Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Morgana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=188)
-   -   Hyde Park (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=204501)

Endrju88 01-12-2009 21:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Abor (Post 2697420)
zmieniles dupe do lizania mr. tongue tornado?

Miszcz XD <znaki :/>

kamba 01-12-2009 22:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jaz (Post 2697139)
Rzadzi gildia Flow (Polacy). Liderem jest Akon Yode, wazniejsi vice to Eter Rael, Lavio Cold, Wadee~, Elven (?), Mekkron (PA), Olaf (mc bot na najlepszych respach).

Nie wiem czy wywalaja z respow ale o takich smokach to mozesz tylko pomarzyc, nie wiem jak z reszta bo nie gram tu.

Chyba zapomniałes o Victeronie , a co do Mekkrona i olafa to oni nie sa zadnymi vice liderami ;D

Canabis 01-12-2009 22:23

przeciez on nie napisal ze vice liderami tlyko (PA) i (BOTER) :D

NAAAAAAB!

Jaz 01-12-2009 23:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kamba (Post 2697469)
Chyba zapomniałes o Victeronie , a co do Mekkrona i olafa to oni nie sa zadnymi vice liderami ;D

Victeron expi i nie nalezy mu przeszkadzac.

Etun 02-12-2009 10:16

@Zizka

Zastanawiam się co ty takiego zrobiłeś że takiego kozaka tutaj rżniesz , padłeś kilka razy od Flow gdy ja tam jeszcze byłem a teraz taki wielki ich przyjaciel.
Twoje słowa dla mnie nic nie znaczą bo poprostu jesteś zerem , pamiętam jak kiedyś siedziałem z Tobą i Exoniosem na vent to każdy z Ciebie sie śmiał a Ty nic nie mówiłeś.A co do Toksonga , Tenshinkhana i kilku innych , byliśmy kolegami juz dawno we Flow i nadal jesteśmy więc nie ma powodu podlizywać się.

P.S.
Pozdro Matuesz - Pamiętasz jak zjadłeś całe kakao "Puchatek"? haahah ;]

Endrju88 02-12-2009 10:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Etun (Post 2697589)
@Zizka

Zastanawiam się co ty takiego zrobiłeś że takiego kozaka tutaj rżniesz , padłeś kilka razy od Flow gdy ja tam jeszcze byłem a teraz taki wielki ich przyjaciel.
Twoje słowa dla mnie nic nie znaczą bo poprostu jesteś zerem , pamiętam jak kiedyś siedziałem z Tobą i Exoniosem na vent to każdy z Ciebie sie śmiał a Ty nic nie mówiłeś.A co do Toksonga , Tenshinkhana i kilku innych , byliśmy kolegami juz dawno we Flow i nadal jesteśmy więc nie ma powodu podlizywać się.

P.S.

Moze i jest nikim (nie zaprzeczam xD) ale przynajmniej nie wbija noża w plecy kolegom.

Wiecznyodpoczynek 02-12-2009 11:32

Cytuj:

@Zizka

Zastanawiam się co ty takiego zrobiłeś że takiego kozaka tutaj rżniesz

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

J.Rabbit 02-12-2009 11:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Endrju88 (Post 2697597)
Moze i jest nikim (nie zaprzeczam xD) ale przynajmniej nie wbija noża w plecy kolegom.

Co Ty z tymi nożami tak. Może Ci kupić komplet noży pod choinkę? :D

Abor 02-12-2009 12:23

Cytuj:

@Zizka

P.S.

No widzisz mr. the tongue tornado. Nie jestes w stanie pojac prostych faktow ;) gram w ta gre bo z nudow, dla zabicia czasu, ale glownie dla ludzi ktorzy w nia graja, kolegow przyjaciol etc i w tej kwestii nic sie nie zmieni moj kolego, jakies nieporozumienia nie sa powodem zeby sie od nich odwrocic:)

Co do venta. To pierwsze slysze bo z rajmim nigdy nie bylem na zadnym vencie sorry fail. A nawet jesli mowisz o ts to doprawdy nie moja wina ze bylem jedynym przedstawicielem miasta Panow - Bydgoszczy :) pzodrowienia dla krzyzakow <33 i coz, wiem ze teraz moglbym liczyc na ich pomoc, tak samo i w druga strone.

ale Ty moj drogi nie jestes w stanie chyba odroznic kawalow/zartow zwiazanych z lokalnym zatargami od pojazdow i wrzut:)

nie wiem, czy osoba, ktora wypina sie na swoich kolegow moze tutaj mowic kto jest zerem :) moze zapytaj toksonga o pare cytatow hemp gru i firmy odnosnie sprzedawczykow i konfidentow :) na pewno ci to dobrze wyklaruje

EDIT: mam nadzieje ze ten post ladnie ci przedstawil czym jest przyjazn :P

PS Endi... mam nadzieje ze juz wybrales miejsce zrzutu? twarz, klata, tylek? wiesz obietnica to obietnica trzeba dotrzymac :>

Etun 02-12-2009 12:59

Heh , Zizka sorry ale żadne teksty Hemp Gru czy Firmy w stylu : JP , HWDP I Mam wyjebane nie robią na mnie wrażenia , bo po mieście dzieci 13 letnie udaja kozakow a jak policja złapie to maja pełne majtki ^^

Aha i jeszcze jedno, odszedłem z Flow , trudno się mówi , tak samo zrobiło arpens gdy byli z Avis , jedynie Rise trzyma sie razem do dziś , i nie rozumiem jak możesz porównywać grę do rl , odszedłem do innej strony a nie rozjebałem sie na komendzie hahah

--- Etun dodał 3 minut i 51 sekund później ---

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez J.Rabbit (Post 2697606)
Co Ty z tymi nożami tak. Może Ci kupić komplet noży pod choinkę? :D

ta kup mu ;)

Robert jak tam manewry?

Abor 02-12-2009 12:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Abor (Post 2697609)
nie wiem, czy osoba, ktora wypina sie na swoich kolegow moze tutaj mowic kto jest zerem :) moze zapytaj toksonga o pare cytatow hemp gru i firmy odnosnie sprzedawczykow i konfidentow :) na pewno ci to dobrze wyklaruje

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Etun (Post 2697618)
Heh , Zizka sorry ale żadne teksty Hemp Gru czy Firmy w stylu : JP , HWDP I Mam wyjebane nie robią na mnie wrażenia , bo po mieście dzieci 13 letnie udaja kozakow a jak policja złapie to maja pełne majtki ^^

No prosze. Widze ze jeszcze chyba podstawowki nie skonczyles etun bo czytanie ze zrozumieniem to raczej oblales :)

Wiecznyodpoczynek 02-12-2009 13:03

http://www34.patrz.pl/u/f/73/34/98/733498.jpg

SLU MOTHERFUCKERS!!!

Etun 02-12-2009 13:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Abor (Post 2697624)
No prosze. Widze ze jeszcze chyba podstawowki nie skonczyles etun bo czytanie ze zrozumieniem to raczej oblales :)

No niewiem czy da się studiować bez podstawówki^^

@Wiszu

Który z nich to Peja?Kermit?

Canabis 02-12-2009 13:12

Jesli w domu masz kurwe co cie zdradza wypierdol ja za drzwi, tylko ziomek doradza w sumie mnie nie przeszkadza ale jak to wyglada jak milosc twego zycia wisi lapsom na jadrach. :D OOOOOOOOOOOOOOOOOOO DAAAAAAAAAJ MI BIT !!!

@Zizka
Na chuj sie odzywasz.. Ty za to jestes fifarafa kurwa przez tyle wojen przyszedles na gotowe i o respy placzesz. Etun i reszta mieli przynajmiej jaja kurwa i nie jeczeli ze respy im zajmuja tlyko kurwa odrazu przeszli do dzialania... JUZ TO WSPOMINALEM NA GATHERZE.. NIE PODOBA SIE ZROBCIE WOJNE, LEKARSTWO NA WSZYSTKO.

Kuraa 02-12-2009 13:13

Witam carlin pl jak widze o czym piszecie to az sobie postanowilem znowu stworzyc tu konto -.-

Etun 02-12-2009 13:14

@Zizka - jesteś hejterem

@Mateusz

Wiecie co z nim zrobic?
Wszystko na mój koszt ;)

Kuraa 02-12-2009 13:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Canabis (Post 2697634)
Jesli w domu masz kurwe co cie zdradza wypierdol ja za drzwi, tylko ziomek doradza w sumie mnie nie przeszkadza ale jak to wyglada jak milosc twego zycia wisi lapsom na jadrach. :D OOOOOOOOOOOOOOOOOOO DAAAAAAAAAJ MI BIT !!!

@Zizka
Na chuj sie odzywasz.. Ty za to jestes fifarafa kurwa przez tyle wojen przyszedles na gotowe i o respy placzesz. Etun i reszta mieli przynajmiej jaja kurwa i nie jeczeli ze respy im zajmuja tlyko kurwa odrazu przeszli do dzialania... JUZ TO WSPOMINALEM NA GATHERZE.. NIE PODOBA SIE ZROBCIE WOJNE, LEKARSTWO NA WSZYSTKO.

Co do oceny zizki to niestety Mefju ma racje niektorzy walczyli o wolnosc morgany przez 2 lata niektorzy dluzej a niektorzy siedzieli w sibunie nie obrazajac owej gildi lub jako neutral a teraz graja fajterow wyganiaja z respow i takie tam ;p

Etun 02-12-2009 13:23

^^ Kura widzę że poszedłeś po rozum do głowy bo choć raz coś mądrego napisałeś, jestem pod wrażeniem

Abor 02-12-2009 13:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Canabis (Post 2697634)

@Zizka

z tego co sie nasluchalem to wojny chciales ty i neron :) tbh chuj mnie to boli, to ze staralem sie wyklarowac jak maja osoby ktore pracuja typu Fey~ lub inne osoby co siedza na uczelni dlugo to nie jest chyba jakis grzech?

@Etuun

WOOOOOOW studiujesz! WOOOOOOW znasz slang! WOOOOOW rysiek peja to twoj idol. WOOOOOW!

--- Abor dodał 1 minut i 30 sekund później ---

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kuraa (Post 2697640)
Co do oceny zizki to niestety Mefju ma racje niektorzy walczyli o wolnosc morgany przez 2 lata niektorzy dluzej a niektorzy siedzieli w sibunie nie obrazajac owej gildi lub jako neutral a teraz graja fajterow wyganiaja z respow i takie tam ;p

bylem na tym serwerze wczesniej niz ty, a co robilem przez pozostale 2lata to juz nie twoj biznes :)

Canabis 02-12-2009 13:28

TAAAK CHCIALEM WOJNY I CHCE DALEJ :cup:! BO GRAM W TE GRE TYLKO poto zeby pobawic sie na WOJNIE. Zreszta s*******am z tad jak nic sie nie bedzie dzialo. I wtedy dostaniesz wszystkie respy :D Tylko ciekawe kto ci pozoli na nich expic jak kurwa nie bedzie mial kto walczyc xDD

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:04.