Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Aurea (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=184)
-   -   Wojna (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=126668)

Hanys777 01-03-2009 21:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Qarius (Post 2482199)
Mówisz o moim selnietym charze;P Na Qariusie gra inny owner bo sprzedalem go:P Teraz new char new game:p

Nie ujawniaj sie bo parowy z aurea beda kozakow zgrywacB)

SzybkaKakaSzaka 01-03-2009 22:15

Matut jest the best hahahaha
Zrobil niby wojne przez puszka ale nie chce sie bic z puszkiem hahahahhaha
jak to uslyszalem to prawie sie poplakalem:)
Matut puszek to jednak kozak jesli sie go boisz bic powiesz nam dlaczego?:)B)B)B)

NaTA90 02-03-2009 14:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SzybkaKakaSzaka (Post 2482828)
Matut jest the best hahahaha
Zrobil niby wojne przez puszka ale nie chce sie bic z puszkiem hahahahhaha
jak to uslyszalem to prawie sie poplakalem:)
Matut puszek to jednak kozak jesli sie go boisz bic powiesz nam dlaczego?:)B)B)B)

japa cioto to nie nasza wina ze nie znasz angielsiego. chyba jest napisane ze puszka rli a nie puszka ?

SzybkaKakaSzaka 02-03-2009 16:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez NaTA90 (Post 2483204)
japa cioto to nie nasza wina ze nie znasz angielsiego. chyba jest napisane ze puszka rli a nie puszka ?

A to przepraszam najmocniej jakos brynow mial pz w ankh i kurwa matut se biegal i nawet nie dotknal ich bo sral pizde hahahB)B)
Pozdro Dynów_/

Hanys777 02-03-2009 19:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez NaTA90 (Post 2483204)

Bic rl puszka bo on wyjebal rusell'a no nomralnie jestescie gitami:D

SzybkaKakaSzaka 02-03-2009 22:30

Matut zawsze tak pisal na tym forum ale chyba niewie co nam ma odp i niby nie zaglada tu :););)

Qarius 02-03-2009 22:33

Widzie że dalej temat pełen wyzwisk hah to tak jak chciałem się o wojnie dowiedzieć...;P To jak czytałem to same skasowane posty... żal... kultura by się przydała;)

Hasah 02-03-2009 22:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Qarius (Post 2483968)
Widzie że dalej temat pełen wyzwisk hah to tak jak chciałem się o wojnie dowiedzieć...;P To jak czytałem to same skasowane posty... żal... kultura by się przydała;)

Taaa... kazdy z nich kozak, kzady wyzywa drugiego od forumowego kozaka, kazdy pisze, ze ten drugi zobaczy, jacy to oni sa silni, komu to oni nie wpi*rdola, a jak przychodzi co do czego to g*wno. Teraz pewnie dostane pocisk bo najlepsza obrona jest atak :)

Qarius 02-03-2009 22:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hasah (Post 2484007)
Taaa... kazdy z nich kozak, kzady wyzywa drugiego od forumowego kozaka, kazdy pisze, ze ten drugi zobaczy, jacy to oni sa silni, komu to oni nie wpi*rdola, a jak przychodzi co do czego to g*wno. Teraz pewnie dostane pocisk bo najlepsza obrona jest atak :)

Gorzej wyklną Cię i powiedzą twoim rodzicom żeby Cię wydziedziczyli bo im pojechałeś na tym forum jak nikt inny w życiu. A tutaj wystarczy trzymać nerwy na wodzy i kulturalnie się zachowywać jak przystało na dojrzałych ludzi. No ale nie dziwie się nie mówię że jestem stary czy coś bo obraże przez to kilka osób ale już swoje przeżyłem i wiem jak jest choć kiedyś też taki byłem kozak hehe...

A ja za ten tekst zaraz będę miał hunta od pół serweru xD Ale mam to gdzieś bo jak to się mówi polak polakowi wilkiem zawsze:p

NaTA90 02-03-2009 23:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SzybkaKakaSzaka (Post 2483353)
A to przepraszam najmocniej jakos brynow mial pz w ankh i kurwa matut se biegal i nawet nie dotknal ich bo sral pizde hahahB)B)
Pozdro Dynów_/

na jakis shitowskim otsie czlowieku musisz grac .... jesli ty chcesz zabic kilka 100 lvli 230 rp ahhhh :) ma cie daleko w du i nie pisze :d

Qarius 02-03-2009 23:27

230vs kilku 100lvl? <lol2> Może by i ubił z 1 lub 2 w co wątpię bo musiał by mieć szczęście wielkie... ale jak by wpadł w trapa to by było po 230rp;)

Spaaaj 03-03-2009 06:54

Matut to Ciota forumowy , tibijski kozak na rl ciota ...... Hash nastepny forumowy kozak na rl to s*******al az sie przewrócił 7 razy

Fionebux 03-03-2009 07:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez NaTA90 (Post 2484034)
na jakis shitowskim otsie czlowieku musisz grac .... jesli ty chcesz zabic kilka 100 lvli 230 rp ahhhh :) ma cie daleko w du i nie pisze :d

:D:D To po co wypisujecie na forum tematy typu "WAR DECLARATION" jak i tak gadacie ze 230rp nie zabijecie całego Brynowa ;)

//P ;)

NaTA90 03-03-2009 14:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fione*** (Post 2484158)
:D:D To po co wypisujecie na forum tematy typu "WAR DECLARATION" jak i tak gadacie ze 230rp nie zabijecie całego Brynowa ;)

//P ;)

czlowiekuu jestes prawie jak inteligentny ale prawie jak .... ;(;(;(
@Spaaaj ty to jestes prze chu power ranger pewnie :d

Russ'el 03-03-2009 15:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SzybkaKakaSzaka (Post 2483353)
Pozdro Dynów_/

hmm na ank Matut mógłby wbić godzinnego pz'a i tak byście mu nic nie zrobili ;)

MieChO_SlaiT 03-03-2009 15:51

i znow te bany ;P

SzybkaKakaSzaka 03-03-2009 17:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Russ'el (Post 2484332)

HAhahaha to niech zatakuje kogos z brynowa to zobatrzymy:)B)B)B)

Spaaaj 03-03-2009 17:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Russ'el (Post 2484332)

ta ale matut nie umie nic robic z potionow by sie leczyl wiec bye bye noob

NaTA90 03-03-2009 18:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SzybkaKakaSzaka (Post 2484544)
HAhahaha to niech zatakuje kogos z brynowa to zobatrzymy:)B)B)B)

... chcesz 120 palkiem czy tam sorkiem dogonic 230 rp ? nie no pwned wyjdz juz i nie pokazuj swojej glupoty wiecej ;O
@sapaj czy jak on sie tam wabi ;D
a do czego te potiony by mu byly potrzebne ? :p przeciez oni by go nawet nie widzieli oO

Spaaaj 03-03-2009 19:30

a od czego sa moje paralyze ?:> czlowieku niech ruszy kogos od nas to bedzie bardzo zle XD a na koniec pogram w ruletke =]

Qarius 03-03-2009 19:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Spaaaj (Post 2484767)
a od czego sa moje paralyze ?:> czlowieku niech ruszy kogos od nas to bedzie bardzo zle XD a na koniec pogram w ruletke =]

Zanim Ty go trafisz tym paraliże to będziesz gryzł glebę lub on spierniczy Ci:)

Russ'el 03-03-2009 20:16

Belion Haart
Mar 03 2009, 19:40:40 CET Killed at Level 110 by Sir Dunka
and by Lord Riptur
Larus Romar
Mar 03 2009, 19:40:56 CET Killed at Level 135 by Lord Riptur
and by Sir Dunka
Meliah Gewyr
Mar 03 2009, 19:40:31 CET Killed at Level 158 by Latmasken
and by Lord Riptur
:confused::]:confused:

G.D. 03-03-2009 20:20

@quarius
A kim ty kur.. jestes zeby sądzic czy go zabiją czy nie. Jak widac niczego sie nie dowiedziales na temat przez który ponoć tu zacząles pisac więc sobie odpuść.

Spaaaj 03-03-2009 20:36

Russel i co Ty sie szczycisz miala byc wojna matut i te wasze dynow vs puszki a jakos inmates sie wtraca ciekawe jak to bedzie w nowej wojnie jak inmates samo zostanie =]

Russ'el 03-03-2009 20:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Spaaaj (Post 2484866)
Russel i co Ty sie szczycisz miala byc wojna matut i te wasze dynow vs puszki a jakos inmates sie wtraca ciekawe jak to bedzie w nowej wojnie jak inmates samo zostanie =]

Jak to będzie jak te "kozaki" nie oddadzą loota :confused:

Spaaaj 03-03-2009 21:25

jak to bedzie jak zostaniecei pozabijani =] a uwirzcie mi ze niedlugo to sie stanie =]

NaTA90 03-03-2009 21:53

placic placic a nie pisac na forum ;P

Matut666 04-03-2009 20:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez NaTA90 (Post 2484996)
placic placic a nie pisac na forum ;P

Muashmuashmuash B)
Aby zaplacic to trzeba miec kase ;] Mogli by oddac te softy i by mieli mniejszy payment ale to nie moja wina ze sobie wzieli team frajerow z Brynowa i teraz nikt z nich sie nie potrafi przyznac kto zabral softy i musza bulic wszyscy B)
Pozdro B)

Qarius 05-03-2009 10:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez G.D. (Post 2484842)
@quarius
A kim ty kur.. jestes zeby sądzic czy go zabiją czy nie. Jak widac niczego sie nie dowiedziales na temat przez który ponoć tu zacząles pisac więc sobie odpuść.

Jestem graczem starej daty który grał tutaj długo przed tobą... (przynajmniej tak mi się wydaje:P) Np. pamientam czasy jak xavieradu i arieswar sumo mieli 30lvl a ja 50 i oporawdzalem ich po tombach ja grałem na tym świecie od 1 dnia kiedy dopuścili facc. Znam tu sporo ludzi a co do tematu to już sporo się dowiedziałem. A jeśli chodzi o sądzenie to pomyśl logicznie że takiego 237 rp ciężko jest dogonić... i zabić też -.- Fakt faktem teraz się troszkę tibia zmieniła bo sobie strzelasz do okienek ale myślę że nawet teraz było by im trudno go zabić.

G.D. 05-03-2009 16:00

Napewno by było ciezko...ale napewno nie jest to nie możliwe do wykonania. Fakt faktem wypowiadasz sie na tematy które Cie w zaden sposob nie dotyczą ;/

Abuabuabuabu 05-03-2009 18:15

Ciebie tym bardziej suggesix, wiec się zamknij.

Hasah 05-03-2009 20:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Qarius (Post 2486488)
Jestem graczem starej daty który grał tutaj długo przed tobą... (przynajmniej tak mi się wydaje:P) Np. pamientam czasy jak xavieradu i arieswar sumo mieli 30lvl a ja 50 i oporawdzalem ich po tombach ja grałem na tym świecie od 1 dnia kiedy dopuścili facc. Znam tu sporo ludzi a co do tematu to już sporo się dowiedziałem. A jeśli chodzi o sądzenie to pomyśl logicznie że takiego 237 rp ciężko jest dogonić... i zabić też -.- Fakt faktem teraz się troszkę tibia zmieniła bo sobie strzelasz do okienek ale myślę że nawet teraz było by im trudno go zabić.

pamiętam* ;-)

Qarius 06-03-2009 00:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hasah (Post 2487037)
pamiętam* ;-)

Hehe ciesze się ze niektórzy mnie jeszcze kojarzą choć to już było 2 lata bez tibi hehe;]
Może i mnie nie dotyczą ale zawsze warto wiedzieć co się dzieje:P Po za tym gram od 3 dni i bije non stop skille potem będzie pg, pacc i pg zobaczymy może za jakiś czas będę uczestniczył w tych wydarzeniach. To się okaże nikt nie wie jaka jest pisana przyszłość;]

A co do joix to też przypominam sobie taką zabawną sytuację jak to joix wpadł z Magic Swordem i sobie zrobił spara z Map-edem w Carlin Joix mial 90lvl a map-ed 60 ale skille porównynwalne hehe i się joix dziwił jak to map-ed na gaint swordzie takie hity sadził hehe xD Ale to były stare czasy;] Tak samo jak miałem hunta od Sting Ninja hehe i mi Zevs dupe ratował bo miałem od niego prota hehe;]

No ale to były stare dobre czasy na tibi 7.6 a teraz są nowe czasy;] I trzeba bić skille, robić pg i w końcu się odezwać do starych znajomych:) Cieszy mnie to że w końcu FAG dopiął swego i pokonał ROM choć szkoda że już nie ma takich ludzi jak Fast'Molt lub Liam bo to był zawsze dreszczyk emocji widzieć filmiki lub po prostu kręcić filmiki podczas bitew;]
Pozdro dla starych znajomych tych co mnie jeszcze kojarzą i tych co nie kojarzą ale ja za to pamiętam;]

Pozdro & Peace

Hanys777 06-03-2009 07:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Qarius (Post 2487266)
Hehe ciesze się ze niektórzy mnie jeszcze kojarzą choć to już było 2 lata bez tibi hehe;]
Może i mnie nie dotyczą ale zawsze warto wiedzieć co się dzieje:P Po za tym gram od 3 dni i bije non stop skille potem będzie pg, pacc i pg zobaczymy może za jakiś czas będę uczestniczył w tych wydarzeniach. To się okaże nikt nie wie jaka jest pisana przyszłość;]

A co do joix to też przypominam sobie taką zabawną sytuację jak to joix wpadł z Magic Swordem i sobie zrobił spara z Map-edem w Carlin Joix mial 90lvl a map-ed 60 ale skille porównynwalne hehe i się joix dziwił jak to map-ed na gaint swordzie takie hity sadził hehe xD Ale to były stare czasy;] Tak samo jak miałem hunta od Sting Ninja hehe i mi Zevs dupe ratował bo miałem od niego prota hehe;]

No ale to były stare dobre czasy na tibi 7.6 a teraz są nowe czasy;] I trzeba bić skille, robić pg i w końcu się odezwać do starych znajomych:) Cieszy mnie to że w końcu FAG dopiął swego i pokonał ROM choć szkoda że już nie ma takich ludzi jak Fast'Molt lub Liam bo to był zawsze dreszczyk emocji widzieć filmiki lub po prostu kręcić filmiki podczas bitew;]
Pozdro dla starych znajomych tych co mnie jeszcze kojarzą i tych co nie kojarzą ale ja za to pamiętam;]

Pozdro & Peace

On Cie nie pamieta tylko poprawil twoja literowke to takie jego male zboczenie :)

Russ'el 06-03-2009 15:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Qarius (Post 2487266)

ahaha OWNED :]

jogynski 06-03-2009 17:26

a tam sie smiejecie : P moze ktos go pamieta skoro jak mowi grał dosc wczesnie : P

Qarius 06-03-2009 17:57

Heh no to przepraszam że popełniłem taki błąd ale możecie mi na słowo uwierzyć że mnie pamięta sporo osób:P

Hanys777 07-03-2009 16:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Qarius (Post 2487636)
Heh no to przepraszam że popełniłem taki błąd ale możecie mi na słowo uwierzyć że mnie pamięta sporo osób:P

Popelniaj sobie ich ile chcesz i tak Hasah Cie poprawi B)
On Ci pokaze droge do perfekcji ortograficznej :P

SzybkaKakaSzaka 07-03-2009 20:20

;);););)
nuda
;);););)

Kizon3 07-03-2009 21:22

Witam,
Jaka jest obecnie wojna na aurerze jakie gildie walczą ze sobą ?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:17.