![]() |
|
Przecież to nie on. lol.
|
Cytuj:
|
Gelt miał kiedyś fazę na emo, to udawał emo girla, teraz na Harlem, wkleja foto z Harlemu. Co będzie następne i kiedy w końcu da swoje prawdziwe zdjęcie? ;-)
|
@up
signed |
@ Tana
Zainspirowałaś mnie z tą kamerką ; D. |
Tana, co ci się stało w paluszek ? :(
|
@neopostman
Kamerka to prześmieszna rzecz, która daje niesamowite ilości prymitywnej rozrywki! Za to ja kocham i lubię się nią bawić ;) @Yoh Gwóźdź mnie dziś ugryzł :p @down Kjaulec Nie widziałeś mnie tak...no.. uzewnętrznionej do tej pory ;) |
Mogę podmuchać ? :confused:
|
Tana, jakos tak inaczej wygladasz. xD
|
@Neo: Ładną masz bluzę ;p
@Matrik: Jak tam ? Fajnie na timbalandzie było? :d playback <33 |
Tja, podobno grał z playbacku, na niego nie poszedłem. A co, byłeś? Jakby co to pewnie nas kojarzysz, bo byliśmy grupką w samym rogu pola namiotowego i średnio raz na godzinę dało się stamtąd słyszeć grupowe "Wasssssssssup?".
|
Niestety nie byłem... jakbym jechał to i tak tylko na 2 dzien :P
Całą kasę przepilem/przebawilem we wrocku na wrocław2012festiwal więc nie pojechałem. |
@neopostman
Oż ty! Możemy zrobić kampanię robienia zdjęć kamerką w tym temacie ;) Mogłoby wyjść przezabawnie gdyby masa użyszkodników zrobiła sobie zdjęcie tym samym formacie i w tej samej pozie 8o |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ja nad tym pomyslalem zaraz po poscie Neopostmana, ale nie mam aktualnie przy sobie laptopa z kamerka. :(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Gelt
Moim zdaniem i tak, każdy kto uwierzy że to naprawdę ty jest frajerem i naiwniakiem. |
Hoho, jaki komplement ^^ Nie będę ludzi zmuszał by wierzyli, że ja to ja; ) Jedno zdjęcie z Harlemu, jedno normalne. Nie wierzysz.? Przykro; <
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:01. |
|