![]() |
|
Cytuj:
jeśli gawith apricot snuff to zostaniesz moim idolem |
red bull n medicated ftw! :D haa <3
pozdro dla fewola cow gurah ma swuj dom, harawika, pimolssa, daksa jezdzca, nitza, koksa kamila, kiepy, i w ogole! |
Cytuj:
|
Cytuj:
Mam jeszcze wiecej blyskotliwych zarcikow i asow w rekawie. Moge nimi blusnac u was w RL ,gdyz jeden z ownerow Krejzolka zaprosil mnie do trojmiasta na piwko dzis na vencie. Chyba skorzystam z zaproszenia i podjade kiedys. Ale boje sie ciebie i craletha... nie pobijecie mnie jak przyjade :( . Ja jako typowe dziecko neo ktore placze po kazdym dedzie (jak to dzi o mnie mendill powiedzial _/) placze po kadym dedzie P.S. xene tez pewnie bedzie za <piwko> P.S. II Do zobaczenia chlopaki mam andzieje ze jak wroce wojna bedzie trwac dalej i bedziemy expic ;) :cup: |
Cytuj:
Wasz szczerze, Shane ~ |
Cytuj:
a tak to wciongam gletscher prise extra mild... @btw Dedam za nik |
Cytuj:
|
wg mnie gawith apricot snuff jest najlepsza, towarzyszy mi od kilku lat :D
ale ostatnio bardzo rzadko;) |
ok jestescie fajni, ale na trzy cztery...
trzy czte ty! okej juz z a l o s n e. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
u.U tabaka...
jestem pod wrazeniem ze wyladowales w szpiatalu... pytanie tylko czy nie pomyliles tabaki z białkiem ; |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
ja w*******am creatyne i mass xxl ;///// rippah kup lepiej protektora bo ded;/ |
[CHAR]Fire'dred[/CHAR]
Feb 20 2008, 17:26:22 CETKilled at Level 34 by Wodny Spawacz Solo Style _/ Crown Armor looted. : ) [CHAR]Xalli Kospe[/CHAR] Feb 20 2008, 18:32:47 CETKilled at Level 28 by Wodny Spawacz Solo Style _/ pay shield <zaplacil demon shield>, pay armor <zaplacil g arma> na końcu dead i spadły jeszcze boszki. po 1szym przyleciał Serox - po 10 minutach zabawy zwątpił... po 2gim huhu przyleciało z 9 osób ;d i bawiliśmu się na wieży w Thais :) Jakiś Beld Stor 102 rp mnie jebał i 8 innych osób od 40-80 lvl ;((( wykończyłem mfy sdy i health potiony i poleciałem z ogonem na plecach na beho pod thais i honorowo zdredaczyłem :D |
Cytuj:
edit: wole na cztery niż na jeden xd |
bongo nie udany trap na polioxe choc mial 3 strong health potions a jednak wyszedl zal + nie udany snejk na mnie ; zalowo to juz 3 nie udany snejk na krejzolka
|
3 Strongi? szkoda ze w m shopie z bp stracil(a)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:00. |
|