![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Chapaj dzide, chapaczu dzid!! :D:D:D |
No niestety 15 minut ganianiny było, bo chłopcy trapnąć nie mają pojęcia.
W sumie zrobili trapa, z którego uciekłem dzięki runie destroy _/ Niewiele brakowało, a chłopcy by od własnego ue padli :] PS do którego depo pejmenta wysłaćB) |
@Dukki
Kidexa jeszce prosisz zeby pomogl mnie ujebac, chyba miales sam po mnie wpasc??.Jak bedziesz mial ochote mi opierdolic to napisz na gg jest w profilu ;*. NIe bede sie wdawal wiecej z toba w rozmowe, wystarczy ze raz pojechalem Cie na vencie , ze az sie jakac zaczoles i twoi koledzy ciebie nawet wysmiali.Tyle z mojej strony. |
21:47 Kimahirii [110]: soldek zdenerwujesz sie jak
21:47 Kimahirii [110]: dostaniesz delejta 21:47 Kimahirii [110]: przez rutka 21:47 Kimahirii [110]: ?;> 21:47 Kimahirii [110]: przyjaciele nie robia na siebie lsitów 21:47 Kimahirii [110]: ^^ 21:47 Soldek [138]: zanim dostane 21:48 Soldek [138]: dopierdole kilku romów 21:48 Soldek [138]: :) 21:48 Soldek [138]: i tak juz nie gram 21:48 Kimahirii [110]: xd 21:48 Kimahirii [110]: ale nie mam pytn 21:48 Kimahirii [110]: a 21:48 Kimahirii [110]: do rutka 21:48 Kimahirii [110]: jak zeszmacil soldka 21:49 Kimahirii [110]: fagowscy przyjkaciele 21:49 Kimahirii [110]: xd |
Cytuj:
i jesteś pro mastah evo pvp player !!!! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Wysmiali, niewysmiali...;] To ze Ciebie mama nauczyla obrzucac innych wyzwiskami, a ja niestety tego nie doswiadczylem, nie czyni Cie lepszym czlowiekiem;] Napisales "opierdolic" pokazales na jakim poziomie jeszcze sie znajdujesz..:] Padniesz, mozesz byc tego pewien;p |
@DuukI
Skończ pisać tu głupoty... przyjdź do niego na vento i mu to powiedz... nie na forum zgrywasz kogoś. I tak go nie ubijesz, to są tylko Twoje nic nie warte słowa. I co z tego że sharuje? Ty też. :baby: No i s*******aj. ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ja sharuje ty sharujesz Larus tez sharuje :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Dobra, już nic nie pisze, bo mi mojego 7 druida z Carlin ujebią ;/ |
Cytuj:
a dla fagu ktory sie cieszy ze wygral -> co to za open, to masakra, wasze straty sa zbyt spore zeby uznac to za sukces, to takie pyrrusowe zwyciestwo |
Meliah Gewyr
Jan 22 2008, 23:32:55 CET Killed at Level 122 by Morixar and by Rhymes Toots |
Cytuj:
|
[CHAR]Meliah Gewyr[/CHAR]
[CHAR]Hades Infernux[/CHAR] |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:01. |
|