![]() |
|
Fredi
Kretyna a to niby czemu?Dlatego , że popełniłem pare błędów czy dlatego że powiedziałem pare słów nie tak o twoich "kolegach".Proponuj się zastanowić najpierw nad sobą a póżniej oceniać innych......... |
Cytuj:
@ Thristen Nie mieszam sie do tego ale "morda w piach...i szukaj burdztynu" mnie poprostu rozbroiło :D |
Cytuj:
Ja Ci nie każe mnie lubic ;) Pozatym Ten temat co do lighthacków i ortografi .. Closed blz? |
@galvaria
Miałem pisać w poście że to nie tyczy sie Ciebie ale skoro tak pomyślałes to sry ;). Heh po 2-gie na Celeście mam kilku kumpli ale żaden z nich nie udziela sie na tym forum ( no moze sporadycznie ;p ) I nikogo nie bronie tylko stwierdzam fakty :S. @Gre To co miałem Tobie napisać, to napisałem ( m.in. w PM ), i nie myśl sobie że mnie sprowokujesz hehe xD. Bo widze że to robisz a inni się na to łapią :S |
Widać w obliczu jego "majestatu" jesteśmy niczym a jedynieżon jest na tyle doskonały aby nas olśnic swoim intelektem i błyskotliwą inteligencją.........
|
Jeżeli tak fredi to sorka wyrwałem zdanie z kontekstu i się pomyliłem mój błąd.w końcu jesteśmy tylko ludzi i rzeczą ludzką jest się mylić.......
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Teraz coś odemnie. Ten temat jest rox. Aż miło sie tu wchodzi i czyta, przynajmniej jest z czego sie pośmiać. Btw. ide do wojska wiec macie jednego nooba mniej (pozdro karoleer i elite N. - to nie byłem ja, pamiętajcie to myśląc o mnie). Pozdro znajome ludki z którymi sie miło huntowało. huehue 3majcie sieeeeeeeeee........ xD :evul: |
@Topic:
OMG xD! Dawno tu nie zaglądałem i chciałem obejrzeć jakieś screeny, a tu nici :( @"Kłutnia" Nie chcę się w nic mieszać bo nie interesuje mnie to :p Ale po co to wszystko? zaczeło się od tego że "ktoś" (:P) używa botów itd. no i co z tego? z policji jesteście? Niech dalej używają... co wam do tego wkońcu przeliczy się i dostanie ban'a~ To chyba przez to że Celesta to non-pvp i nie możecie zrobić wojny żeby zobaczyć kto jest lepszy :D i szukacie byle jakiej zaczepki żeby tylko zdołować "konkurencje" ^^ Osobiście nie używam botów itp. bo mi to niepotrzebne. No i żeby nie było że nie dałem screen'a http://i6.photobucket.com/albums/y24...bia/AF0020.jpg Zastanówcie się jeszcze raz po co to wszystko... ;) |
Chciałbym sie pożegnać, dlatego że kącze juz grac w tibie...
Nigdy niezapomne tych chwil gdy wbijałem 20>30>40 lev... Po Jakie licho ja to mówie papa psx. Więcej sie juz tu niepojawie... ps2. w tibi też xbox. A wy sie dalej kłucic bedziecie :pp |
O.o
MOŻE SAM NIE WKLEJAM, ALE TEZ NIE ZACZYNAM KLÓTNI I NIE PROWADZE ICH PRZEZ 3 STRONY!
ROZSĄDNYM POSUNIECIEM BĘDZIE ZAMKNIECIE TEGO TEMATU! -.- PROSTE...TYLKO UNIKNIEMY WIEJSKICH POGADUSZEK I NĘDZNYCH ODZYWEK TYPU..."ALE JESTES GŁUPI....NIEE, TO TY JESTES GLUPI..." ITD, ITP DZIWI MNIE TYLKO TO, ZE TYLE STRON SHITU, A TEMAT DALEJ NIE ZAMKNIETY O.o MOZE MODERATOROM PODOBA SIE TO CO TU SIĘ DZIEJE! THIS THREAD MUST BE CLOSED! @DOWN Usunięcie zbędnych postów nic nie da! Kłótnie znów wrucą ! A najbardziej smiać mi sie chce jak widze jak ktoś naskakuje na drugiegi za to że ten napisał miejscowość swojego miasta z małej litery, albo za to że zgubił jedną literke -.- n/c |
Temat schodzi na psy. Wykłócacie sie o ortografię o light hacki itp a to przecież temat na zdjęcia a nie na kłótnie. Btw połowa nawet nie umie edytowac postów. Powinien tu jakiś modek zrobić porzadek i pousuwac zbędne posty -.-
|
ehh Bomaw
Cytuj:
|
http://i7.photobucket.com/albums/y29...kdemon0004.jpg
http://i7.photobucket.com/albums/y29...kdemon0003.jpg http://i7.photobucket.com/albums/y29...kdemon0001.jpg Nerce sie nudzilo i chcial bardzo zblokowac Demona.. |
Nerox jest bodajze druidem ...... musialo mu sie bardzo nudzic skoro poszedl bloczyc demona ;) Pogratulowac ?:> ale jedno mnie zastanawia czemu niemial mana shiedla ?:> wieksze wyzwanie bez ... ale on ma pewnie z 1500 hp ;P
|
Wiem ze mialem tu juz niepisac ale bloczenie dm'a Druidem na 150 lvl'u to jest nielada wyczyn przynajmniej wedlug mnie dlatego wielkie Gratulacje dla Neroxa i troszke mniejsze dla ekipy ubijajacej :p
|
Cytuj:
1500hp to i ja nie mam ._. |
|
GZ~
i zaraz uswanie SS ,za duży limit :D |
btw wczoraj pobilem wlasny rekord w expie xD, nieco ponad 2 mlny
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:35. |
|