![]() |
|
Cytuj:
|
no to tutaj ci odpowiem kakej byl sobie kiedys Master Divis jednak zaufalem Sequelowi ze jest moim kolega w grze i nie zmienilem reka przez dluzszy czas niestety mylilem sie poszedl do zydow i stracilem chara . i od tej pory nikomu nie ufam moze nielicznym nie chcem ich tu wymieniac bo co niektorzy by sie obrazili ze ich tutaj nie ma.
Co do Zygi to uwazam ze procz tego haka na shejq to nie mialem do ciebie zadnych zastrzezen nie jestes tak zadufany w tym ze latasz 45 lvl mordujesz i sie napinasz na forum wrecz przeciwnie ale to by bylo na tyle tych komplementow ;p dodam ten Palek mial 110 lvl bo nie dopisalem tego xd |
Skończyłem pisać esej, czyż to nie wyśmienita wiadomość?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@edit 2 wojny w 3 byles huntedxD |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@KAKEJ
Wez daj spokoj jak on mogl sie lansowac z nizahem jak stal w pezecie wtedy kiedy niz oral no prosze ciebie i wychodzil po wygranej akcji i sie jaral i sciagal z ludzi itemy akurat to bardzo dobrze pamietam ;] |
A ja pamietam jak zawsze lizał mi stopy, błagał wręcz o to. Nadal tak jest. Karol sie nigdy nie zmieni.
|
E to stary wyjadacz jak sie patrzy :D:D:D:D:D:D:D PROOOSZEEE !! AHHAHAHAHAHAHHAhAHAHAHAHAHAHA:D:DAHHAHAHAHAHAHHAhA HAHAHAHAHAHA:D:DAHHAHAHAHAHAHHAhAHAHAHAHAAHAHAHAHH AhAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAhAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA HAHHAhAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHHAhAHAHAHAHAHAHAAHHAHA HAHAHAHHAhAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHHAhAHAHAHAHAHA HAAHHAHAHAHAHAHHAhAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHHAhAHA HAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHHAhAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAH AHHAhAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHHAhAHAHAHAHAHAHAAHH AHAHAHAHAHHAhAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHHAhAHAHAHAH AHAHAAHHAHAHAHAHAHHAhAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHHAh AHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHHAhAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHA HAHAHHAhAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHHAhAHAHAHAHAHAHA AHHAHAHAHAHAHHAhAHAHAHAHAHAHA8o8o
Jeszcze zaraz Imperek bedzie wyganiac z repsow LEEEJe! |
W chuj się temat ożywił! Na dwór mogliście iść ze względu na update'a a nie. Ja niestety nie moge, bo chory jestem :(
|
@xaaro
nie, nie bylo tak A we flow kase z paymentow trzymam ja i bede ja trzymal poki nie odejde i nie zmieni mnie ktos wreszcie. I nie powiesz mi ze robie tak samo jak murzyn, bo nie o*******am jej na allegro a nie jeden z moich ludzi juz skorzystal z pomocy jak byl w potrzebie. koniec mojego udzielaniasie na kolejnych kilka dni:) |
Cytuj:
|
Cytuj:
No i jeszcze raz powtorze ze punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia, to oczywiste. @up sekundy szybszy ;/// |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
i jesli mialbym byc szczery gdyby steve wrocil do pixeli to chyba bym poszedl z nim, bo jakby nie patrzec lata zabawy w pixele z nim wspominam najmilej :) Swoja droga, ja kura nie pamietam zebys tez byl jakims mega pro ogarem w ostatnich wojnach, poza sprzedaniem tam swoich kumpli. prosze o sprostowanie faktow jesli nie mam racji.<?> EDIT: a co do Ciebie Endi to wczoraj sam chciales zebym ci sie spusil na klate >.< tak wiec 'im the one whos wearing trousers in this relationship' so be my biatch! |
Kłamiesz, Zizka znowu kłamiesz, nos to juz w kiblu musisz trzymać.
|
Bo kura jest jak Marusia z "Czterech Pancernych i Psa". Gdy chłopcy walczyli, dzielnie na*******ali inne narodowości, to Marusia zostawała gdzieś z tyłu. I teraz po wojnie wielka pani co byla tu od wojny którejś. Wybacz że nie porównałem Cie do szarika, ale rudowłosa(zdradzieckie rude baby) Marusia bardziej mi pasowała.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:51. |
|