![]() |
Cytuj:
|
Zamknąć tego tematu się nie da bo modki to... fajni ludzie.... jedyne wyjście to przestać w nim pisać
|
@Up
To po jakiego grzyba w nim piszesz -.^ |
http://img225.imageshack.us/img225/6668/spikesword.jpg
Ponoć to prawda. oO Ofc nie mam 100% pewności, bo gracz się nie loguje do gry. Łapcie go jak możecie |
Jasne, że to prawda. A konkretniej gówno prawda.
|
@Betilu
Zapraszam do działu "Fake'i" ;) |
Ta jasne już to widze ze jakies słowo otwiera drzwi co podchodzimy do drzwi i piszemy HI IM THIERRY ANIRI i nam sie otwieraja huahaua dobre albo magia ??? ciekawe co moze być ta magia na tym rooku albo co było kiedys ...jestem ciekaw kto wam nagadał ze SUNRISE otworzył drzwi magia ??? huhau kazdy z nas kto by wbił pierwszy 100 lvl na rooku to by sie pojawiło zaraz pełno ze on to ze on tamto zrobił ze tylko on wie a my nie,paranoja...powiedzcie mi czemu przeniesli questa z kluczem do bearroma ?? przeciez jak ja zaczynałem grac w tibie to go tam nie było gdzie jest teraz w chwili obecnej,wczesniej keya mozna było zdobyc pietro wyzej tam gdzie jest stół i same orki przy drabince jak nie wierzycie to Sir Zito/Zito potwierdzi, chłopak tez spedził kilka dobrych lat na poszukiwaniach na rooku...a zeby szukac SS to pierwsze trza zrobic zeby zniknał a potem chodzic po wyspie tu i tam i według mnie nie trzeba posiadac pacca jak to inni pisza,wystarczy poszukac na necie najstarsze mapki rooka wraz z jaskiniamii i nanosic kazdy poziom jeden na drugi i sprawdzic co zostało usuniete a co dodane moze tak predzej sie cos znajdzie....kto wam kazał kopac kilofem cały rookgaard przeciez na maine jest pełno questów co trzeba gdzies kliknac i sie dostaje keya albo cos innego to czemu na rooku miałoby tak nie byc??? nie wiem na jakiej to stronce sa podane wszystkie questy na tibii ale z tego co pamietam to ponad 400+ z tego conajmniej jest zrobiona powiedzmy tylko 300 a gdzie reszta ?? tak samo na rooku pamietam ze pisało ze jest 19 a na kazdej stronce pisze ze jest tylko 18 tak wiec jest jeszcze gdzies jeden quest.xd
|
Z konstrukcji twoich zdań wnioskuję, że nadajesz się tylko do wykonywania questów dla idiotów w rodzaju "kliknij po nagrodę". Zmiany w mapach są czysto kosmetyczne i mają ułatwić geniuszom jak ty znalezienie takiego questu. Idź stąd szukać pozostałych zadań, poklikaj to tu, to tam...
|
to na cho....robia na maine takie rzeczy ze trza kliknac np.w drzewo i masz keya ??? idz lepiej z kilofem pobiegaj i kop dalej !!!!
|
Bylo przepickowane , przekopane i przepickowane lina ;). To nic nie da bo quest nie istnieje.
|
Cytuj:
Przepickowane liną ? haha rooker2009 hmm, prze'usowanie rookgaardu? może by coś to dało, nigdy nie wiadomo. :D |
Cytuj:
|
@Betliu
A moze mi powiesz gdzie jest znak, ktory zawsze tam jest? Own3d.. @Blader19948 Moze i masz racje ale wole miec mniejsze IQ i byc skromny niz miec max IQ i sie przechwalac swoja mądroscia bo tak daleko sie nie zachodzi. |
Jego zapytajcie ;)
http://en.tibialab.com/p/jerahmeel/ (tia.. nudzi mi sie) |
Cytuj:
przecież tam samemu można ustawic eq |
Cytuj:
|
Myślę, że z 5 stron debat na temat tego zdjęcia wystarczy ;) a tak na serio... aff... chciałem popisać się swoją inteligencją i dodać zasady dodawania postów, ale i tak pewnie nikt na nie zwróci uwagi ponieważ średnia arytmetyczna IQ wszystkich osób udzielających się na tym forum jest mniejsza niż 90, a byłaby jeszcze mniejsza gdyby nie takie osoby jak np. Ja, Niezbawiony...,...,...
|
@UP:
bierz poprawkę na to że do bocenia na frostach wysokie IQ nie jest potrzebne... |
Cytuj:
No to patrzcie co ja mam! Wszyscy chyba wiedza, co po orkowemu znaczy "batuk". "B" zamieniamy na "s" i czytamy od tylu. To musi byc SPISEK! |
ja uogólniam, przykład daje a ci sie już czepiają...
CIPSoft by sie wzioł, ten ich "wykrywacz botów" 24/7 miał puszczony to by się skończyło... @TOPIC: Mino Mage i SS są po to żeby zachęcić ludzi do wychodzenia na Main, QUESTÓW NIE MA, NIE BYŁO I NIE BĘDZIE, jak sie upieracie to poszli swoje OTS'y robić, tam se możecie SS questa wrzucić... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:14. |