![]() |
|
Cytuj:
|
@up
Nie, Felipe Melo przeszedł do Juventusu z Fiorentiny :) Forza Juve hehe ;) |
Dobry ten nowy zawodnik Wisły, Kirm. Myślałem, że to jakiś kolejny rzemieślniczy pseudotalent jak Mijajlović, ale chyba się myliłem :)
edit 0:1... |
Kur...a z Estończykami? Na dodatek jeszcze transmisję przerwano -.-
edit: ooo, na sopcascie jest, ale jakość do dupy :/ |
1:1, wyrównanie w 93. minucie... Chociaż tyle...
|
coz moge powiedziec... pozostaje liczyc na (L) i Polonie jutro, moze chociaz oni wstydu nie przyniosa ;) Legia w sparingach dawala rade, jutro mam nadzieje bedzie min. dwoma do przodu. Na Polonie mam wyjebane, moga wygrac, przegrac, zremisowac, don't care tbh, i tak odpadna w nastepnej rundzie.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Kopnąć coś tam potrafił, ale o ile pamiętam to w co trzecim meczu dostawał czerwień :D
Edyta podpowiada, że Maxwell będzie piłkarzem Barcelony EDIT2: U Adebayora zostały tylko testy medyczne... 25 mln funtów... ciekawe kogo Wenger znajdzie za tą kasę :D |
Cytuj:
|
Maxwell w Barcie za 5 mln euro ^^
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
OK, chyba na poprzedniej stronie Yoh powiedział, że Ferguson zapowiedział koniec transferów, ale jak ja mówiłem...:
"Pomimo wcześniejszych deklaracji sir Aleksa Fergusona, David Gill, dyrektor generalny Manchesteru United, twierdzi, że wciąż na Old Trafford mogą się pojawić nowi piłkarze." |
Cytuj:
|
Eboue to bardzo dobry prawy obrońca, a że przegrywa z Sagną? To trudno, osobiscie dal bym wiele, by widziec go w Juve zamiast Grygery Zdenka.
A i dam głowę, że Wisła Z Krakowa To Nasza Druga Połowa wygra na wyjeździe. Dziwny ten futbol, Red Bull, którego polscy eksperci obawiają się w 3 rundzie zremisował u siebie z Bohemians Dublin. |
Red Bulla można się obawiać. Oni całkowicie zdominowali ligę Austriacką, ich najlepszy zawodnik(Marc Janko) zdobył w ubiegłym sezonie 38 bramek, w 31(!)meczach. A liga austriacka nie jest gorsza od polskiej...
EDIT: Lucio w Interze |
@up O KUR.. chyba musze sobie gdzieś na osiedlu takie Graffiti pyknąć. :D
|
@up :)
Co te forum takie ehkm... Dostałem warna za to o lol... http://img9.imageshack.us/img9/3388/...tcltyltyul.jpg Żebym znowu nie dostał warna, dzisiaj grają nasi siatkarze!!!!oneoneone |
Sagnol, Oddo, Lucio, Ze Roberto, Podolski - rewoluszyn :D
Tymoshchuk (???) powinien zastąpić BR, w ataku też luzik, ale w obronie... Szczerze, to nie wiem czy mają w klubie jakiegoś prawego obrońcę, ale środek Demichelis - Van Buyten (+ Breno) nie wygląda aż tak najgorzej. @Up Wyślij mi ten obrazek (skasowany) na PW, bo niezdążyłem go obejrzeć. Jeśli chodzi o Glazera, to kim on jest przy włodarzach Chelsea/City? :D @Yoh Eboue i Sagna (a nawet Melo) o których wspominałeś to oczywiście nie murzyni? -.- |
Sagna jest Francuzem, a nie Murzynem.
Downing w Aston Villi. Szkoda, że Stewart odszedł w takich okolicznościach, Boro będzie miało bardzo ciężko. |
Cytuj:
|
Legia wygrala 3:0 !!!!
Ci co sa jej kibicami i ci co nie sa powinni byc dumni , bo to POLSKA DRUZYNA !!! |
Cytuj:
|
Dumny nie jestem, ale gratuluję Legii :)
A Polonia męczy się z jakimiś płetwonurkami z San Marino na wyjeździe, do 80. minuty 1:0 |
Cytuj:
Hleb w Interze na wypożyczeniu? Lucio? Jestem gotów postawić pieniądze, że Milan będzie 3, a może nawet 4... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Zauważ, że w Serie A są nie tylko Juve i Inter. Jest zadłużona Roma, z Tottim, Vuciniciem i De Rossim w składzie. Jest Florentina z Mutu i kasą za Melo, i kilka innych ciekawych klubów...
Mlan będzie 4/5 |
Transfery z obecnego mercato. Nie uwzględniono wypożyczeń, ani współwłasności. Pragnę zwrócić waszą uwage na Genoe i Napoli. Myślę, że tym drużynom warto będzie się przyjrzeć.
Ukryty tekst:
|
Co tam ze legie czy inne slaski, moze i ich nie lubie, ale wazne ze pracuje na pkt dla Polski i to sie liczy ; d
|
Co do Sagna. To prawda, bycie Francuzem i Murzynem się wyklucza. Tak samo jak bycie czarnym(Czarnym?) i Francuzem, a Sagna jest jakby nie było Czarny jak wyngiel.
|
W końcu gra w francuskiej kadrze, to do czegoś zobowiązuje :lol:
|
Sagna cierpi na to samo, na co cierpiał Jackson. Tylko w drugą stronę.
|
http://www.90minut.pl/news/97/news97...losowanie.html
Jutro losowanie, wszelki znaki na niebie wskazuja, ze Dyskopolo i Legia odpadają w 3 rundzie. Trafi się takie HSV czy Roma i no cóż szanse na awans TROSZKE spadaja. |
Cytuj:
@down Ten z Szachtaru? Jak tak to jest to solidny, młody środkowy obrońca, ale wątpię by sobie poradził w Barcelonie. Nie poradził sobie Caceres, to i on nie poradzi. Futbol jest jednak nieprzewidywalny, i za to powinno się go kochać ;d |
Cytuj:
A Fc Barcelona stara się ściągnąć Dmytro Chyhrynskiego. |
Cytuj:
@Xevez Cytuj:
K.Jay |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:52. |
|