![]() |
|
Cytuj:
|
Matut jest the best hahahaha
Zrobil niby wojne przez puszka ale nie chce sie bic z puszkiem hahahahhaha jak to uslyszalem to prawie sie poplakalem:) Matut puszek to jednak kozak jesli sie go boisz bic powiesz nam dlaczego?:)B)B)B) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Pozdro Dynów_/ |
Cytuj:
|
Matut zawsze tak pisal na tym forum ale chyba niewie co nam ma odp i niby nie zaglada tu :););)
|
Widzie że dalej temat pełen wyzwisk hah to tak jak chciałem się o wojnie dowiedzieć...;P To jak czytałem to same skasowane posty... żal... kultura by się przydała;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A ja za ten tekst zaraz będę miał hunta od pół serweru xD Ale mam to gdzieś bo jak to się mówi polak polakowi wilkiem zawsze:p |
Cytuj:
|
230vs kilku 100lvl? <lol2> Może by i ubił z 1 lub 2 w co wątpię bo musiał by mieć szczęście wielkie... ale jak by wpadł w trapa to by było po 230rp;)
|
Matut to Ciota forumowy , tibijski kozak na rl ciota ...... Hash nastepny forumowy kozak na rl to s*******al az sie przewrócił 7 razy
|
Cytuj:
//P ;) |
Cytuj:
@Spaaaj ty to jestes prze chu power ranger pewnie :d |
Cytuj:
|
i znow te bany ;P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@sapaj czy jak on sie tam wabi ;D a do czego te potiony by mu byly potrzebne ? :p przeciez oni by go nawet nie widzieli oO |
a od czego sa moje paralyze ?:> czlowieku niech ruszy kogos od nas to bedzie bardzo zle XD a na koniec pogram w ruletke =]
|
Cytuj:
|
Belion Haart
Mar 03 2009, 19:40:40 CET Killed at Level 110 by Sir Dunka and by Lord Riptur Larus Romar Mar 03 2009, 19:40:56 CET Killed at Level 135 by Lord Riptur and by Sir Dunka Meliah Gewyr Mar 03 2009, 19:40:31 CET Killed at Level 158 by Latmasken and by Lord Riptur :confused::]:confused: |
@quarius
A kim ty kur.. jestes zeby sądzic czy go zabiją czy nie. Jak widac niczego sie nie dowiedziales na temat przez który ponoć tu zacząles pisac więc sobie odpuść. |
Russel i co Ty sie szczycisz miala byc wojna matut i te wasze dynow vs puszki a jakos inmates sie wtraca ciekawe jak to bedzie w nowej wojnie jak inmates samo zostanie =]
|
Cytuj:
|
jak to bedzie jak zostaniecei pozabijani =] a uwirzcie mi ze niedlugo to sie stanie =]
|
placic placic a nie pisac na forum ;P
|
Cytuj:
Aby zaplacic to trzeba miec kase ;] Mogli by oddac te softy i by mieli mniejszy payment ale to nie moja wina ze sobie wzieli team frajerow z Brynowa i teraz nikt z nich sie nie potrafi przyznac kto zabral softy i musza bulic wszyscy B) Pozdro B) |
Cytuj:
|
Napewno by było ciezko...ale napewno nie jest to nie możliwe do wykonania. Fakt faktem wypowiadasz sie na tematy które Cie w zaden sposob nie dotyczą ;/
|
Ciebie tym bardziej suggesix, wiec się zamknij.
|
Cytuj:
pamiętam* ;-) |
Cytuj:
Może i mnie nie dotyczą ale zawsze warto wiedzieć co się dzieje:P Po za tym gram od 3 dni i bije non stop skille potem będzie pg, pacc i pg zobaczymy może za jakiś czas będę uczestniczył w tych wydarzeniach. To się okaże nikt nie wie jaka jest pisana przyszłość;] A co do joix to też przypominam sobie taką zabawną sytuację jak to joix wpadł z Magic Swordem i sobie zrobił spara z Map-edem w Carlin Joix mial 90lvl a map-ed 60 ale skille porównynwalne hehe i się joix dziwił jak to map-ed na gaint swordzie takie hity sadził hehe xD Ale to były stare czasy;] Tak samo jak miałem hunta od Sting Ninja hehe i mi Zevs dupe ratował bo miałem od niego prota hehe;] No ale to były stare dobre czasy na tibi 7.6 a teraz są nowe czasy;] I trzeba bić skille, robić pg i w końcu się odezwać do starych znajomych:) Cieszy mnie to że w końcu FAG dopiął swego i pokonał ROM choć szkoda że już nie ma takich ludzi jak Fast'Molt lub Liam bo to był zawsze dreszczyk emocji widzieć filmiki lub po prostu kręcić filmiki podczas bitew;] Pozdro dla starych znajomych tych co mnie jeszcze kojarzą i tych co nie kojarzą ale ja za to pamiętam;] Pozdro & Peace |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
a tam sie smiejecie : P moze ktos go pamieta skoro jak mowi grał dosc wczesnie : P
|
Heh no to przepraszam że popełniłem taki błąd ale możecie mi na słowo uwierzyć że mnie pamięta sporo osób:P
|
Cytuj:
On Ci pokaze droge do perfekcji ortograficznej :P |
;);););)
nuda ;);););) |
Witam,
Jaka jest obecnie wojna na aurerze jakie gildie walczą ze sobą ? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:17. |
|