![]() |
|
Cytuj:
prajvet mesedż! |
Cytuj:
http://www.speedyshare.com/files/195...REBWAHHAHA.cam Calkiem dobre oro z kyry. |
Cytuj:
Az mi sie nie chce nic wiecej mowic :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
upewnialem sie czy przypadkiem... wiesz co ;p |
kyra :
Currently 705 players are online. OMFG! Nigdy wczesniej nie gralem na takim swiecie zeby bylo tyle osob on o0 |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@gonzo
Nie czaje twojej zajawki ale spoko.. . Don Qu... TAK KONCZA FRAJERZY B) kurwo bez nogi. |
a co jest z don qu Mateuszku?:>
|
A bo to kur**szcze rozjebalo moje uczucia. GOSC KTORY ODDAWAL CHARA I NIM NIE WALCZYL BRAL JESZCZE KASE NA BLESS BO zalowal swojej JEST DLAMNIE ZEROWCEM PIERDOLONYM.. ZERO SZACUNKU DLA TAKICH LUDZI.
I on mi jeszcze mowi ze jestem nikim :D:D O kurwa ! 8o ZE FLOW NIE UMIE WALCZYC HAHAHAHAHAHAHHA @DON QU (jak to czytasz) TY PIERDOLONA ŁAJZO. FLOW to nie wszystko, to proste ty idioto najważniejsza jest prawda i za to ja mam złoto a ty znowu chciałeś zajść za wysoko wiec chuj ci w oko ~~.~~ ELO |
Elo all
Nie było mnie tu prawie 2 lata i naprawdę ciekaw jestem jak wygląda sytuacja na Morganie. Czy ktoś w paru słowach mógłby mi napisać. Chciałbym powrócić do gry z aktualnymi wiadomościami. Z góry dzięki |
Rzadzi gildia Flow (Polacy). Liderem jest Akon Yode, wazniejsi vice to Eter Rael, Lavio Cold, Wadee~, Elven (?), Mekkron (PA), Olaf (mc bot na najlepszych respach).
Nie wiem czy wywalaja z respow ale o takich smokach to mozesz tylko pomarzyc, nie wiem jak z reszta bo nie gram tu. |
Cytuj:
|
Nie no, Jacek, kumpel mi mówił, że sporo się zmieniło, już tak nie wyrzucają, ale wiesz, spróbuj nie pójść na rękę to... noobami Cię upierdolą i nikt nie powie że to flow. Takie exp (bot) place jak okolnir, dragi yala, darashia, dle poi, fenrock, watery, wyrmy bankowo zajęte większość dnia. No ale nie dziwie się, możecie sobie na to spokojnie pozwalać ; p
Dobrze z jednej strony że teraz jak ktoś chce jechać na lv może bocić/expić max 6h dziennie. Doszły mnie słuchy, że ma być tak... jak ktoś ma połowe staminy, zadaje o połowe obrażenia mniejsze, a jak ma 0 to w ogóle. Oczywiście tylko obiło mi się o moje wielkie uszy :) |
Cytuj:
Cytuj:
|
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@zizka
Mysle ze Konrado nie musi mi dupy lizac B) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:40. |
|