![]() |
|
Cytuj:
|
To powiedzcie, żeby wziął tabliczkę z napisem "pozdro marsel i tibia.pl to ja geltuwa" i sobie z nią zrobił zdjęcie! Ot taki test na wiarygodność!
Domyślamy się, że marsel zakochał się w damskiej wersji Gelta i teraz czuje się rozczarowany : ( |
A imo Marcyś po prostu sobie żartuje B)
|
Cytuj:
|
Gelt, pytanie za 100pkt. Znasz znaczenie tego co masz na koszulce?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ssij mi ucho :(
|
Cytuj:
@Gelt, że jeszcze sobie nie odpuściłeś, to serio dziwne ;dd |
Myslalem, ze Gelt ma wiecej niz 16~ lat. Swoja droga dziwi mnie to naprzemienne udawanie kogos innego, jakas choroba psychiczna?
|
Co wy chcecie od mojeg Gelt?!
To jest on czy wam sie to podoba czy nie i koniec ;) te wasze problemy mnie dobijaja o.O |
@Exodus
Spokojnie, Gelt ma ponad 16 wiosenek: D I nie zauważył, żeby udawał kogoś innego niż pewną dziewczynę, z czego miał wręcz przednią zabawę ^___^ @Gogar Czyżby chodziło o to muzyczne znaczenie.?; > |
Gelt@
O swoja płeć to ty sie nie martw. Ty udawałeś i dlatego sie myla. Ja nigdy nie udawałam, a wiekszość użytkowników uparcie twierdzi, że jestem facetem ;) |
Oh, ja się nie martwię, wiem co mam: P ; ) Dziwi mnie tylko, iż nie wierzą, że na zdjęciach ja to ja. Pewnie spodziewają się jakiegoś 15 latka z łojotokiem, śliną cieknącą z ust, w krzywych okularach z zapryszczoną twarzą; ) Z ciężkim sercem muszę ich rozczarować.!
Btw dzięki za to wczoraj, mam u Ciebie dług wdzięczności: d |
Emo > Żeluś.
Rzekłem ; p |
Cytuj:
ps No jasne, co ja gadam, przecież to logiczne że jak ktoś już raz okłamał/oszukał to za drugim razem na pewno będzie mówił prawdę. |
@.Matrik.
Ja też nie lubie żelusiów. @Marsseel No cóż, do większości forumowiczów istotnie szacunku nie mam, masz rację; < A większość ludzi których tu szanuje wiedzieli kim jestem; ) Ano dziwie się; < Pierwsza jaskółka wiosny nie czyni, to, że oszukałem Was, nie znaczy, iż kłamię na codzień: ) Chociaż kierując się poprzednimi zdaniami pewnie dojdziesz do wniosku, ze to czy mi wierzycie czy nie po prostu mnie nie obchodzi. Nie będę wstawiał jakiś idiotycznych kartek z napisami itp., to nie fotka.pl. |
Cytuj:
A co do tych 16 lat to na tej 2 fotce wygladasz strasznie mlodo, tak na oko z 15 lat, wiec dlatego uznalem cie za 16stke. Tak sie zastanawiam czy GG tez miales specjalnie z fakowane, kiedys pisalem to na opisie cos bylo o zydowskich chlopcach. Facet majac takie opisy budzi niechec i odraze. |
Cytuj:
Ładny jesteś, serio :cup: |
Cytuj:
Ja się cieszę, że wyglądam młodo, potem to zaowocuje: D To był cytat z książki : ) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:30. |
|