![]() |
Gratki :]
|
hauhauahauhaua
|
Skorr 23:30:13
Slajpan May 10 2007, 22:58:45 CEST Killed at Level 102 by Kiroy Wind and by Lady Szikaka 3e frag. <33 |
Haha, co za przywitanie, zaraz po banie. 8o
Btw. co sadzicie o tibiacam TV? Jak dla mnie to fajny i bardzo mily w obsludze programik, nawet lepszy od standardowej TibiCam. Hm, moze ktos nakreci kiedys filmik z wojny tym programem? ;) Moze troche spozniony jestem, ale co Lady of Abaddon robi w NG? I tak w ogole kto nia teraz gra? |
zeby nagrywac camy tibicam TV musisz kupic full wersje
a abaddonem gra ktorys z xusow nie wiem ktory |
Czekamy na kolejne fragi..... :D :P
|
You are done your time is up... It's a brand new bit now turn it up ...
WALYMY DO RANA ZDROWIE WSZYSTKICH!!!! OLE!!! |
ja tak waliłem że nie pamietam jak do domu wróciłem nad ranem ... ale pizda była ze OHOHOHOOOOOO
|
O ja pier... moja bania ... dziżas chyba przesadzilem:D:cup: :cup: :cup: :cup: :cup: B) B) B) B) B)
|
Wow ale jeste¶ super!
Po co o tym wypisywać na forum tibia.pl? |
Chyba chca pokazac, ze maja zycie real po za tibi±. :>
|
Ale po co komu¶ to udowadniać tym bardziej na tym forum?
|
Piszecie takie głupoty huj wie po co :S.
|
Jak dzieci kto więcej wypił, kto ma mocniejszy łeb, kto miał większ± banie...boże to pisać na www.zulmenelsupersquad.pl a nie tutaj...no ale można im wybaczyć, w końcu Juwenalia maj±. ;p
|
Dziękiiiiii chłopaki za pozwolenie :D chcielismy z Yagiem podzielic sie nasza radoscia z naszymi przyjaciolmi z forum poniewaz tak wszystkich kochamy i to moze dlatego ze jak jestesmy szczesliwi to i na fali to pierwsze co lecimy do domu i otwieramy forum 8o
|
ale nudno na obsidii ,tu tez nudno ,wszedzie nudno
|
open battle.
|
nom zajebiste ob,pelno akcji,fragow itd
|
ng stchorzylo
btw.Konzbi w ls |
Jest moze jakis cam ? :(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:29. |