to nie ma sensu xd

Wielu próbowało mnie takimi samymi argumentami zjechac, każdy z nich jak to mówi poreda FAILED xDDDDDDDDDD.

DarkKZ 18-01-2009 18:31

@medna
radze ci zastanowic sie nad soba bo juz ci naprawde mozg wyjebalo w ogole nie wiem o co ci chodzi
@chujobrody
komu ja dupe lizalem ?podaj jedna osobe

Wiesio099 18-01-2009 18:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez holuu (Post 2426868)
Jak tak czytam wszystko to dochodze do pewniego wniosku...

Widze ze wszyscy sa wtedy cwani kiedy juz sa retired i poszli na inne servy albo wcale nie graja w tibie. np taki Duriel, lizodup jak chuj a jak juz nie gra na silverze to co to on nie jest. Szkoda ze taki cwany nie byles kiedys tylko co miesiac nowy char.

Pieknie napisane...

Mendolina 18-01-2009 18:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DarkKZ (Post 2426883)
@medna
radze ci zastanowic sie nad soba bo juz ci naprawde mozg wyjebalo w ogole nie wiem o co ci chodzi
@chujobrody
komu ja dupe lizalem ?podaj jedna osobe

Destroyer of Fury xDD

Z tego co wiem, wiele moich postów nie było skierowanych do ciebie, a jednak musiałeś zawsze coś dopowiedziec przeciwko mnie, więc ty się zastanów czy nie masz problemów z głową ;d. Sam zaczynasz kłótnię, a potem masz pretensje.

DarkKZ 18-01-2009 18:41

ok mam problem z glowa jestem lizodupem a ty i holu jestescie moimi idolami
bye.;(
FILED, OWNED xd ;/
isc? gdzie ;o

Mendolina 18-01-2009 18:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DarkKZ (Post 2426901)
ok mam problem z glowa jestem lizodupem a ty i holu jestescie moimi idolami
bye.;(
FILED, OWNED xd ;/

Filed miałeś już iśc 30 min temu :<

Dawergo 18-01-2009 19:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Royal_Michael (Post 2426514)
Z tym sie nie moge zgodzic bo Duriel po hacku to mi chyba najbardziej pomogl a przeciez mial wzyszy lvl ode mnie, i praktycznie wgl sie nie znalismy;p nie wydaje mi sie zeby komus pacce qpowal

O TYyyy a kto Ci lvl odrabiał? :P

Kalorek 18-01-2009 21:20

http://img166.imageshack.us/img166/6481/vonmf0.jpg

Jan 18 2009, 19:42:56 CET Died at Level 67 by a giant spider

XDDDDDDDDDDDDDDDDD

Royal_Michael 18-01-2009 21:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mendolina (Post 2426785)
Nie broń go, bo on sam zaczął mi pierwszemu wrzucac.

Nie bronie, mowie tylko ze mi pomogl po hacku a waszych klotni to nawet nie czytam bo co mnie to kto komu lize dupe a kto komu lize stopy o.O

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dawergo (Post 2426964)
O TYyyy a kto Ci lvl odrabiał? :P

yea 47-55:D tylko ja myslalem ze my bedziemy juz caly czas grac tym charem >.< chcialem reca nawet dac to nie chciales

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:39.