Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Manga&Anime (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=139860)

Tompior 30-12-2008 00:34

A wiesz co to jest polaczenie lokalne?
Jaki fail :D
Tak, wiem - zacytowalem zdjecia (ale tylko po to, zeby rayza ich nie schowal) :D

Temat: Fajnie sie oglada anime z karta muzyczna audigy 2 zs gold i na sluchawkach Creative Aurvana Live!. Jak sie podbije tony niskie i wysokie, a srednie lekko w dol, do tego bass boost to naprawde zupelnia inna jakosc :D

Rayza 30-12-2008 00:36

a no to trudno failnołem : p
zdarza sie człowiekiem jestem i mylic sie moge : p

i386 30-12-2008 01:00

Wlasnie ogladalem sobie Seto no Hanayome, juz zaczalem sie wkrecac, taki zajarany odpalam 13 epa... i dupa :| Jakis blad sie wdal i nie moge obejrzec ; ( Musze czekac do jutra... Chyba dzisiaj nie zasne :<

Rayza 30-12-2008 10:52

EPIC!!!!

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez onemanga.com
Well Naruto 430 is up. Thanks goes to Ukryta Wioska for this.
It is a SUPER LQ Cam raw version but I'm sure most people after a whole week of no Naruto wouldn't care at this point hehe
But we'll be sure to put up a better version once a scan based on better raws do come out. Also we aren't sure if this means that others like Bleach and OP will be coming soon as well or not, but as usual well keep an eye out for them.

epic

Corgar Frizz 30-12-2008 11:04

Woah!
Właśnie nawy chapter naruto przeczytałem.

Ukryty tekst:

Naruciak strasznie się wzmocnił w czasie treningu, 1 ciało paina rozwałił pojedyńczym ciosem... i co otakuś? Naruto ma słabe Tai? Ciekawy jestem jak się potoczy walka, bo wnioskując z tego co mówią żabki Naruto jest conajmniej na poziomie 4-tego

Nipah!
Corgar Frizz

Gangrel 30-12-2008 11:31

Naruto

Ukryty tekst:
Trzeba przyznać że chapter jest wyjątkowo ciekawy, szczególnie fajnie wyszło wysłanie, było nie było, herbatkę albo coś tam, kiedy on sobie powalczy. Tylko jakość straszliwa.

Nari 30-12-2008 11:37

Ukryty tekst:
Chapter Naruto jest całkiem kawaii... Ale przypomina mi scene z DB:GT gdzie każdy się orgazmował na Goku SSJ 4, niby taki silny a później dostał w... no powiedzmy nie spełnił oczekiwań. A scena b. podobna

Tompior 30-12-2008 11:42

Naruto:
Ukryty tekst:
Wiadomo, jak sie to skonczy :P Naruto rozwalil 1 cialo, zaraz pewnie z troche wiekszym trudem rozwali nastepne 1-2. Potem sie okaze, ze Pain ma jakiegos asa w rekawie, ostro sponiewiera naruciaka, a ten uzyje jakiegos super-mega-hiper ataku, ktory zakonczy zywot Paina ;D

Otakuma 30-12-2008 12:14

8o Corgar, nie mam już do ciebie siły. Rozmawialiśmy(dokładniej to nie my tylko ja i 3 osoba) na temat tijutsu z anime,(ponieważ 3 osoba nie czytuje mangi)
Ukryty tekst:
I powiem Ci, że tak. Na obecnym poziomie(anime), walka wręcz Naruto nie trzyma najwyższego poziomu. Zwłaszcza gdy Kakashi mówi, że Naruto może być nawet silniejszy od niego. Chyba to przez tego rasen-shurikena? A nawet jeśli rozmawialibyśmy na temat mangi, to sam przytakiwałeś xDD i nikt z nas nie wiedział jak bardzo Naruto przykoksił

Słuchaj albo dokładniej, albo całej rozmowy. Po za tym, bardzo lubisz wyrywać zdania z kontekstu, niedobruchu ty xD.

@down
<mysli> Czyżbyś znowu nieuważnie czytał?

Corgar Frizz 30-12-2008 13:56

Hah.. fail totalny z mojej strony.... w kazdym razie teraz jego tai musialo sie polepszyć.

Ukryty tekst:

I ma nowe ubranko.... więc musi być cholernie silny

Nipah!
Corgar Frizz

Koszyk 30-12-2008 14:02

Obejrzalem 10 odc. SD i normalnie jestem w szoku.

@EDIT

początek 11 ep.

: OOOOOOOOOOOOOO!

Zalgadis 30-12-2008 14:03

Nari@
I lol'd
Topic naruto@
Ukryty tekst:
Haha babciu idź się napij herbatki albo czegoś : D, ma śmierdzący dres+ładna pelerynka z adasia to musi wygrać

Koszyk 30-12-2008 14:56

No wiec... skonczylem SD... i jestem normlanie w szoku.

Wroce to tego tematu jak dojde do siebie...

E, co polecacie na poprawe humoru? bo normalnie wymiekłem.

Argen 30-12-2008 15:08

@up

Na poprawę humoru Detroit metal city, a na zapomnienie Eyeshield 21 (jak ja kocham kreskowki.fani.pl).

@naruto

Ukryty tekst:
No cóż, można się było spodziewać, że sage mode podwyższy jego zdolności w Tai i to bardzo.
Btw. ja od wczoraj spamowałem refreshem na onemanga i przeczytalem 430 chyba jako pierwszy na tej stronie : DDDD

Gangrel 30-12-2008 15:18

@Tompior

Przecież to zupełnie oczywiste. Taki urok gatunku. Naruto bez jakiegoś nowego hiper-super jutsu to jak echhi bez pants shotów. Więc czego się czepiać? :P Takie serie nie zaskakują zakończeniami, a akcją. I tak ma przecież być.

Tompior 30-12-2008 15:27

@up: No wiadomo, ale schematy moglyby sie czasem zmieniac ;>

Btw, wie ktos moze, kiedy bedzie Naruto shippuuden movie 2 na dvd?^^

i386 30-12-2008 15:28

@Koszyk:

To normaaalne : ) Tez tak mialem, szok niewyobrazalny : D

Hanndo90 30-12-2008 16:30

Kumo no muko yakusoku no basho (x) Done ;)
Niczego sobie :] 9/10!!

@Down

To akurat mam od wujka ,ale o ile pamiętam to na Emulku jest. Tapeta : Rozen Maiden ^^

Jakbyś nie wierzył .... xD
http://img523.imageshack.us/img523/5817/xdmn5.jpg
http://img523.imageshack.us/img523/x...pg/1/w1440.png

Otakuma 30-12-2008 17:57

@up
To mówisz że gdzie to można ściągnąć?

Cóż trudno, btw. ciekawa tapeta, z jakiego anime?

Kramer 30-12-2008 19:00

Ja to czytam se Futari Ecchi : P \/

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:39.