![]() |
|
|
heh xD
NANO NIRA BIERZ DO RYJA XDDD :D HUE HUE HUE HUE HUE...
:D NANO NIRA TO STARA KURW(*) NANO NIRE TRZEBA PIERDO(*) NANO NIRA OD TEGO JEST !! XD:evul:B):]:D |
Cytuj:
ten koles to nie ja to po 1 :) |
Cytuj:
/\ Pisał kole¶ który ma 18 lat a chodzi ( dopiero w tym roku szkolnym) do 1 GIM. :) Nano nie kozacz Bo wcale taki sprytny nie jestes :) |
108
Kolejny ss z serii You Advanced... Joaquina ;p
http://img201.imageshack.us/img201/3176/108ssum9.jpg i moze jeszcze jeden ss troszke stary, 1hp ;p nie jest to wynik walki z jakims monsterem lecz zwykla zabawa z krolem ;p kazdy chyba to zna ;p http://img63.imageshack.us/img63/4544/1hpmy6.jpg CiaO. |
Brawo Speedy bezmózgu wraz ze swoim zajebistym teamem naloorowali¶cie Hydr, ale dali¶my loga i nie ma loota, cóż za przykra przygoda :S
|
jak niema loota xd? ahh chlopcze co ty mozesz wiedziec ;p na malym spawnie tez byly ofiary ;p.
|
Gz wszystkim :)
Narazie niedodaje bo załapałem hakaX( :( próbóje odzyskać konto ^.-B) |
Teeken jeden z najwiekszych noobow na Neranie, pierw chcial zajebac mi loota z dragow, poczym wyrzucil mi go do wody gdy mu sie nie udało, a teraz zabija slimy przy treningu, zal takich dzieci neostrady.
|
|
i nast. zabity przez Teekena kurwe ... zal
|
i nast. zabity przez Teekena kurwe ... zal
|
@Bajtunio
Widocznie tępi botterów (NG). @Bodzio Czekam na kolejny hunt na demcach i mpa :D GZ all ;) |
@up
Niektórym sie nalezy. |
widocznie jest zajebanym noobem... idzieckiem neo ^^
|
Cytuj:
Ta robie skreny i jestem na bocie, wasza inteligena mnie poraza, teraz sie nie dziwie ze nerana to caly polski swiat noobow i jebanych idiotow nic nie myslacych, walcych sobie konia przed monitorem i siedzenia 20h dziennie przed kompem, same kurwy siezda na botach, a jak sie ich publikuje to boter botera chroni i jedzie po ucziwym graczu, omg cala polska, za mi was... |
Cytuj:
2. Nie gram 20h dziennie <Look na psk~Viertiz nick>. 3. Takie wulgaryzmy zachowaj dla siebie. 4. Od kiedy Backpack Nazywa sie BP? Cu. EDIT Jak już edytujesz posty z ng, to usuń post nade mn± ;) |
@Bajtunio
Tak, a BP to normalka nie? ;) |
Cytuj:
|
@ Voniek
Sprzydałoby sie MPA, ale cóż co spadnie z tego sie będe cieszył :D:D:D X HAIL CARITAS X |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:18. |
|