Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Wydarzenia z Furory (new)! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=76936)

NarroweQ 14-03-2007 17:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rodri (Post 1316025)
A co to wedlug Ciebie jest wojna?
Sugerujesz ze jak Polska partyzankta zabijala Niemcow to nie byla wojna tak ?

Tak, to jest sposób wojny, ale to co robi Vision to jest po prostu niszczenie servera, już to wcześniej pisałem, sami nie mogą pograć to innym też nie pozwolą. To sie nigdy nie skończy i Furora stanie sie serverem roz*ebanym na zawsze. To nie wojna, tylko zawiść w najczystszej postaci.

Jon@n 14-03-2007 17:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rodri (Post 1316025)
A co to wedlug Ciebie jest wojna?
Sugerujesz ze jak Polska partyzankta zabijala Niemcow to nie byla wojna tak ?

Raczej bitwa ale zawsze moge sie mylić.

Wracając do tibi to mysle ze wiesz o co chodzi, bo to co robi Vision to nie jest wojna, nawet nie jest to bitwa... Poprostu nie chca pogodzic sie z tym że przegrali i psują gre innym tak jak by od tego zalezało niewiadomo co...

Moze i Vision jest silna gildią ale pewien zapewne mądry człowiek powiedział, "Na każdego zwyciezce przypada jedna porazka" Vision, czasami trzeba pogodzic sie z przegrana...

Cyrillus 14-03-2007 17:48

@up
to co to jest wedlug Ciebie? podchody?

@khazul
wiem kto selluje softy jak co to PW

@ziomal

tak mam 3 lvl i co??

Diabelek 14-03-2007 17:50

Jestescie smieszni ; bluznicie na Vision bo wygrywa z duskami ktorym to wy lizecie kupry ;

Taa, teraz powiecie ze ja lize kuperki Visionow ale raczej malo prawdopodbne bo mnie wszyscy hunca ; obiektywnie tylko pisze sobie ; ze Vision poki co jest lepsze...'

Pzdr
Diabel\

Atahun 14-03-2007 17:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez NarroweQ (Post 1316017)
No to proszę, przedstawiamy się teraz.
Kim jesteś Ty o ile masz mainchara i nie jesteś zwykłą psiną
Kim jest Udo
Kim Wizardiuss (Ima?)
Kim Nackes
Sephril
i pozostali?

: >

Brak odpowiedzi na to pytanie oznaczać będzie tylko i wyłącznie Wasze nÓbostwo.

Udo = grubasek z gdanska
reszty nie wiem

Cyrillus 14-03-2007 17:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Diabelek (Post 1316046)
Jestescie smieszni ; bluznicie na Vision bo wygrywa z duskami ktorym to wy lizecie kupry ;

Taa, teraz powiecie ze ja lize kuperki Visionow ale raczej malo prawdopodbne bo mnie wszyscy hunca ; obiektywnie tylko pisze sobie ; ze Vision poki co jest lepsze...'

Pzdr
Diabel\

nic nie poradzisz... niech se gadaja co chca...

@up
pokaz swoj ryjek ;]

Rodri 14-03-2007 17:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jon@n (Post 1316043)
Raczej bitwa ale zawsze moge sie mylić.

Wracając do tibi to mysle ze wiesz o co chodzi, bo to co robi Vision to nie jest wojna, nawet nie jest to bitwa... Poprostu nie chca pogodzic sie z tym że przegrali i psują gre innym tak jak by od tego zalezało niewiadomo co...

Nie, to byla wojna wyobraz sobie :) Na jakiej podstawie twierdzisz ze przegrali wojne? Tylko to chce uslyszec... Teraz ide na dwor bo szkoda marnowac dobra pogode :P potem przeczytam i odpisze :) bye

NarroweQ 14-03-2007 17:54

Dobra bo się znowu robi ostrzej na forum, dla rozluźnienia skumajcie to:
http://www.maxior.pl/?p=index&id=49697&0

Tylko nie jebnijcie przy tym xD

Elder Nagan 14-03-2007 17:58

Bawi mnie to, ponad 60% wypowiadajacych sie wcale nie gra na furorze, 25% nie oglada filmow z akcji, 10% nie wie dlaczego jest wojna..a 5% bierze udzial w tej wojnie ;d

wezcie idzcie pohuncic jelenie i zajonce

NarroweQ 14-03-2007 17:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elder Nagan (Post 1316061)
Bawi mnie to, ponad 60% wypowiadajacych sie wcale nie gra na furorze, 25% nie oglada filmow z akcji, 10% nie wie dlaczego jest wojna..a 5% bierze udzial w tej wojnie ;d

wezcie idzcie pohuncic jelenie i zajonce

Stan: Aktywny gracz
Imię: Nagan Avarian
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Kyra
Poziom: 30

?

BTW tak do xxxx postów up:

Pisaliście, że Vision w hackach Magramiego i Caltusa palców nie maczało, tymczasem Qel, która to zrobiła, jest już u Was. Wasi spy to nie Wasi ludzie? Jeżeli od razu po całym zamieszaniu doszła do Was to znaczy, że te hacki to jednak Wasza działalność...

Veltaxio 14-03-2007 18:08

Yoyoyo mam dobry humor wiec zapodam wam poscika xDDDDD

Jesli myslicie ze my nie walczymy tylko pekujemy to ok jestesmy niezli w pekowaniu , mylicie sie sadzac ze rodri~ nie ma chara w vision xD , dlaczego ratiltek po nas jezdzisz to ze masz wojne z na wspolnej niedaje ci zadnego prawa do osadzania nas no chyba ze jestes elo i dojdziesz do dusk wtedy mozemy dyskutowac.

Ee Xander Jelenia hacked :// Haker opuscil rook :( ( NIE BYL TO HARCESH )

Ludzie jesli mylicie ze my jestesmy kamikaze i skoczymy na open z ich ekipa ktora jak liczylem liczy 80 osob to sie mylicie xd (przynajmniej na razie) , open battle taki z prawdziwego zdarzenia jest planowany na grudzien 2008 :D

POZDRO DLA ZIOMOW ! AGRESJA PRECZ ! PEACE ! XDDDDDDDDDD

@up

A no Qel dostala hunta za to ze miala passy do magramiego "Ponoc oni sadza ze to ona go shaczyla" nigdy sie nie dowiemy jaka jest prawda , a skoro gowno wiemy to najlepiej milczec i zapomniec :D

@down
ahhahahahahahaha
@2down
Powiedzialem juz chyba ze skoro nie wiemy jak bylo to nie mozemy tego osadzac nie ? No sry to ty byles wtedy gdy oni byli rookowani i wiesz dokladnie jak bylo :D:D::D:D:D:D
Nuetral forum fighter niezly nick ziom jestes neutral w ch** xDDDDD

bielskoyeye 14-03-2007 18:17

Twoja stara grudzien 2008 hahahahahaha

neutral.forum.fighter 14-03-2007 18:17

qel dostala hunta za to ze doszla do vision a po tym incydencie mozna sie bylo domyslec ze te hacki to jej sprawka bo miala passy do postaci
i nie przekrecaj kota ogonem Veltaxio

znow vision chce aby wszyscy mysleli inaczej niz jest na prawde

Diabelek 14-03-2007 18:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez neutral.forum.fighter (Post 1316107)
qel dostala hunta za to ze doszla do vision a po tym incydencie mozna sie bylo domyslec ze te hacki to jej sprawka bo miala passy do postaci
i nie przekrecaj kota ogonem Veltaxio

znow vision chce aby wszyscy mysleli inaczej niz jest na prawde

Na moje oko ; to Ima ma zwas polewke tak jak i cale Vision ;

Mnieby jebalo co ludzie mysla ; co ja robie ; i tak samo pewno jest z Visionami ; myslicie ze wasza krytyka cos zmieni wtej wojnie? Ze sie ktoras ze stron wystraszy waszego "masz wjazd na rl" i przestana grac, zaplaca?;

Zwala...

Diabel\

MarS 14-03-2007 18:43

omfg nie moge -.^

słuchajcie jedna wielka du*** bando pier****** nooobów. Nie macie pojecia jak jest wewnatrz, na wasze piep***** nie ma zadnych dowodów. wszyskie plotki ktore tu roznosicie uslyszeliscie od qmpli (czyt. noobów) w szkolach. Skonczcie pie***** bo slabo mi sie robi -.^

kazdy ma swoje zdanie ale po ch** klotnia na ten temat. Wy nie uwierzycie nam, my zignorujemy was - wiec STFU STFU STFU STFU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

czemu nie macie takiego respectu wobec siebie jaki ma Ima :| szanuje obie strony -.^ a noobki dalej swoje pie***** -.^ ponioslo mnie troche :P

btw. pozdro dla rumuna :D

Jon@n 14-03-2007 18:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Veltaxio (Post 1316084)
Jesli myslicie ze my nie walczymy tylko pekujemy to ok jestesmy niezli w pekowaniu , mylicie sie sadzac ze rodri~ nie ma chara w vision xD , dlaczego ratiltek po nas jezdzisz to ze masz wojne z na wspolnej niedaje ci zadnego prawa do osadzania nas no chyba ze jestes elo i dojdziesz do dusk wtedy mozemy dyskutowac.

Racja mam wojne z NW a nie z wami, wiec co to za akcje na mnie ? Zapytaj Yamah~ Yeetra i Xarety o co im chodziło wtedy na Edron... hunted za to ze wygrywamy z NW ? Zreszta gram na tym servie i pozwol ze to ja bede decydowal co bede robił a jeśli bedzie trzeba to poniose tego konsekwencje, proste?

Cyrillus 14-03-2007 18:50

http://www.speedyshare.com/279598991.html

z forum tibi com ...

n/c vaxard (jezeli to prawda)

nie mieszajcie rl life z tibia...

Milten 14-03-2007 18:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Diabelek (Post 1316146)
Na moje oko ; to Ima ma zwas polewke tak jak i cale Vision ;

Mnieby jebalo co ludzie mysla ; co ja robie ; i tak samo pewno jest z Visionami ; myslicie ze wasza krytyka cos zmieni wtej wojnie? Ze sie ktoras ze stron wystraszy waszego "masz wjazd na rl" i przestana grac, zaplaca?;

Zwala...

Diabel\

Akurat ok. 85% forum jest za Vision

Diabelek 14-03-2007 18:58

@milten

spx ; ale poco nam tu texty "masz wjazd na rl" itd ;

ja szanuje all ;' ale texty takie powoduje ze szacunek spada do co niektorych uzytkownikow ;

a tera lece ogarnac kuchnie bo pizza sie spalila ;/

pzdr
Diabel\

MarS 14-03-2007 18:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cyrillus (Post 1316170)
http://www.speedyshare.com/279598991.html

z forum tibi com ...

n/c vaxard (jezeli to prawda)

nie mieszajcie rl life z tibia...

duży ten JPG, moze byc key. spr ktos?

bo co prawda post vaxarda jest juz under investigation ale powodem moze byc sam fakt ze dal linka, a nie linka z keyem :p dlatego spr all :p ;D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:29.