![]() |
|
Cytuj:
|
ma ktos jakis filmik pokazujacy ten faul?
@down: :O |
|
By Yoh Asakura:
Cytuj:
|
Yoh ty se jaja robisz? Obiektywnie to powinno wyglądać tak, a nie że kur** ten w szczecie formy czy tamten
Almunia < Buffon - Buffon to klasa mimo upływu lat Sagna = Ramos Toure = Ferdinand Gallas < Terry - Terry to dla mnie najlepszy obrońca na świecie, ma wszystko (wiem że jestem kibicem Chelsea) Clichy = Evra Rosicky < CR7 - Przy tej linijce Yoh chyba zupełnie przypadkiem wstawiłeś ">" ??? Diaby < Gatusso - Gatusso prawdziwy twardziel, a Diaby'emu jeszcze troche brakuje Fabregas = Xavi Nasri < Messi - Bez dwóch zdań Messi van Persie < Kaka - /\ Adebayor > Eto'o - W ostatnim czasie Adebayor bije E2 na głowe |
By Yoh Asakura:
Cytuj:
|
chciałem Ci tylko powiedzieć że troszku przesadziłeś z tym pierwszym porównaniem ;p
|
Cytuj:
|
By Yoh Asakura:
Cytuj:
|
Cytuj:
Co do tych porównań...to była ironia z mojej strony, ale chyba za powaznie ją wziąłeś |
By Yoh Asakura:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Yoh to wypowiada się jakby był trenerem, dyrektorem sportowym, asystentem trenera, sędzią i chłopem od podawania piłek w Arsenalu(i chuj wie kim jeszcze) x.x
mądrzysz się jak nie wiem kto a jak coś pójdzie nie tak jak powinno to "aj bo Hleb to boi się strzelać to niech wy*******a" etc "Nasri słabszy od 16 latka" ale kurwa za sezon lub 5 Nasri będzie rządził w LM, Pucharze UEFA, Premier League, Pucharze Narodów Afryki, CONCAF, pchnięciu kulą i ping pongu kobiet i hodowaniu chomików x.x ogarnij się bo już połowa z nas rzyga "potęgą" Arsenalu |
By Yoh Asakura:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
On sie zachowuje, jakby byl ich panienka :-). |
By Yoh Asakura:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
A co do Hleba to myślę, że w Barcie trochę postrzela, zresztą przekonamy się niebawem. |
Nie wiecie o tym, że Yoh prędzej rzuci Ci się na szyje, niż przyzna rację o swoim błędzie? Zawsze tak bylo, i bedzie. Śledze ten temat od początku jego powstania i zawsze Yoh przekonuje nas, jaki to ten Arsenal jest mocny, jak to on świetnie gra. Traktujcie to z dystansem...
|
Też jestem kibicem Arsenalu, ale Yoh jesteś żałosny.. A ja się dziwie potem dlaczego nikt na tym forum nie lubi Kanonierów -.-
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:16. |
|