Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wydarzenia sportowe (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121450)

Albertus 17-07-2009 09:24

Sagna jest murzynem a nie francuzem...

Articuno 17-07-2009 12:07

zLATAN podobno już w Blaugranie za 40 kk euro i Eto'o i wypozyczenie Hleba, podobno...

AnonimowyPowrot 17-07-2009 12:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2599924)
Sagna cierpi na to samo, na co cierpiał Jackson. Tylko w drugą stronę.

Nos i usta sobie dopompował żeby pasowało, tak?
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez jakosiara (Post 2599996)
Dzieci molestują jego? :DD

PWN3D!!! XDDD

Jak już mówicie o Serie A, mógłby ktoś mnie poprzeć i płakać razem ze mną nad AC Parmą? :< Pamiętacie Crespo, albo chociaż Adriano? Wbudujcie na forum wehikuł czasu.

@ROZWIĄZANIE ZAGADKI!

Uniwersalne Państwo Afrykańskie

Dobrze, że zrobił się ruch w temacie, to lubię ^^

@Yoh

Jest kolejny transfer do Manchesteru, jakiś gość z Molde FK, nazwisko, pozycje i pochodzenie takie samo jak El Hadji. Chyba pierwszy raz o nim usłyszałem dzisiaj, myślę, że będzie pełnił rolę podobną do Manucho czy Campbella, ale może wszystkich zaskoczy.

@Edit

Strasznie przez ten temat polubiłem Arsenal. Dla porównania wolę go od L'poolu i Chelsea.

Yoh Asakura 17-07-2009 12:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AnonimowyPowrot (Post 2600200)
@Yoh
Jest kolejny transfer do Manchesteru, jakiś gość z Molde FK, nazwisko, pozycje i pochodzenie takie samo jak El Hadji. Chyba pierwszy raz o nim usłyszałem dzisiaj, myślę, że będzie pełnił rolę podobną do Manucho czy Campbella, ale może wszystkich zaskoczy.

Czyli nie będzie grał, bo będzie na wiecznym wypożyczeniu? Super transfer. :)

AnonimowyPowrot 17-07-2009 14:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2600232)
Czyli nie będzie grał, bo będzie na wiecznym wypożyczeniu? Super transfer. :)

Pewnie zasili rezerwy :D Mimo wszystko transfer jest, a to tylko moje gdybanie.

http://demotywatory.pl/27790/NIEPOWTARZALNY-STYL

Niepowtarzalni zawodnicy
Nie możesz ich kupić, możesz ich znaleźć w Arsenalu

Lotress 17-07-2009 14:43

Cytuj:

La Gazzetta dello Sport podaje, że Milan ma nowy plan, dla samego Gallianiego genialny plan. Mediolański klub rozważa ściągnięcie silnego napastnika, a David Trezeguet wydaje się być świetnym kandydatem. Świecący i spółka zdali sobie z tego sprawę i myślą nad sprowadzeniem francuskiego snajpera prawie zerowym kosztem. Bezwłosy biznesmen skontaktował się już z kierownictwem Juventusu w sprawie zamiany Trezeguet-Oddo. Stara Dama szuka bocznego obrońcy, dlatego byłaby zainteresowana. Czy Francuz ma być tym mistrzem, który zastąpi Kakę?
Rotfl hahahaha :D
Milan kupuje piłkarzy poniżej 40 roku życia, żeby odmłodzić skład :) jeszcze trochę i Galliani ściągnie Rasiaka.

K.Jay 17-07-2009 15:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lotress (Post 2600338)
Rotfl hahahaha :D
Milan kupuje piłkarzy poniżej 40 roku życia, żeby odmłodzić skład :) jeszcze trochę i Galliani ściągnie Rasiaka.

A na bramkę mogą ściągnąć Tomaszewskiego, bo zatrzymał Anglię (w tym wypadku zatrzyma ManU/Arsenal/Chelsea/L'pool). :D

K.Jay

Upiorny 17-07-2009 15:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AnonimowyPowrot (Post 2600200)

Pedofilskich zapędów Fergusona ciąg dalszy ;)

Ja chcę normalny transfer! Już nawet Young mnie będzie satysfakcjonował.

AnonimowyPowrot 17-07-2009 15:36

Trezeguet aktualnie jest lepszy niż Inzaghi, moim zdaniem to niebyłby najgorszy transfer, jeśli do niego w ogóle dojdzie.

@Up

21 lat, no bez przesady, to nie jest taki straszny młodzik.

Lotress 17-07-2009 15:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AnonimowyPowrot (Post 2600398)
Trezeguet aktualnie jest lepszy niż Inzaghi, moim zdaniem to niebyłby najgorszy transfer, jeśli do niego w ogóle dojdzie.

Najgorszy, najgorszy. Co do Pippa, aktualnie nawet w niezłej formie. Ostatnio strzelił nawet dwie bramki w sparingu.

jakosiara 17-07-2009 16:25

Podobno zostało tylko potwierdzenie w sprawie transferu Ibry do Barcy. Jak to się uda to GD będą w tym sezonie zajebiaszcze. Z drugiej strony jest to dziwne zachowanie Interu...

Albertus 17-07-2009 16:28

to nasze druzyny maja juz przeciwnikow , co o nich sadzicie?

http://www.90minut.pl/news/97/news97...ly-rywali.html

Xevez 17-07-2009 17:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez jakosiara (Post 2600454)
Podobno zostało tylko potwierdzenie w sprawie transferu Ibry do Barcy. Jak to się uda to GD będą w tym sezonie zajebiaszcze. Z drugiej strony jest to dziwne zachowanie Interu...

Dziwne zachowanie? Dostają 40mln + Eto'o. Bardziej dziwi mnie postawa Barcy, ale skoro chcą za wszelką cenę pozbyć się Eto'o, to okay. btw sam Eto'o chce zablokować transfer i nie zgodzić się na przeniesienie do Mediolanu. Osobiście ciągle liczę, że transfer nie dojdzie do skutku, a Llorente zdecyduje się sprzedać Villę za te 45mln, bo inaczej zostanie z niczym.

@up
oprócz NAC zespoły zupełnie mi obce, myślę, że dadzą radę bez większych problemów... najbardziej bałbym się o Wisłę, która imo może nie przejść Levadii

jakosiara 17-07-2009 18:33

Kocham WP: Mimo podpisania umowy z Man Utd już teraz Diouf trafi na Anfield Road dopiero w styczniu 2010 roku. Do tego czasu będzie występował w Molde.

Lotress 17-07-2009 18:37

Cytuj:

Zdaniem włoskiej SportItalii, Adriano Galliani miał spotakać się z prezesem Livorno - Aldo Spellinim. Podobno rozmowa miała się odbyć na temat 26-letniego napastnika Labroncinich, Alessandro Diamantiego.
Jest ten obiecany mistrz od Gallianiego! B)

AnonimowyPowrot 17-07-2009 21:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez jakosiara (Post 2600577)
Kocham WP: Mimo podpisania umowy z Man Utd już teraz Diouf trafi na Anfield Road dopiero w styczniu 2010 roku. Do tego czasu będzie występował w Molde.

Boże, najpierw myślałem, że już podpisał umowę na odejście do L'poolu... Ale zryli mi beret.

Yoh Asakura 17-07-2009 23:14

http://sport.onet.pl/74327.3,1248704...wiadomosc.html

K.Jay 17-07-2009 23:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2600814)

Cytuj:

Marzenia 26-letniego napastnika rodem z Angoli, Manucho o regularnej w grze w Manchesterze United na zawsze już pozostaną tylko marzeniami. Zawodnik nie przebił się do podstawowego składu MU i został sprzedany do Realu Valladolid.
Rotfl, a jak miał się przebić skoro w ataku ManU rządzili Rooney, Cristiano Ronaldo, Berbatov i Tevez. o.O

K.Jay

jakosiara 18-07-2009 03:00

Alonso blisko Realu. Dobry piłkarz, ale Floro mocno przepłacił dając Liverpoolowi 32 mln funtów...

Upiorny 18-07-2009 08:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez K.Jay (Post 2600832)
Rotfl, a jak miał się przebić skoro w ataku ManU rządzili Rooney, Cristiano Ronaldo, Berbatov i Tevez. o.O

K.Jay

Jakoś o Macheda'e dużo osób w tym sezonie usłyszało ; )

K.Jay 18-07-2009 09:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Upiorny (Post 2601004)
Jakoś o Macheda'e dużo osób w tym sezonie usłyszało ; )

Ja o Manucho, a Ty o Machedzie. ;) Zauważ, że Macheda jest w naszym wieku i jest głodny sukcesu, ma wolę walki i takie tam. A Manucho? 26 lat na karku. Byłby tylko rezerwowym. A jako że rezerwowymi byli Berbatov czy Tevez, to Manucho nie miał szansy przebicia się do chociażby statusu rezerwowego. A o Machedzie dużo osób usłyszało, bo w debiucie strzelił zwycięskiego gola który dał wygraną ManU. :) Imo Macheda > Manucho.

K.Jay

AnonimowyPowrot 18-07-2009 11:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez K.Jay (Post 2601029)
Ja o Manucho, a Ty o Machedzie. ;) Zauważ, że Macheda jest w naszym wieku i jest głodny sukcesu, ma wolę walki i takie tam. A Manucho? 26 lat na karku. Byłby tylko rezerwowym. A jako że rezerwowymi byli Berbatov czy Tevez, to Manucho nie miał szansy przebicia się do chociażby statusu rezerwowego. A o Machedzie dużo osób usłyszało, bo w debiucie strzelił zwycięskiego gola który dał wygraną ManU. :) Imo Macheda > Manucho.

K.Jay

Szczerze? Wątpię w to, czy aktualnie Włoch jest na wyższym poziomie, ale na pewno ma większy potencjał.

jakosiara 18-07-2009 12:04

Czy nie sądzicie, że Barca psuje rynek wydając takie pieniądze na 1 zawodnika? O tej sprawie powinien wypowiedzieć się jakiś duchowny! A i jest jeszcze Platini, który powie że on by był 2x więcej wart...

Xendriel 18-07-2009 12:28

40mln to nie 90 czy 60, a Eto'o po tym całym zamieszaniu za rok odszedłby za darmo. Dodatkowo mamy w tym roku PNA, więc jednym słowem świetny ruch Barcy.

PS. Czyżby Zlatan wprowadził niepewność wśród kibiców Realu?;)

Yoh Asakura 18-07-2009 12:36

W sumie wolałbym życzyć Zlatanowi śmierci, niż transferu do barcelony...

Gimlos 18-07-2009 12:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xendriel (Post 2601129)
40mln to nie 90 czy 60, a Eto'o po tym całym zamieszaniu za rok odszedłby za darmo. Dodatkowo mamy w tym roku PNA, więc jednym słowem świetny ruch Barcy.

PS. Czyżby Zlatan wprowadził niepewność wśród kibiców Realu?;)

Dziwi mnie, że Laporta dał się wciągnąć w grę "wielkich nazwisk". Za mniejszą kasę dostałby Villę, który IMO do taktyki Blaugrany pasowałby idealnie. Bo skoro narzekania na Eto'o są głównie za to, że nie wykorzystuje wszystkich okazji bramkowych, to dlaczego Ibrahimovic, który skuteczność ma jeszcze gorszą?

K.Jay 18-07-2009 12:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gimlos (Post 2601146)
Dziwi mnie, że Laporta dał się wciągnąć w grę "wielkich nazwisk". Za mniejszą kasę dostałby Villę, który IMO do taktyki Blaugrany pasowałby idealnie. Bo skoro narzekania na Eto'o są głównie za to, że nie wykorzystuje wszystkich okazji bramkowych, to po co Ibrahimovic, który skuteczność ma jeszcze gorszą?

To Ty chyba nie znasz się na piłce. Kto był królem strzelców Serie A?

K.Jay

Xendriel 18-07-2009 13:08

Ibra jest lepszy od E2 pod prawie każdym względem (Samu jest szybszy). Dodatkowo Zlatan potrafi świetnie asystować, co pozwoli więcej strzelać Henry'emu. A Laporta nie miał wyjścia skoro Valencia nie chce sprzedać Villi, a Atletico Forlana. Gdyby Barca dała więcej kasy za Davida, raczej nikt nie kupiłby Eto'o i za rok odszedłby za darmo. Tak więc jeśli ten transfer okaże się prawdą będę szczęśliwy.

Gimlos 18-07-2009 13:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez K.Jay (Post 2601166)

K.Jay

A co to ma do % wykorzystywanych sytuacji bramkowych?

AnonimowyPowrot 18-07-2009 13:15

Yahyah z Malezji gra świetny mecz, jedyny, którego zapamiętam po tym spotkaniu z drużyny rywali. Współpraca Rooneya z Berbatovem = mistrzostwo, a Nani... Za wcześnie, za łatwo, ale chyba można zaryzykować stwierdzeniem, że odzyskuje formę. Foster nigdy nie będzie numerem 1, a Gibson na flance to nieporozumienie. Anderson genialnie z tyłu, nieco słabiej z przodu, ale tam jest Scholes, który wciąż posyła bardzo dobre długie piłki. O obronie ciężko coś powiedzieć, ale Evra wciąż ładnie atakuje.

http://www.justin.tv/fishomaniaxvi

Dark Sven 18-07-2009 13:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez K.Jay (Post 2601166)

K.Jay

Bo cała drużyna łoiła na niego?

Xendriel 18-07-2009 14:17

I tylko dlatego zdobył to wyróżnienie? Gdyby na niego nie grali, królem strzelców byłby inny gościu na którego łoiła cała drużyna...bla bla bla. Tak można powiedzieć o każdym.

Lotress 18-07-2009 14:23

Oj po prostu przyznajcie, że Ibra to aktualnie jeden z najlepszych napastników, a z takimi ludźmi jak Messi, Xavi czy Iniesta, to będzie strzelał jeszcze więcej bramek niż w Interze rotfl.

Yoh Asakura 18-07-2009 14:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AnonimowyPowrot (Post 2601180)
Yahyah z Malezji gra świetny mecz, jedyny, którego zapamiętam po tym spotkaniu z drużyny rywali. Współpraca Rooneya z Berbatovem = mistrzostwo, a Nani... Za wcześnie, za łatwo, ale chyba można zaryzykować stwierdzeniem, że odzyskuje formę. Foster nigdy nie będzie numerem 1, a Gibson na flance to nieporozumienie. [b]Anderson genialnie z tyłu[b], nieco słabiej z przodu, ale tam jest Scholes, który wciąż posyła bardzo dobre długie piłki. O obronie ciężko coś powiedzieć, ale Evra wciąż ładnie atakuje.

hehehehe :D

Gimlos 18-07-2009 14:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lotress (Post 2601267)
Oj po prostu przyznajcie, że Ibra to aktualnie jeden z najlepszych napastników, a z takimi ludźmi jak Messi, Xavi czy Iniesta, to będzie strzelał jeszcze więcej bramek niż w Interze rotfl.

Bardzo możliwe. Ale będzie też marnował podobną ilość sytuacji jak Eto'o, a chyba to najbardziej kibiców Barcy w kameruńskim napastniku irytowało.

Yoh Asakura 18-07-2009 14:46

Jakoś bardziej mi się widzi Ibrahimović, który strzela z ciężkiej pozycji, niż Eto'o, który potrafi tylko sam na sam.

AnonimowyPowrot 18-07-2009 15:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2601271)
hehehehe :D

Ten cały Yahyah serio grał świetnie, nie spodziewałem się kogoś tak wyróżniającego się z tłumu. O Nanim nie można przy tobie wspominać, bo i tak do niczego się nie dojdzie.

Barcelona to banda frajerów, jeśli chodzi o transfery. Najlepiej kupić Ibrahimovica, Mascherano, a Eto'o i Toure niech idą precz, ROTFL. Jeszcze Ribery'ego upchają, ciekawe za kogo.

Yoh Asakura 18-07-2009 15:08

Nie tyle frajerów, co hipokrytów.

Xevez 18-07-2009 15:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AnonimowyPowrot (Post 2601309)
Barcelona to banda frajerów, jeśli chodzi o transfery. Najlepiej kupić Ibrahimovica, Mascherano, a Eto'o i Toure niech idą precz, ROTFL. Jeszcze Ribery'ego upchają, ciekawe za kogo.

Pep wie co robi, skoro bardziej mu pasuje Ibrahimovic w składzie, niż Eto'o, to niech się go pozbędzie;)

hoomik 18-07-2009 16:18

Cytuj:

Była gwiazda Turowa Zgorzelec, a w przyszłości być może reprezentant Polski Thomas Kelati został koszykarzem Olympiacosu Pireus, który w poprzednim sezonie grał w Final Four Euroligi.

Kelati w Turowie występował w latach 2006-2008 dwukrotnie zdobywając wicemistrzostwo kraju ze średnią ponad 15 punktów. Ostatnio był zawodnikiem Unicaji Malaga mając przeciętnie 11.8 punktu. W jednym ze spotkań wyrównał rekord celnych rzutów za 3 w Eurolidze trafiając ich dziewięć.

W kwietniu Amerykanin o erytrejskim korzeniach poślubił Polkę. Teraz stara się o nasze obywatelstwo. Nie wykluczył występów w kadrze biało-czerwonych, lecz jeszcze nie w tym roku.

Olympiacos zbudował zespół pełen gwiazd, lecz w półfinale Final Four Euroligi przegrał z Panathinaikosem Ateny. Podobnie było w finale Pucharu Grecji i ligi greckiej

o hehe ; Niedlugo ta fota zacznie byc cenna :p

http://images48.fotosik.pl/165/467bdde30fef2b88med.jpg

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:40.