![]() |
|
Cytuj:
1. Po co wszystko krytykujesz ?? 2.czemu niby mino mag jest minotaurem królewskim ?? 3.Jeśli jesteś taki mądry to idź i znajdź droge do minotaura maga,a ty tylko zwracasz uwagę innym,że próbują Pff --- -Pogromca- dodał 1 minut i 39 sekund później --- Cytuj:
Miało być to " Cytuj " sorki :) |
@up
Epic Fail. Przyklejcie ten temat i zamknijcie. |
ehh.... tibia to rpg wiec 3eba miec rozum zeby rozwiązac to o ile sie da. Przeanalizujcie Rookgaard jakby byl w 3d :) wszystko razniej widac ;> a pozatym jak Par Levi dobrze ujął o legendzie króla Artura :D idealnie pasuje do spike sworda :> Póżniej poszukam jakis legend które by pasowały do MM i SS i takich tam ^^ xD
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A czy w 2d nie da się tego zauważyć? Radzę wybrać się do okulisty.
|
Jak patrzy się z góry nie widzi się najprostrzych rzeczy... A w 3d raczej łatwiej coś zobaczyć na pierwszy rzut oka. :) Lub należy Przeanalizować daną okolice. Ktoś kiedyś napisał że odpowiedzią są NPCty... Ale jesli w miejscu gdzie jest ten "niby" quest tak naprawde to jakaś nic nie znaczące pomieszczenie no to wątpie by Cip-soft cos własnie tam umieścił.. Bo bo raczej na tym opiera się podstawa questa. Npc i Dany obszar na którym te zadanie ma być. ;)
|
Błąd. Gdyby gra była w 3D być może nikt nie zauważyłby np. pentagramu w Hellgate. 2D jest lepsze, bo widzisz wszystko naokoło swojej postaci, a w Tibii anomalii
na ścianach nie ma, więc 3D jeszcze pogorszyłoby sprawę. |
Heh... Przyznam ci w tym racje ale zauważ że jesli widzisz oczyma postaci to zauważasz rzeczy które z 2d do zauwazenia byly by nie moziliwe lub bardzo trudne do ^^ mniejsza z tym :> czujnie oko zobaczy wszystko :D poprostu 3eba sie przyjrzeć rzeczą które na pierwszy rzut oka wydaja sie normalne czy zwyczajne. W końcu cip-soft robil ta gre tak zeby jej zagadki (o ile istnieją) dały sie rozwiązać wiec puki co sam ide bardziej szczegółowo przyjrzeć się mh itp. jeśli coś zauważę to napisze. ^^
|
Już się boję co Ty tam zobaczysz... Napewno będzie to krąg ze stalagmitów, a więc nic się nie da z nimi zrobić. Było już wielu co szukało tak jak Ty i nic nie znaleźli, nie znajdziesz nic nowego.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
a do pana na górze : > Dla mnie ozdobą są mno mag,ghoul i taranta. Spike sworda tez za to uwazalem ale po tym triku z zniknięciem zmieniłem zdanie... Bo po co by robili to nadaremnie? |
Cytuj:
czyzby wszystko bylo tylko takim zartem cipow? czyzby naprawde nie dalo sie zdobyc spike sworda? w takim razie po co te "wskazowki"? czy to jest takie bledne kolo? koles musi miec pacc zeby rozwiazywac zagadki, to kupuje pacca, nie moze rozwiazac zagadek, konczy mu sie pacc, to musi kupic kolejnego aby sprobowac je rozwiklac... takie kolo bledne :confused::o:confused: juz sam nie wiem co o tym myslec. pzdr |
Cytuj:
Cytuj:
Ale i tak niektórym jak to sprawia radość z gry to czemu nie... |
Cytuj:
|
Naprawde wszyscy jestescie smieszni spike sworda nieda sie zdobyc a do mino maga nie da sie dojsc w tyle lat napewno by ktos to odkryl ale nie wiec to poprostu jest ozdoba/pokazowka dla newbie/whatever else
i jaki bylby sens latania z spajk slortem i bicia all na hita?:S |
@up
Napewno większy niż ilość mądrości w twojej wypowiedzi. |
Cytuj:
gowno wniosles do tego tematu kretynie, gowno wniesie kazdy taki kretyn jak ty, a mimo to tacy kretyni sie tu pojawiaja! wytlumacz mi ta anomalie prosze! jak gowno wnosisz i piszesz to co by chcial napisac beholder, ktory dostal za swoja glupote bana, to powiedz mi, czemu on dostal bana a ty nadal to piszesz? tez chcesz bana? twoj post zadaje tyle glupich pytan, a w rzeczywistym sensie ich nie zadaje, to wytlumacz mi prosze czemu go napisales?! wez wyjdz stad i nigdy tu nei zagladaj a zrobisz taka cholerna przysluge jakiej jeszcze nikt glupi nie zrobil i uzmyslow se "BEDZIESZ TYM PIERWSZYM" ktory to zrobil! uwierz mi. w tym bedzie "sens". spike sword to jest tak jak by to ci tu na chlopski rozum wytlumaczyc "milion zlotych". wskaz mi palcem ludzi ktorzy wygrali w totka. nikt sie nie przyzna. a powiedz mi czemu co dwa dni ktos wygrywa? mam nadziej ze ci to uzmyslowilem. |
Cytuj:
Ale kolego mnie wyręczył i dobrze... (Ten post będzie edytowany wraz z nowymi informacjami by nie był on kolejnym laniem wody) |
jest spike sword quest tylko nagroda nie jest spike sword tylko duch przygody i najprawdziwsza przyjazn :cup:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:39. |
|