Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Morgana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=188)
-   -   Hyde Park (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=204501)

Endrju88 02-12-2009 16:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez J.Rabbit (Post 2697786)
yhm, a to przypadkiem nie jeden z waszych przyjebał się do niego o siano z wojny które się wam "należało" ?

Endrju: A czym masło smarujesz chyba nie palcem? :(

Nie jem masła ;(

Kuraa 02-12-2009 16:27

no to tutaj ci odpowiem kakej byl sobie kiedys Master Divis jednak zaufalem Sequelowi ze jest moim kolega w grze i nie zmienilem reka przez dluzszy czas niestety mylilem sie poszedl do zydow i stracilem chara . i od tej pory nikomu nie ufam moze nielicznym nie chcem ich tu wymieniac bo co niektorzy by sie obrazili ze ich tutaj nie ma.

Co do Zygi to uwazam ze procz tego haka na shejq to nie mialem do ciebie zadnych zastrzezen nie jestes tak zadufany w tym ze latasz 45 lvl mordujesz i sie napinasz na forum wrecz przeciwnie ale to by bylo na tyle tych komplementow ;p

dodam ten Palek mial 110 lvl bo nie dopisalem tego xd

Endrju88 02-12-2009 16:30

Skończyłem pisać esej, czyż to nie wyśmienita wiadomość?

J.Rabbit 02-12-2009 16:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Endrju88 (Post 2697790)
Nie jem masła ;(

no taak Masmix to mix margaryny i masła zapomniałem :S

Elooo 02-12-2009 16:54

Cytuj:

yhm, a to przypadkiem nie jeden z waszych przyjebał się do niego o siano z wojny które się wam "należało" ?

A to przypadkiem nie jestes tym ktoremu pozwalali bocic gdyzzzz wiecznie komus wisiales 5 kk i botujac 24/7 nie mogles tego odkuc przez 2 albo 3 wojny?

@edit
2 wojny w 3 byles huntedxD

J.Rabbit 02-12-2009 16:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elooo (Post 2697818)
A to przypadkiem nie jestes tym ktoremu pozwalali bocic gdyzzzz wiecznie komus wisiales 5 kk i botujac 24/7 nie mogles tego odkuc przez 2 albo 3 wojny?

@edit
2 wojny w 3 byles huntedxD

pozwalali bocic? xDD huahua w 3 wojnie biedny Victeron do mnie dzwonil zebym wam pomogl takze face facts :D

Jaz 02-12-2009 17:00

Cytuj:

Alez oczywiscie ze sie nalezalo. Btw, zgadnij kto teraz trzyma kase z pejmetow ;)

J.Rabbit 02-12-2009 17:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jaz (Post 2697825)
Alez oczywiscie ze sie nalezalo. Btw, zgadnij kto teraz trzyma kase z pejmetow ;)

HAHAHAHA no taaa xDDD leeje

Kuraa 02-12-2009 17:07

@KAKEJ
Wez daj spokoj jak on mogl sie lansowac z nizahem jak stal w pezecie wtedy kiedy niz oral no prosze ciebie i wychodzil po wygranej akcji i sie jaral i sciagal z ludzi itemy akurat to bardzo dobrze pamietam ;]

Endrju88 02-12-2009 17:11

A ja pamietam jak zawsze lizał mi stopy, błagał wręcz o to. Nadal tak jest. Karol sie nigdy nie zmieni.

Canabis 02-12-2009 17:12

E to stary wyjadacz jak sie patrzy :D:D:D:D:D:D:D PROOOSZEEE !! AHHAHAHAHAHAHHAhAHAHAHAHAHAHA:D:DAHHAHAHAHAHAHHAhA HAHAHAHAHAHA:D:DAHHAHAHAHAHAHHAhAHAHAHAHAAHAHAHAHH AhAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAhAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA HAHHAhAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHHAhAHAHAHAHAHAHAAHHAHA HAHAHAHHAhAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHHAhAHAHAHAHAHA HAAHHAHAHAHAHAHHAhAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHHAhAHA HAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHHAhAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAH AHHAhAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHHAhAHAHAHAHAHAHAAHH AHAHAHAHAHHAhAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHHAhAHAHAHAH AHAHAAHHAHAHAHAHAHHAhAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHHAh AHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHHAhAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHA HAHAHHAhAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHHAhAHAHAHAHAHAHA AHHAHAHAHAHAHHAhAHAHAHAHAHAHA8o8o

Jeszcze zaraz Imperek bedzie wyganiac z repsow LEEEJe!

Antonioo 02-12-2009 17:17

W chuj się temat ożywił! Na dwór mogliście iść ze względu na update'a a nie. Ja niestety nie moge, bo chory jestem :(

Tymmon 02-12-2009 17:17

@xaaro

nie, nie bylo tak

A we flow kase z paymentow trzymam ja i bede ja trzymal poki nie odejde i nie zmieni mnie ktos wreszcie. I nie powiesz mi ze robie tak samo jak murzyn, bo nie o*******am jej na allegro a nie jeden z moich ludzi juz skorzystal z pomocy jak byl w potrzebie.

koniec mojego udzielaniasie na kolejnych kilka dni:)

J.Rabbit 02-12-2009 17:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tymmon (Post 2697854)
@xaaro

nie, nie bylo tak

A we flow kase z paymentow trzymam ja i bede ja trzymal poki nie odejde i nie zmieni mnie ktos wreszcie. I nie powiesz mi ze robie tak samo jak murzyn, bo nie o*******am jej na allegro a nie jeden z moich ludzi juz skorzystal z pomocy jak byl w potrzebie.

z jego kasy tez nie jeden skorzystal, ale ofc kazdy tylko twierdzi, ze ją sprzedawal

Jaz 02-12-2009 17:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tymmon (Post 2697854)
@xaaro

nie, nie bylo tak

A skad wiesz, czy Russel nie pomagal swoim kumplom jak byli w potrzebie? Zapewne to robil. Zeby nie bylo, nie trzymam jego strony, jedynie staram sie byc tutaj w miare obiektywny. Co tu duzo mowic, taka droga liderowania jaka sobie obrales bardzo przypomina droge russela. A od Russela poszlismy bo sie dojebal do Andrzejka, jesli dobrze pamietam?
No i jeszcze raz powtorze ze punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia, to oczywiste.

@up sekundy szybszy ;///

Endrju88 02-12-2009 17:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jaz (Post 2697865)
A skad wiesz, czy Russel nie pomagal swoim kumplom jak byli w potrzebie? Zapewne to robil. Zeby nie bylo, nie trzymam jego strony, jedynie staram sie byc tutaj w miare obiektywny. Co tu duzo mowic, taka droga liderowania jaka sobie obrales bardzo przypomina droge russela. A od Russela poszlismy bo sie dojebal do Andrzejka, jesli dobrze pamietam?
No i jeszcze raz powtorze ze punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia, to oczywiste.

@up sekundy szybszy ;///

No tak, czyli ze znowu wszystko moja wina ;(

Kakej92 02-12-2009 18:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kuraa (Post 2697836)
@KAKEJ
Wez daj spokoj jak on mogl sie lansowac z nizahem jak stal w pezecie wtedy kiedy niz oral no prosze ciebie i wychodzil po wygranej akcji i sie jaral i sciagal z ludzi itemy akurat to bardzo dobrze pamietam ;]

No to widzisz, miał taki respect że nie musiał chodzić na akcje, a sie go ludzie bali, a Nizahe pozwalał mu robić pa :)

Abor 02-12-2009 19:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kuraa (Post 2697836)
@KAKEJ

Ty kura nie wiem co Ty pierdolisz. Sam przyznales, ze grales od wojny z tengu. gdy fire zostalo stworze ja dalem quita na dosc dlugo :) wiec chuja widziales chuja mogles i chuja wiesz :) a to ze po tej dlugiej przerwie moglem ci dalej srac na leb i nie miec problemow nie zawdzieczalem temu ze bylem mega pro ogarem na morganie, bo majac 62lv to troche trudno ale dzieki temu ze odwiedzilem z nim 4 inne servery wczesniej, a ze wyszlo dopiero na morganie to juz inna bajka :)

i jesli mialbym byc szczery gdyby steve wrocil do pixeli to chyba bym poszedl z nim, bo jakby nie patrzec lata zabawy w pixele z nim wspominam najmilej :)

Swoja droga, ja kura nie pamietam zebys tez byl jakims mega pro ogarem w ostatnich wojnach, poza sprzedaniem tam swoich kumpli. prosze o sprostowanie faktow jesli nie mam racji.<?>

EDIT: a co do Ciebie Endi to wczoraj sam chciales zebym ci sie spusil na klate >.< tak wiec 'im the one whos wearing trousers in this relationship' so be my biatch!

Endrju88 02-12-2009 19:24

Kłamiesz, Zizka znowu kłamiesz, nos to juz w kiblu musisz trzymać.

Borucao 02-12-2009 19:55

Bo kura jest jak Marusia z "Czterech Pancernych i Psa". Gdy chłopcy walczyli, dzielnie na*******ali inne narodowości, to Marusia zostawała gdzieś z tyłu. I teraz po wojnie wielka pani co byla tu od wojny którejś. Wybacz że nie porównałem Cie do szarika, ale rudowłosa(zdradzieckie rude baby) Marusia bardziej mi pasowała.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:51.