![]() |
|
Cytuj:
|
Rómcio wlasnie przestales byc Polakiem. Enjoy...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
chyba to powinna isc tak: naucz sie czytac jest napisane ze umiem zajebac postac a nie jak ty >.< |
Cytuj:
|
Cytuj:
Nikim :p |
mam to miedzi posladkami (|o|) kto i ile gra w tibie,
w rl nie kradne nie bije slabszych ( nawet w pracy) zawsze staram sie all wyjasniac przez rozmowe, ale jesli ktos jest zlodziejem w rl to bedziw w grze, jesli ktos oszujuje to bedzie oszykiwal w grze. a jesli ktos jest slaby i w rl life inni go gnebia bedzie sie wyzywal na slabszych graczach i to dlatego ze nic nieznaczy w rl, a jak kos smie twoerdzic ze to nieprawda zapraszam do szczecina, chetnie sie z wami zmnierze :) X( wojna jest dobra dla slabych , jak cie prawa reka bolo a monitor masz juz caly bialy to zmnien zajecie a nie zabijajcie slabszych !!! |
Cytuj:
wez lamusie xD ktos ci zaufał a ty go w h**a zrobiles i zajebales postac, widac ze mama cie nie kocha a tata tylko w nocy ;/ i w rl napewno jakims lamusem jestes i zgadzam sie w 100% z _PiteroS_ >.< |
prosze tylko nie to !!! XD piszcie co chcecie i tak mam was w dupie a co do mojego rl nie znacie mnie i nie poznacie wiec stFu xD
|
Whining.
<za krotkie> |
Chce ktoś poznać Cat w rl? Oooo znowu cisza... :) A może ja się przekonam? W końcu może się okazać, że jesteś całkiem przyzwoitym gościem... :baby:
|
Ludzie sie wyplacili, mieli limit expienia, Hwl wyjebalo w gore z lvlami i zaczeli znowu wojne. Hmm Wniosek taki z tego ze znow w dupe dostaniemy :(
|
cati po pokoledzie dzieci z tokio hotel czyli twardziel z orginalnie podartymi spodniami, pomalowane palce na czarno i wogile on to ZLOOO czyli jak ja to mowie "prawie jak dziecko szatana" a prawie to jednak ....................
|
Na Galanie robi się co raz ciekawiej...
|
Cytuj:
Biegasz po Tibii tym swoim skradzionym charem, z skradzionym setem, jestes zaczepny nie przejdziesz obok nikogo zeby go nie wyzwac/zaczepic/uderzyc/zabic to wystarczy, zeby sie zorientowac jaki jestes irytujacy. Pewnie zaraz odpiszesz jakies swoje infantylne odpowiedzi "na pokaz" jaki TY jestes ffffajny i wogUle, ale fakt jest taki, ze cos Ci chyba do glowy uderzylo po tym jak dostales sie do bylych Hwl'i, ktorzy wygrali wojne bo sam to tam za wiele nie zrobiles z tego co pamietam, Rumcio to juz calkiem... Aylitha to chociaz dupe czasem na battle nadstawial.. tylko nie rozumiem jednego, czy z tego powodu, ze jestes czlonkiem Hwli, ktorzy jak wspomnialem wygrali wojne, to jestes tym onneonoenoenoene the best Polakiem niby? Tym jedynym z wyjatkow, ktory nie jest nobem z posrod tych 5% (rumcio zalicza sie niewatpliwie do tych 95%, sam sie okreslil...) bo co bo Toxo Ci tak na czacie powiedzial? lol |
Cytuj:
to tak zwane play for fun xD i tez zacznij tak robic :> |
Ja tam tylko chce wiedzieć czy to jest war Gildia vs. Gildia czy PL vs. SWE. ? :baby: Bo nie wiem :p
PS. Jak widzie tych stoją w dp to zauważyłem, że wara raczej nie będzie... Np. Ta p**** Boltina juz not online...a tak sie wyzej srał z tym warem... Niech wygra lepszy kraj / lepsza gildia Pozdro 4 all |
a co do tekstu rumcia to go nie kumam i nie uwarzam ze 95% polakow to jelopy wiec sorry wybacz ja tego nie powiedzialem myslisz osoby
|
Cytuj:
ps z tym comment zazka to dluga historia.... :P nie napisalem tak jak on to ma.... |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:59. |
|