![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
co mi was zal _/ wojna byla jest i bedzie i to zalezy od ludzi w danym teamie czy wygramy czy nie jak widac w polskim skladzie zrobil sie juz regrop okolo 70% ludzi sie noactive zrobilo czekamy na szwedow wiadomo ze dea~ i inamtes to walczyc bd adde na edroxie lub bsp ew wizav elder ella ishida~ nibroth~ team adde mysle iz padde zakonczy gre na tym srveze przez 2 przwrucenia od naszych noobcharow. To jest tyklo wkwiestia kilku tygodni kiedy szwedom sie hajs skonczy
|
Cytuj:
Na Endroxie walcze ja na Elder Ella walczy Anton a Adde walczy na Zezhod Zadnego Wizava i Bsp tutaj nie ma poniewaz Adde z Jonthe bez najmniejszego problemu ogarniają :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wy tam sobie mozecie myslec co chcecie to wy jestescie obsranii :) a nam sie nie che juz walczyc na mainach wiec was wykaszamy noobami xd wieksza frajda :) A co do tej furory to jakies slabe info macie :) bo jak narazie mamy dobrych liderow (Jednych z najlepszych na Tibia) wiec nie mamy sie co martwic =] przykladem jest dzisiejsza akcja na Carlin ..... Albo torche dawniejsza na svargrond :) robimy mass loga w 15 osob a wy spie.... az sie kurzy !! :P
|
nic was nie powinno obchodzic kto leaderuje to ze sciagamy ludzi z innych swiatow to nie wasza sprawa. walczcie jak jestescie takie kozaki z adde tyle.
|
"najlepszych liderów w całej tibii" hahahahah co do bycia obesranym to o tym nie powinniscie sie wogle wypowiadac bo pierdolenie że nie chce wam sie walczyc na mainach jest smieszne bo jak wygrywaliscie kilka openek na poczatku to codziennie wam sie chcialo...
|
Ale teraz nie wygrywamy i nam sie nie chce :D
|
przeczycie sami sobie zdecydujcie sie czy jest furora czy nie :D
|
i co moze nie mamy najelpszych liderow ?:> jakos u was wczoraj byla nova, morgana , na charach i po dupce :) was bylo 150 nas bylo 30 i przegraliscie :) tylko to nie nasza wina ze macie obsrancow w team i polowa nie przyjdzie na battle druga polowa nie zrobi pz na openie i zostaje was 15 ktorzy umieja walczyc (szwedow ) bo reszta biega bez pz jak glupie pajace
|
2@up
z tego co mi wiadomo to macie battle comendate z guardi.! |
Spajj skoncz wygadywac takie glupoty. Nie mamy nikogo z furory, lideruje matek/czesiek/therrax/arens.
|
Arens sie wczoraj popisal :D to mi sie podoba
|
Cytuj:
:cup::cup: |
Cytuj:
|
Dobra sam skończ balasie bo ja wcale nie powiedzialem ze nami ktos lideruje z furory ... mowie ze mamy najlepszych liderow z calej tibia :) Tak tak Nsy robcie tak dalej a ta wojna skonczy sie szybciej niz sie zaczela..... tzn juz sie prawie skonczyla hahahahahaha
|
Dzis chyba nie chca open tylko snejki :(:baby:;(
|
Sweduks :D
|
Cytuj:
|
No to panowie po WOjnie =] Jak chcecie sie wyplacic msg to Therrax, Theruviel, Elzagii, Butibof or pixa :) pamietajcie pierwsze 10 osob ma najtaniej :P
|
niechce powiedziec kto na open ab-carlin latal na zekive bo gdym powiedzaial ze byl to bsp urazil bym dumnych przeciwnikow ktozy radza sobie sami
podobala mi sie strasznie wypowiedz matuta twierdzacego ze tylko on gra na endroxie, na endroxie gral wizav,bsp,puszek,antek paszczak :D ale tylko on gral teraz gra sam ale to kwestia czasu jak adde dostanie wjeazd na endroxa bo co jak co 240 rp latajacy bez pz na open to az chce sie smiac i smiac |
jak adde zdarzy dostac passy na endroxa to bedzie dobrze;]
@spaj nie bede komentowal twoich ze tak powiem wypowiedzi |
Endrox niedlugo bedzie przeszloscia wiec niech se adde lepiej riptura koluje
|
GZ cioty, wygraliscie openke!! Udowodniliscie ta wygrana jedna rzecz, bez pignowania naszego vt jestescie niczym na aurei...
|
Chłopaki od adde pokazali nam wczoraj swoje pvp muahhaha bez pingowania nic nie umiecie zrobic ...........
|
To wlasnie adde pokazal ze jest 0 i ze nie umie wygrac z polaczkami bez pvp bez pingowania vt ;]
|
więc zapraszamy na ank na normalną openke bez 100000 noob charów i wtedy zapewniam cie że żadnego pingowania nie będzie B)
|
Cytuj:
edit. A i mówisz ze duzo noobów tylko ze te nooby blokowały w wiekszosci nas a ze wy staliscie w 1 miejscu i nie potrafiliscie przez nie przebiec to juz wasz problem i teraz sobie mozecie płakac. I tak to przejebiecie. |
Cytuj:
|
@up
"Nie odzywaj sie", "mam wyjebane na to co piszesz". Jesteś pewnien że forum to odpowiednie miejsce dla Ciebie : D ? |
Congratulations :P Sweduksy nas spingowali i serwer jest ich ;)
|
Małe pytanie...co wam wszystkim daje to że się wyzywacie sprawia wam to przyjemność ? ;)
|
mi na pewno ;p wkońcu oni się śmieją z Polaków ;)
|
Cytuj:
|
Hector Tirado
Banished: until Apr 29 2009, 17:00:48 CEST because of account trading or sharing Juhuzia Banished: until deletion because of account trading or sharing Thil Dark Banished: until Apr 06 2009, 17:13:17 CEST because of offensive statement Hellah Banished: until Apr 29 2009, 17:24:58 CEST because of account trading or sharing Kilipukki Banished: until deletion because of offensive statement Eldero Tashfael Banished because of account trading or sharing |
Cytuj:
|
"Biutiful" :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:01. |
|