Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wydarzenia sportowe (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121450)

domin3x 01-08-2008 15:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Straznik Monopolowego (Post 2209303)
Xendriel ale ty sobie zdajesz z tego sprawe ze jak Wisla wyeliminuje Barce to ty na tym forum zycia miec nie bedzie?;d

Najpierw, co jest mało prawdopodobne, muszą wyeliminować Beitar xd

Xendriel 01-08-2008 15:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Straznik Monopolowego (Post 2209303)
Xendriel ale ty sobie zdajesz z tego sprawe ze jak Wisla wyeliminuje Barce to ty na tym forum zycia miec nie bedzie?;d

Ale byłby wstyd, chyba przez pół roku bym się tutaj nie pokazał:p

Yossarian 01-08-2008 18:41

Wstydu nie będzie bo Wisła NIE WYELIMINUJE Barcelony.
Nie z taką gra i nie z takimi zawodnikami.
Smutne, ale prawdziwe.

Thomisson 01-08-2008 21:40

Panowie, Wy tu rozmawiacie o Barcelonie, a tu Wisła pierw Beitar musi przejść :D

Straznik Monopolowego 01-08-2008 22:33

No i teraz musze przeprosic Adebayora za to ze zle o nim mowilem bo okazlo sie ze to wszystko to wymysl prasy a on chce zostac w arsenalu i lada dzien podpisuje nowy kontrakt (swoja droga ciekawe czy to przeczyta ?:D)

Calen Futh 01-08-2008 23:29

Cytuj:

FT Celtic 0 - 2 Tottenham H.
No i ładnie.

@edit: Zarząd Wisły wspomniał, że jak pokonają Beitar to będą starali się zorganizować mecz przeciwko Barcie na Śląskim, żeby więcej ludzi pomieścić.

Fintex 01-08-2008 23:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Calen Futh (Post 2209295)
No ciekawe ile sobie zawołają za wejściówkę. Ale zakładając, że Wisła pokona Beitar to i tak dużo nie pooglądasz- pierwszy mecz na CampNou jest gdzie Barca zapewne już rozstrzygnie wynik dwumeczu, a do Krakowa pośle tylko jakieś rezerwy.

Już trwają rozmowy, żeby pierwszy mecz odbył się w Krakowie lub Jerozolimie to po pierwsze, a po drugie to rezerwami nie przyjadą. Może zagrają w okrojonym składzie, ale 6-7 zawodników zapewne będzie z podstawowego. Zresztą jak dla mnie każdy kto gra w Barcie jest mega i warto by było jechać zobaczyć te stare wygi i młodych młokosów ;)

Maggic 02-08-2008 13:10

ojj rajcujecie się drużyną która musi grać w jakichś elminacjach ; )_!

w ogóle to nie wiem jak wy możecie mieć chęć jechania na mecz w którym polska drużyna skończy z bilansem -10, to już bym wolał se na waszym miejscu zobaczyć Barce w jakimś meczu ligowym

Articuno 02-08-2008 14:30

Radosc z wyeliminowania Heidfelda - bezcenne :D

Fintex 02-08-2008 14:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maggic (Post 2210520)

w ogóle to nie wiem jak wy możecie mieć chęć jechania na mecz w którym polska drużyna skończy z bilansem -10, to już bym wolał se na waszym miejscu zobaczyć Barce w jakimś meczu ligowym

Bo ja chce jechać zobaczyć moją Barce na żywo a nie Wisłe ;) Wisłę już widziałem. A nie mam hajsu, żeby wyjeżdżać do Hiszpanii na mecz ligowy.

Mazur199 02-08-2008 15:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Articuno (Post 2210649)
Radosc z wyeliminowania Heidfelda - bezcenne :D

word _/
Kubica 4

Capality 02-08-2008 15:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maggic (Post 2210520)

a dajmy na to Pogoń Szczecin jakimś cudem gra z Chelsea. Oczywiście ty byś nie poszedł na ten mecz, no bo przecież nie gra twoja najukochańsza drużyna bo nie chcesz patrzeć jak polski klub dostaje w dupę. Co z tego, że możesz zobaczyć gwiazdy światowego formatu na żywo.

Maggic 02-08-2008 16:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Capality (Post 2210716)
a dajmy na to Pogoń Szczecin jakimś cudem gra z Chelsea. Oczywiście ty byś nie poszedł na ten mecz, no bo przecież nie gra twoja najukochańsza drużyna bo nie chcesz patrzeć jak polski klub dostaje w dupę. Co z tego, że możesz zobaczyć gwiazdy światowego formatu na żywo.

ojj gościu ; D chciałem was lekko sprowokować, bo zdaje mi się bardziej po "nie których" waszych wypowiedziach, że "gdyby" doszło do meczu Barca-Wisła to większość jechała by na to spotkanie żeby oglądać Barcelonę w akcji. W ogóle po Polakach nie zdziwiłbym się jeżeli jakaś tam grupa kibicowała by Bluagranie.

chce dać tylko do zrozumienia że nasza polska piłka to takie dno że to się w pale nie miesci, i nie dziwie sie polakom ze utożsamiają z zagranicznymi klubami.

nie zmienia to faktu że kibicuję Wiśle, Lechowi i Legii w Pucharach, no ale co do Wisły jestem realistą i jak dojdzie to meczu z Barcą to pooglądamy sobie niezłe strzelanie, chyba że Skorża zagra ustawieniem 1-8-1-1.

z tą Pogonią to pewnie gdyby doszło do jakiegoś meczu w Pucharach tam za kilka lat, to na pewno bym pojechał, ale nie jestem z Krakowa i losy Wisły AŻ tak mnie nie interesują żeby jeździć na ich mecze. wolę w pubie lub w domciu

w ogóle Pogoń-Chelsea :cup: KoHHam Cię :*

Capality 02-08-2008 18:19

na Legie nie licz xd Może udałoby się jakoś remisami przejść(dajmy na to 1-1 u siebie i 2-2 na wyjeździe) ale Lech sądzę, że przejdzie

Articuno 02-08-2008 18:24

Pwned. Asystent pana sędziego jest niekompetentny!

Calen Futh 02-08-2008 19:22

By Yoh Asakura:

Straznik Monopolowego 02-08-2008 22:41

Podstawowy sklad juve nie mogl poradzic sobie z nastolatakami z Arsenalu a jak w 2 polowie Boss wprowadzil paru z podstawowego to juve z wlasnej polowy nie wychodzilo

Calen Futh 02-08-2008 23:47

Nie ma co się dziwić. Arsenal grał drugim składem, Juve ostro najlepszymi zawodnikami. Tylko 1:0? Słabiutko Juve.

Articuno 03-08-2008 00:41

Bez przesady. Slabo, bo slabo, ale to srodek przygotowan. Postawa Juventusu mnie nie zadowala, ale w sumie tragedii nie bylo. Juve tez gralo lekko eksperymentalnym zestawieniem(oczywiscie bez porownania do Arsenalu). Jedno jest pewne, bedzie zdecydowanie lepiej. Co do Kanonierów. Ten zespol ma ogromny potencjal, ale zapewne zabraknie doswiadczenia. Jeszcze wroce do Juve, nasz blok defensywny to sciana. Co z tego, ze Arsenal mial przewage, jak nie stworzyl zadnej 'setki'. Zadziwia i szokuje Molinaro 0.0.

Straznik Monopolowego 03-08-2008 01:03

o jakim ty bloku mowisz skoro arsenal sobie gral klepka w polu karnym juve?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:20.