![]() |
|
Cytuj:
Jaki fail :D Tak, wiem - zacytowalem zdjecia (ale tylko po to, zeby rayza ich nie schowal) :D Temat: Fajnie sie oglada anime z karta muzyczna audigy 2 zs gold i na sluchawkach Creative Aurvana Live!. Jak sie podbije tony niskie i wysokie, a srednie lekko w dol, do tego bass boost to naprawde zupelnia inna jakosc :D |
a no to trudno failnołem : p
zdarza sie człowiekiem jestem i mylic sie moge : p |
Wlasnie ogladalem sobie Seto no Hanayome, juz zaczalem sie wkrecac, taki zajarany odpalam 13 epa... i dupa :| Jakis blad sie wdal i nie moge obejrzec ; ( Musze czekac do jutra... Chyba dzisiaj nie zasne :<
|
EPIC!!!!
Cytuj:
|
Woah!
Właśnie nawy chapter naruto przeczytałem. Ukryty tekst:
Nipah! Corgar Frizz |
Naruto
Ukryty tekst:
|
Ukryty tekst:
|
Naruto:
Ukryty tekst:
|
8o Corgar, nie mam już do ciebie siły. Rozmawialiśmy(dokładniej to nie my tylko ja i 3 osoba) na temat tijutsu z anime,(ponieważ 3 osoba nie czytuje mangi)
Ukryty tekst:
Słuchaj albo dokładniej, albo całej rozmowy. Po za tym, bardzo lubisz wyrywać zdania z kontekstu, niedobruchu ty xD. @down <mysli> Czyżbyś znowu nieuważnie czytał? |
Hah.. fail totalny z mojej strony.... w kazdym razie teraz jego tai musialo sie polepszyć.
Ukryty tekst:
Nipah! Corgar Frizz |
Obejrzalem 10 odc. SD i normalnie jestem w szoku.
@EDIT początek 11 ep. : OOOOOOOOOOOOOO! |
Nari@
I lol'd Topic naruto@ Ukryty tekst:
|
No wiec... skonczylem SD... i jestem normlanie w szoku.
Wroce to tego tematu jak dojde do siebie... E, co polecacie na poprawe humoru? bo normalnie wymiekłem. |
@up
Na poprawę humoru Detroit metal city, a na zapomnienie Eyeshield 21 (jak ja kocham kreskowki.fani.pl). @naruto Ukryty tekst:
|
@Tompior
Przecież to zupełnie oczywiste. Taki urok gatunku. Naruto bez jakiegoś nowego hiper-super jutsu to jak echhi bez pants shotów. Więc czego się czepiać? :P Takie serie nie zaskakują zakończeniami, a akcją. I tak ma przecież być. |
@up: No wiadomo, ale schematy moglyby sie czasem zmieniac ;>
Btw, wie ktos moze, kiedy bedzie Naruto shippuuden movie 2 na dvd?^^ |
@Koszyk:
To normaaalne : ) Tez tak mialem, szok niewyobrazalny : D |
Kumo no muko yakusoku no basho (x) Done ;)
Niczego sobie :] 9/10!! @Down To akurat mam od wujka ,ale o ile pamiętam to na Emulku jest. Tapeta : Rozen Maiden ^^ Jakbyś nie wierzył .... xD http://img523.imageshack.us/img523/5817/xdmn5.jpg http://img523.imageshack.us/img523/x...pg/1/w1440.png |
@up
To mówisz że gdzie to można ściągnąć? Cóż trudno, btw. ciekawa tapeta, z jakiego anime? |
Ja to czytam se Futari Ecchi : P \/
Ukryty tekst:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:39. |
|