![]() |
|
Cytuj:
Btw, nie wiem o jaka sicieme ci chodzi >.> @Rekin Nab |
;p ;p ;p
HIHI pozdrawiam all ps. Neo jak bedziesz gotów to daj tylko cynk a będzie zrobione (to z gg) |
@Leo
Ok ok ;* @Rekin A ty nabusie ostatnio malo grasz malo gadasz i malo sie wypowiadasz, co jest z toba? Dzisiaj Bako (Moj rl) zaplacic Plagenowi 50k za to zeby go nie huncil (BEZ SMIECHU, BAKO JEST NOOBEM!!). A najlepsze jest wiecie co? Ze teraz nie plagen hunci baka tylko... Artzenho czyli drugi char Plagena Lmao :P |
@Neo
o co chodzi? szukasz ludzi, ktorzy sa retired....czyzbys chcial zorganizowac mastah pk na silverze? to by moglo byc dobre ^^ "@Rekin A ty nabusie ostatnio malo grasz malo gadasz i malo sie wypowiadasz, co jest z toba?" net, nuda :) |
Rekin - Gay ;d
|
A do mnie w koncu doszedl ten **** pacc xD
i oczywiscie wbilem lvlek 74 i jade dalej tak jak mowilem xD Rox ;] |
EE... ? CZemu Michael ma 6 lvl ? ;/
|
@up
O jakiego Micheal'a chodzi? ;p |
ktory Michael? :D
|
OMG, nie wiem czemu ale przed chwilą na Tibia.com wyswietlalo mi sie, ze nie masz profesji, mieszkasz na rookgardzie i masz 6 lvl =/ Teraz juz jest normalnie
|
@Up
Fake name jakiś... wpisz w tibia.com Royal Michael i ma 61 lvl a jak wpiszesz Royal Micheal to wtedy ma 6lvl też sie sam zdziwiłem bo mają takie same commenty ^^ |
Omg srry za double posta :x
@Down Cya beju ;d |
:P jutro lece do Anglii, wiec nie bedzie mnie na tibii ani na gg przez 2 tygodnie :evul: ;( have fun, do zobaczenia wkrotce :]
|
O lol.. ktos sie podszywa ;( Xeroboy sux...
Wygral ktos pacca? :D |
Kilka godzin przed wyjazdem a tu prosze zalatwilem bana nabkowi :P
00:20 xxx[xx]: Antical Hero, words in his comment at website "New Owner" 00:22 Gamemaster: Taken care of. Name: Antical Hero Banished: until Mar 03 2007, 00:22:21 CET because of account trading te 'xxx' to ukryty nick nowego chara jak cos xD |
Cytuj:
Zalatw bana ryckowi jakos, to tez nowy owner :D! Tyle ze nie pisze =\ |
Poranna zabawa :):
07:07 You lose 9 hitpoints due to an attack by Khonsu Osiris. 07:08 You lose 25 hitpoints due to an attack by Fruktbanan. 07:08 You lose 21 hitpoints due to an attack by Khonsu Osiris. 07:08 You lose 13 hitpoints due to an attack by Khonsu Osiris. 07:08 You lose 87 hitpoints due to an attack by Khonsu Osiris. 07:08 You lose 44 hitpoints due to an attack by Khonsu Osiris. 07:08 You lose 11 hitpoints due to an attack by Khonsu Osiris. 07:08 You lose 41 hitpoints due to an attack by Khonsu Osiris. 07:08 You lose 47 hitpoints due to an attack by Khonsu Osiris. 07:08 You lose 64 hitpoints due to an attack by Khonsu Osiris. 07:08 You lose 44 hitpoints due to an attack by Khonsu Osiris. 07:08 You lose 65 hitpoints due to an attack by Khonsu Osiris. 07:08 You lose 41 hitpoints due to an attack by Khonsu Osiris. 07:08 You lose 40 hitpoints due to an attack by Fruktbanan. 07:09 You lose 57 hitpoints due to an attack by Fruktbanan. Teraz exori Khonsa: 07:10 You lose 116 hitpoints due to an attack by Khonsu Osiris. 07:10 You lose 136 hitpoints due to an attack by Khonsu Osiris. 07:11 You lose 136 hitpoints due to an attack by Khonsu Osiris. Ciąg dalszy zabawy: 07:11 You lose 11 hitpoints due to an attack by Fruktbanan. 07:11 You lose 11 hitpoints due to an attack by Fruktbanan. No i powrót do mojego ulubionego zajęcia: 07:16 You lose 1 hitpoint due to an attack by a slime. :D Tak oprócz tego. Ma ktoś gg od Than Neffa? :( |
@Up
Prawie jak za czasow red warriors :D! |
Cytuj:
Może i źle pojąłem twego posta ale: Jeśli chcesz powiedzieć o tym że dostałem hunta to się mylisz bo nie dostałem Khonsu jest w ID tak samo jak ja więc się z nim bawiłem pod dp :) |
Cytuj:
No to zle zrozumiales.... ;] btw. wiem ze Khosu jest w ID... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:47. |
|