![]() |
Cytuj:
- ls stoi na statku na darashii - ng stoi gdzies w ank - ls idzie na statek na edron - ng daje loga - ls daje loga |
Cytuj:
|
et znow sie lognelo
|
Cytuj:
Uwaga, :topic: Jakbyscie sobie robili nowa postac na Obsidii czy gdziekolwiek indziej,to tu -> htt p://forum.tibia.pl/showthread.php?p=1427073#post1427073 <- (nie mam 10 postow) macie niezly poradnik, ktory pomoze wam na efektywny start. :cup: Tez mi sie podobaja te emotki. :evul: B) |
Qxwatz hack,czy sie zalamal?
|
[char]Askan clan[/char] w LS
|
Askan to noob , a Qxwatza shaczyl old owner, ( nie ja) :(
|
Cytuj:
Cytuj:
nie macie juz nic do roboty tylko bedziecie pisac kiedy et loglo a kiedy ng dalo loga ? :| zal @Qxwaaatz szkoda troche xd ale 1 owner zawsze byl idiota |
Cytuj:
|
Cytuj:
pozdro |
gz Darota :)
|
thanks very much :)
|
Gratki Darota :]
|
Cytuj:
napisalem to bo myslalem ,ze bedzie jakas akcja ,ale nic i wiesz co ci powiem ? Ls offline |
Piszę, że się ogneli, ale chociaż na temat ;] Pyro uzupełniaj fragi w swoim topicu ;]
|
No teraz jestem pod wrażeniem ilu ls ma sorków . Ich power sd nie zle wzrósł od wcześniejszej wojny:) Tylko jestem ciekaw czy za w czasu nie wymiękną i czy nie zaczną płacić.
|
Czemu mieliby wymieknac? Ng prawie nie loguje, expic moga wlasciwie caly czas.
Oczywiscie istnieje ryzyko, ze ng ich zabije na expie. Ale jak ktos nie zamierza podejmowac ryzyka, powinien pomyslec o swiecie non-pvp. GRATZ DAROTA !! JEDZIESZ ROGAL ! ;P |
Cytuj:
no wkoncu Ls expi |
Gz Darota:P
Mi sie nudzi gra knightem , daltego gram sorcem na dolerze:P |
Cytuj:
ehh, to ile tych ownerow tam było ?? Ty byłeś pierwszy, drugiego znałem a 3 chyba nie było. Czyli co chłopak sam siebie shaczył ?? 8o |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:51. |