![]() |
Keran i Shandah fragstealtherzy :D
|
nvm........
|
Padł jescze Mieze.
Na tibia.de Archin wrzucił cam z wojny z perspektywy Waldoria :P Idę oglądać :) Lipa nie ma pokazanych fragów z GL na Darashi;/ Może LS udostępni coś lepszego :) |
Widze, ze niektorzy uwazaja, ze wojna juz dawno wygrana. Chyba za szybko na takie wnioski. Zdecydowanie za szybko. Jesli nawet LS wygraloby... to wtedy dopiero sie zacznie dziac na Obsidii. :evul: Byc moze wojna zagosci na stale nasz server. Kto wie. Byc moze juz zagoscila.
|
Cytuj:
wuja chcial pojsc na ugode (bez paymentu dla anra) i za to mu dziekuje ale anru stracil 80k za nic (blessy i runy) i juz wczoraj nie wytrzymal nerwowo zaczyna sie powtarzac sytuacja z wojny et - ng, byl okres duzej dominacji et i wszczynali konflikty z kim sie dalo... nie ma innych sposob zeby zarobic? i ta sa niby freedom fighters... pozdrawiam Yofa, (mam nadzieje ze ten post nie bedzie uznany za obrazliwy i nie bedzie reasonem do huntowania mojej osoby, bo po ostatnich dniach nie wiem czego sie spodziewac) |
Pozatym czemu Nerg się tak kozaczy jak prawie nie bierze udziału w walkach :S
|
Cytuj:
Ta nedomanus, dokladnie jak za czasow ET, tymbardziej ze anru przydalby sie w wojnie, poexpil troche i doszedl do LS.... Nerga wypeirdolic na zbity ryj :cup: :cup: |
Chłopaki nieźle wczoraj przyexpili ;]
Pephy +192,137 Gnir'Hawk +155,011 Evo'hawk +426,166 8o Tylko szkoda, ze Memy padl na expie ;p |
Cytuj:
|
Cytuj:
@ Qx~ Możliwe że ten którego znam to jeden z Was :). Zresztą nie obchodzi mnie to... |
Cytuj:
|
Ale jest Nerg i rls innych buooo
@Boixos Bo Ci żyłka pęknie... |
jak cos sie nei podoba to zamiast plakac na forum bierz plecaki pelne mfow,idz huncic ,wbij pare lvli i pomoz swoim zajebiscie rzadzacym szwedzkim przyjacielom .
jeszcze przez dlugi dlugi czas nie bedziesz wiedzial o co walczymy w tej wojne. Dowiesz sie o co chodzi jak sie NG do ciebie przyjebie ,gdyz na ta chwile ng obchodzisz tyle samo co jakis noob ktory wlasnie wyszedl z rooka. |
Anru walczył w szeregach NG dlatego, że go Nerg zabil...
|
@up anru pomogl ng po tym jak dostal za free od ls...
a co do wolnosci?... to po huj te strony propagandy.... poczytajcie ile tam bylo wielkich wspanialych idei >srututu< |
a co do deda kgos tam by Nerg ... nie znam sytuacji ... zreszta z polacksami roznie bywa :P czy zlapalismy wiatr w zagle ?? nie wiem ale ewidentnnie to ng zaczyna siedziec przy swojej skrzyneczce ;)
Szwed Szweda nie zabije ?? przypominam konflikt KATG - NG , Ng - GG ... Sytuacja vilariona imhreeya z NG itd malo ?? :D jak se wypije to mi sie wiecej przypomni ;) Wuja Kiroy |
Cytuj:
|
Cytuj:
Życzę powodzenia neutralnym polacksom, którzy myślą, że na ewentualnym lizaniu dupy NG daleko zajdą :cup: Amen. |
ale wczesniej jak go NG zabilo noob charami to nie plakal , w/e
|
@zielaq
wtedy padl na afku to go pokaralo zreszta cam jest na tibicams... a tym razem padl za nic dobra ja swoje powiedzialem nie bede prowadzil kij wie jakich wywodow |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:02. |