![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Wracając do tibi to mysle ze wiesz o co chodzi, bo to co robi Vision to nie jest wojna, nawet nie jest to bitwa... Poprostu nie chca pogodzic sie z tym że przegrali i psują gre innym tak jak by od tego zalezało niewiadomo co... Moze i Vision jest silna gildią ale pewien zapewne mądry człowiek powiedział, "Na każdego zwyciezce przypada jedna porazka" Vision, czasami trzeba pogodzic sie z przegrana... |
@up
to co to jest wedlug Ciebie? podchody? @khazul wiem kto selluje softy jak co to PW @ziomal tak mam 3 lvl i co?? |
Jestescie smieszni ; bluznicie na Vision bo wygrywa z duskami ktorym to wy lizecie kupry ;
Taa, teraz powiecie ze ja lize kuperki Visionow ale raczej malo prawdopodbne bo mnie wszyscy hunca ; obiektywnie tylko pisze sobie ; ze Vision poki co jest lepsze...' Pzdr Diabel\ |
Cytuj:
reszty nie wiem |
Cytuj:
@up pokaz swoj ryjek ;] |
Cytuj:
|
Dobra bo się znowu robi ostrzej na forum, dla rozluźnienia skumajcie to:
http://www.maxior.pl/?p=index&id=49697&0 Tylko nie jebnijcie przy tym xD |
Bawi mnie to, ponad 60% wypowiadajacych sie wcale nie gra na furorze, 25% nie oglada filmow z akcji, 10% nie wie dlaczego jest wojna..a 5% bierze udzial w tej wojnie ;d
wezcie idzcie pohuncic jelenie i zajonce |
Cytuj:
Imię: Nagan Avarian Profesja: Master Sorcerer Świat: Kyra Poziom: 30 ? BTW tak do xxxx postów up: Pisaliście, że Vision w hackach Magramiego i Caltusa palców nie maczało, tymczasem Qel, która to zrobiła, jest już u Was. Wasi spy to nie Wasi ludzie? Jeżeli od razu po całym zamieszaniu doszła do Was to znaczy, że te hacki to jednak Wasza działalność... |
Yoyoyo mam dobry humor wiec zapodam wam poscika xDDDDD
Jesli myslicie ze my nie walczymy tylko pekujemy to ok jestesmy niezli w pekowaniu , mylicie sie sadzac ze rodri~ nie ma chara w vision xD , dlaczego ratiltek po nas jezdzisz to ze masz wojne z na wspolnej niedaje ci zadnego prawa do osadzania nas no chyba ze jestes elo i dojdziesz do dusk wtedy mozemy dyskutowac. Ee Xander Jelenia hacked :// Haker opuscil rook :( ( NIE BYL TO HARCESH ) Ludzie jesli mylicie ze my jestesmy kamikaze i skoczymy na open z ich ekipa ktora jak liczylem liczy 80 osob to sie mylicie xd (przynajmniej na razie) , open battle taki z prawdziwego zdarzenia jest planowany na grudzien 2008 :D POZDRO DLA ZIOMOW ! AGRESJA PRECZ ! PEACE ! XDDDDDDDDDD @up A no Qel dostala hunta za to ze miala passy do magramiego "Ponoc oni sadza ze to ona go shaczyla" nigdy sie nie dowiemy jaka jest prawda , a skoro gowno wiemy to najlepiej milczec i zapomniec :D @down ahhahahahahahaha @2down Powiedzialem juz chyba ze skoro nie wiemy jak bylo to nie mozemy tego osadzac nie ? No sry to ty byles wtedy gdy oni byli rookowani i wiesz dokladnie jak bylo :D:D::D:D:D:D Nuetral forum fighter niezly nick ziom jestes neutral w ch** xDDDDD |
Twoja stara grudzien 2008 hahahahahaha
|
qel dostala hunta za to ze doszla do vision a po tym incydencie mozna sie bylo domyslec ze te hacki to jej sprawka bo miala passy do postaci
i nie przekrecaj kota ogonem Veltaxio znow vision chce aby wszyscy mysleli inaczej niz jest na prawde |
Cytuj:
Mnieby jebalo co ludzie mysla ; co ja robie ; i tak samo pewno jest z Visionami ; myslicie ze wasza krytyka cos zmieni wtej wojnie? Ze sie ktoras ze stron wystraszy waszego "masz wjazd na rl" i przestana grac, zaplaca?; Zwala... Diabel\ |
omfg nie moge -.^
słuchajcie jedna wielka du*** bando pier****** nooobów. Nie macie pojecia jak jest wewnatrz, na wasze piep***** nie ma zadnych dowodów. wszyskie plotki ktore tu roznosicie uslyszeliscie od qmpli (czyt. noobów) w szkolach. Skonczcie pie***** bo slabo mi sie robi -.^ kazdy ma swoje zdanie ale po ch** klotnia na ten temat. Wy nie uwierzycie nam, my zignorujemy was - wiec STFU STFU STFU STFU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! czemu nie macie takiego respectu wobec siebie jaki ma Ima :| szanuje obie strony -.^ a noobki dalej swoje pie***** -.^ ponioslo mnie troche :P btw. pozdro dla rumuna :D |
Cytuj:
|
http://www.speedyshare.com/279598991.html
z forum tibi com ... n/c vaxard (jezeli to prawda) nie mieszajcie rl life z tibia... |
Cytuj:
|
@milten
spx ; ale poco nam tu texty "masz wjazd na rl" itd ; ja szanuje all ;' ale texty takie powoduje ze szacunek spada do co niektorych uzytkownikow ; a tera lece ogarnac kuchnie bo pizza sie spalila ;/ pzdr Diabel\ |
Cytuj:
duży ten JPG, moze byc key. spr ktos? bo co prawda post vaxarda jest juz under investigation ale powodem moze byc sam fakt ze dal linka, a nie linka z keyem :p dlatego spr all :p ;D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:29. |
|