![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Mój nick...Myśle raczej że go nie znasz chociaz w sumie po co mam się ukrywać."Zybela" tak mi na imię jeżeli Ci się nie podoba to masz problem.I owszem będę Ci mówić, bo chyba nikt inny nie umie!Jesteś żałosnym dzieciakiem @Tiguś Gratz magica jeszcze jeden i mnie dogonisz.Szkoda Emilko,że wybrałaś ten śmieszny świat, źle Ci było na pvp?Nie umiałabym tu grać, pozatym Ci ludzie NO COMMENT. @Thristen Ładne screny robisz.Ne'roox tez imponująco sie popisuje.Mam nadzieje, że szybko zrobi 200 lvl.Bo z tego co wiem jest miłym gościem.Ktoś mi wspominał o mmm...Gildii Teddy Bears...Wszyscy którzy w niej byli mają mój szacunek. @Ne'roox Masz głowe na karku, tylko pozazdrościć. Pozdrawiam. |
^ Lizu, lizu, lizu....fajna jesteś, druga tigerka :)
Pozatym nie chodzi mi o twoj char tylko nazwe użytkownika.Myślisz, że stwierdzilem, iż twój nick jest żałosny nie znając go nawet?I to ja jestem żałosny...ummmm |
. . .
Cytuj:
|
Żal mi dupe ściska?Rozwiń swoją wypowiedz bo naprawde, nie wiem o co ci chodzi.Zazdroszcze jej czego?Tego że jest głupia?ummm...ktoś wkleja 4 ss'y i "masz leb na karku"..zaprawde, słowa oparte na niesamowitnym fundamencie.
Ktoś mi wspomniał o gildi ~~~~~, nie wiem kto tam był ani ich nie znam ale maja mój szacunek......no dobra, poprostu rox |
Cytuj:
|
Post jest nieaktualny i nie ma co tu oglądać.
|
ajajaj
Następny Polonista się znalazl -.- |
Post jest nieaktualny i nie ma co tu oglądać.
|
Hehehe ;]
Hiszpanskiego nie znam, ale wystarczy ze znam kilka spiewek mojego kochanego klubu xD A co do Polonistów to...nie tylko oni piszą poprawnie ;] Ja moze za good nie jestem, ale nie walne czegos w stylu...musk huauhahua Kazdy jest w czyms dobry, CHuck jest np dobry w półobrocie -.- Dowód zamiesciłem wczesniej -.- xD |
Cytuj:
|
Ne`roox ja slyszalem ze sprzedales chara za 1000 Exur0 jakiemus brazylinczykowi:P podasz gadu na priv:>?
|
Kurcze weście się już zamknijcie co . Jak przeglądam celeste przez kilka ostatnich stron widze tylko commenty tylko commenty . Jako jedyni kturzy normalnie rozwijają topic to Thristen ,Ne'roox , Yoozek, itd . X( X(
|
@ up naucz się pisać, wtedy strofuj innych.
Cytuj:
Over and Out |
I gdzie tu jest jakiś Modek ? -,- Od KilkuNastu Stron bylo zaledwie pare Ss'ków.
@Up Grevamba, Po tym Wszystkim co przeczytalem to lubisz sie mieszac w Kłutnie o.O @Topic Może dacie sobie już luzz i zamiast się kłucić dacie jakieś Ss'y ? |
Nowe screny z huntu (miła niespodzianka) i ze ślubu :D
http://img125.imageshack.us/img125/4...2006time16.gif Slub ;p (oczywiście nie mojego ;p ) Nie będe dawac dużo zdjęć ze ślubu bo są praktycznie takie same ;] http://img117.imageshack.us/img117/6...2006time18.gif http://img117.imageshack.us/img117/8...2006time19.gif Z czego się dowiedziałam Pan młody nie chętnie chciał się żenic bo lite Nosferatu powiedział mu ,że jak się żeni to koniec Free seksu :( Biedaczek się załamał ;p Aha i jeszcze jedno >.< nie obylo się też bez kickow na port hope co zakończyło się dedem.... |
@Up
A Ty co, rozpowiadasz moje i Ponura sekrety? ;s |
hmm a mnie ciekawi sprawa chra ne'rooxa czy jest nowy ovner ?
|
nope, neroox to nadal ten sam owner, mieszka w ......... wazne ze ja wiem gdzie ;p ale niesellnal postaci (ja slyszalem ze ktos chgcial kupic za 2k eurusow O.o ale to tylko plotki;p)
@up adixon z tibia org O.o?? xD |
cOOL
NO no Ładna kasa;] Ja niewiem czy bym się nie skusil xD
Btw. Wszystkiego naj naj dla KAŻDEGO ZAKOCHANEGO! ;] A tym nie zakochanym życze, aby znalezli tą "second połowe" xD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:37. |
|