![]() |
|
Teraz troche o galanie. Abusing jak skurwysyn no i jeszcze raz abusing jak skurwysyn...to tyle:] Nic sie nie dzieje i smierdzi:p
|
Abusing co to znaczy?
P.S : Glupie pytanie? |
Cytuj:
|
Rozchodzi wam się o Power Abrusing?
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
,...
PALA
ale naprawde mozesz wyjsc -.- nie pisz jak aragorn - nie czytal wladcy pierscieni, w koncu to jej bohater. Tu nie chodzi o to ze kupil chara ON SIE TYM CHAREM CHWALI |
jeden powiedzmy sesnowny post nie powoduje tego, ze wnosisz cos sensownego tutaj:) najlepiej rzucic tibie i nie traktowac jej powaznie, czasem wykorzystywac ja do innych celow, zgodnych z prawem powszechnie obowiazujacym, nie powodujac cierpienia innych ludzi, a tylko sobie dajac kupe smiechu i poprawe humoru. tibia rest in peace you're my nothing i'm your priest:)
paladinka, nie mam do Ciebie nic, ale czego oczekujesz. ciezko zdobyc powazanie grajac kupionym charem. a te teksty ze chcesz powalczyc w wojnie bo CI sie nudzi czy cos takiego. tu sie wlaczy chyba o jakies zasady. chcoaiz hwl nie mialo zasad... no ale tutajk widze jeden aspekt przemawiajacy za hwl:) oni pozbawili wielu ludzi ochoty do gry. i dobrze, bo po co marnowac czas na tibie:) |
Cytuj:
@ Paladinka Każdy może kupić sobie chara i się nim podniecać tylko powiedz po co? "Powiedz, powiedz czemu..." huehue |
Cytuj:
Jak zakladalem konto w tibi mialem 11~ lat wiec moglem nazwac swojego 1 chara troche glupio:P Ale i tka respekt for Fajkowy-Lolus haha xD @Galana Stara bida ni ma co pisac xD |
Cytuj:
|
I jak wszyscy się spodziewali VO i SG zaatakowalo. Bez uprzedzenia, bez zapowiedzi. Zabili Gladianosa z Preliator Noxis. 5lvli w dol...
Ciekawe jaka bedzie reakcja :) jako gildia PN nie ma najmniejszych szans. Ale zobaczymy, zobaczymy. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Może lepiej porzuć tibię dla szkoły, a w ogóle kogo obchodzą tutaj twoje historie, śmieszny jesteś, proszę wyjdź i nie wracaj. Z góry dzięki ;) |
Cytuj:
|
Brawo Kuczer! Najlepszy graczu!
11:16 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Puppo. He was killed by Aylitha. Nie wiem za bardzo za co, on mówi, że niby ja afk. Gadam se z kolega i zmniejszylem se okno gry, patrze a tu juz okienko po dedzie. Demi mu wbił kupe lvli a teraz pakeruje... Szkoda gadać... |
Czyżby będzie następna wojna?
P.S : Ktoś zna jakaś fajną gildie co mnie przyjmnie ?:D |
WARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR?!?! ?!?!?!?!?!?!?!?!?!
Nop nie mamy nawet z kim :> jak widze filmik toxo jak zabil w SOLO gladianosa to az mi sie plakac chce ze smiechu 2 Ue i ded XD a nie sorry keekz zdarzyl strzelic hmm XD lol JOGGA HEAL HAIL |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:33. |
|