![]() |
|
Cytuj:
|
Dyktowac warunki to ty sobie mozesz 8-latkom...
Watpie aby jakis polak przy zdrowym umysle dolaczyl do tej twojej gildi (poza "Bytom Team" |
Ja chce do twojej gildii pliska
|
Kalor, lepiej uważaj:
Post under investigation xD |
Ja dolanczam do was ....
ile mam zaplacic??? zmieszcze sie w 10 gp? a moze zaplacimy hurtowo bedzie taniej... sorki ze spytam ale kto ci pomagal pisac tego posta?? chyba mama...:baby: |
@kalor
haha i co dojdą do ciebie to pl 40-50 lvle i co ty sadzisz że jak coś to będą walczyli ??chyba się przeliczysz :-).A może się zaczełeś bać że cię wkoncu dojada i ubija ;o?;( |
noooo wyskoczy taki fisher...strach sie bac
|
Cytuj:
ale jestes fajny |
Wez nie rob z siebie wiekszego idioty niz jestes...........;(
|
Cytuj:
nie dziwie się, że nikt nie pisał :p a warunki to Ty możesz dyktować u Siebie w domq :baby: |
Cytuj:
|
BAKO IS BACK !
17:00 Bako [109]: ty zol robi sie nei widzialny 17:00 Bako [109]: i ma sie skonczosc ghp 17:00 Bako [109]: chdoz look 17:00 Bako [109]: co jest XDD owned. |
xddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd dd
Bako :cup: |
Cytuj:
Kozak to ja jestem ,bylem i bede chuj ci do tego.... to raczej ty wyszedles 10 s przed ss z depo a nie ja. zal :baby::baby::baby: |
Bo ja nie musze zgrywac kozaka przed ssem ;> chodz po ssie cwaniaczku ;]
|
@pione
wez ty sie schowaj blaznie, paietam jak mi pisales ze placisz mago larenowi co miesiac 100 k za pro, haha, a teraz taki pro fighter :D @down pozwolilem ci cos napisac? Grrr... |
Cytuj:
|
fajnie:cup:
|
@up
FILED?:cup:XD @down frycu... to byl nocny dzolk... btw.chce ktos kupic 54 druida ? |
widzisz jak wszyscy z ciebie szydza xD
Cytuj:
you fail bo sie pisze failed xD @up i tak u fail xD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:50. |
|