![]() |
|
Ano widzialem widzialem ^^
@Girni zajebisty podpis xDDDD |
Niee no 2 spoko laski grają w tibie a ja nie mam ich zdjęć...
zal.br .... ;( |
nevermind.
|
Ale ja nooob jestem xD
Sry za double posta ;S |
Eee katti ty to przez caly czas sie klucilas kto tylko ma twoje zdjecie:P
@Kacp Ja znam 3:D. |
@Katty
Jak sobie życzysz xD @adrius Fajny avater :S (czy jak to sie pisze) |
@Katty & Michael
Dlatego nie widać tutora bo hidden, comment jest zawsze :evul: @Marcinekk Ja trenuje reczna (6 rok juz leci) :evul: |
@ ho'lu
czy można do ciebie pisać i dasz bana za PA jak ktoś sie mnie wpierdzieli na moje expowisko nawet jak zostawie pare listów i mimo to ktoś mnie wbije i wybija mnie guardy itp. czy tylko jak pisze leave or die jak to jest żeby ktos dostał bana bo nie kumam tego za bardzo :/ :p |
1, tutor nie daje banów
2, za pa nie ma bana (zalezy w jakich okolicznosciach, niby sa takie okolicznosci ale nigdy sie z banem za pa nie spotkalem <albo poprostu nie pamietam>) :evul: |
@Holu :)
To mozesz zaraprtowac Boromira za MC & MACRO? :D Jestes tutorem, wiec rapart dojdzie do nich "szybciej" :D Please. :) |
@Michael
Zajebisty opisek xD Właśnie zakładam fotke.pl Jakby co to carrota.fotka.pl |
Cytuj:
Tutor moze dawac tylko reporty na namelocki... chyba ze ctrl+r ale to tak samo jak kazdy inny gracz...jesli jest senior tutorem to juz ma wiele innych opsji..(tak mi cos kumpel gadal :D) |
Witam:
1.Polska zwyciężyła z Rosją :) 2.Mi skasowali konto na fotka.pl :/ a nowego coś nie mogę założyć :/ EDIT@ Ludzie! wstawcie że mi notkę :) |
Mozecie sie normalnie zalogowac na silvere? bo ja cos nie moge...X(
|
UP@
Ja nie mam żadnych problemów z logowaniem się :) Lagów też nie mam to pewnie coś u Ciebie na necie siedzi... Restnij kompa i wtedy spróbuj albo zakończ parę procesów bo czasami przez to nie łączy... |
@holu
Ja też nie mam problemów tylko czasami... |
@Kattinka
Ja tez widzialem twoja fotke ;P @All moze przestaniecie sie klocic? ostatnio wchodze rano na forum a tam 10 stron wiecej i to same klotnie prawie... |
@ALL
As of today, all anniversary raids have been taken out of the game. Also, creatures do not drop surprise bags anymore. However, all found party items will stay ingame. nie będzie już więcej świnek ;(;(;(;(;(;(;(;( |
Chce ktoś kupić bp uhów? ;X
Sprzedane. Robie next bp uh dla Holu. |
@Carrota
Ja ;* |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:10. |
|