Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   [Serwer] Celesta thread (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=68575)

Grevamba 13-02-2006 22:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez mistrz kylu
wiesz jak dla mnie to jest coś dziwnego ze mało kto lubi Grevambe:/ wiesz ja go nie znam z rl moze Ty znasz nie wiem wbijam;p lecz cóż widze po jego pisaniu na forum ze ma kłopoty z sobą zapewne to skomentuje np:"mów do mnie jeszcze,jestes boski"<jego styl i tyle:)ahh zapomniałem wiesz w sumie nie mam czego mu zazdrościć.O nie sory lvl w tibi buahuahua

LOL, teraz to już przechodzisz samego siebie.Gratulacje, większego idioty jescze tu nie było.

Angel of Destroy 13-02-2006 22:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grevamba
@Angel of destroy
nie będzie mi kobieta ( o ile mozna cie tak nazwac) o żałosnym nicku mówić co mam robic :)

@Grevamba
Mój nick...Myśle raczej że go nie znasz chociaz w sumie po co mam się ukrywać."Zybela" tak mi na imię jeżeli Ci się nie podoba to masz problem.I owszem będę Ci mówić, bo chyba nikt inny nie umie!Jesteś żałosnym dzieciakiem

@Tiguś
Gratz magica jeszcze jeden i mnie dogonisz.Szkoda Emilko,że wybrałaś ten śmieszny świat, źle Ci było na pvp?Nie umiałabym tu grać, pozatym Ci ludzie NO COMMENT.

@Thristen
Ładne screny robisz.Ne'roox tez imponująco sie popisuje.Mam nadzieje, że szybko zrobi 200 lvl.Bo z tego co wiem jest miłym gościem.Ktoś mi wspominał o mmm...Gildii Teddy Bears...Wszyscy którzy w niej byli mają mój szacunek.

@Ne'roox
Masz głowe na karku, tylko pozazdrościć.

Pozdrawiam.

Grevamba 13-02-2006 22:33

^ Lizu, lizu, lizu....fajna jesteś, druga tigerka :)
Pozatym nie chodzi mi o twoj char tylko nazwe użytkownika.Myślisz, że stwierdzilem, iż twój nick jest żałosny nie znając go nawet?I to ja jestem żałosny...ummmm

Tasiorstrasz 13-02-2006 22:37

. . .

Cytuj:

^ Lizu, lizu, lizu....fajna jesteś, druga tigerka :)

Żal dupe ściska... po c**j piszesz glupie posty . Moj tez jest głupi i nie potrzebny ale odpowiedzieć Ci musiałem ...

Grevamba 13-02-2006 22:44

Żal mi dupe ściska?Rozwiń swoją wypowiedz bo naprawde, nie wiem o co ci chodzi.Zazdroszcze jej czego?Tego że jest głupia?ummm...ktoś wkleja 4 ss'y i "masz leb na karku"..zaprawde, słowa oparte na niesamowitnym fundamencie.
Ktoś mi wspomniał o gildi ~~~~~, nie wiem kto tam był ani ich nie znam ale maja mój szacunek......no dobra, poprostu rox

Angel of Destroy 13-02-2006 23:03

Cytuj:

Żal mi dupe ściska?Rozwiń swoją wypowiedz bo naprawde, nie wiem o co ci chodzi.Zazdroszcze jej czego?Tego że jest głupia?ummm...ktoś wkleja 4 ss'y i "masz leb na karku"..zaprawde, słowa oparte na niesamowitnym fundamencie.
Ktoś mi wspomniał o gildi ~~~~~, nie wiem kto tam był ani ich nie znam ale maja mój szacunek......no dobra, poprostu rox

Jak juz wspominałam dziecko, śledze ten temat od początku.Co do 2 Tigerki to ktoś ją uczył w tibie grać...Podziwiam w jaki sposób Ne'roox expi...I widze, że to tej waszej Celeście wiem chyba wiecej niz Ty bachorze!Nie masz juz po kim jeżdzić bo sie ludziom już znudziłeś to zaczynasz po nowych ludziach.Zachowanie....pozazdrościć

tkcolt 13-02-2006 23:14

Post jest nieaktualny i nie ma co tu oglądać.

Cloud99 13-02-2006 23:24

ajajaj
Następny Polonista się znalazl -.-

tkcolt 13-02-2006 23:32

Post jest nieaktualny i nie ma co tu oglądać.

Cloud99 13-02-2006 23:36

Hehehe ;]
Hiszpanskiego nie znam, ale wystarczy ze znam kilka spiewek mojego kochanego klubu xD
A co do Polonistów to...nie tylko oni piszą poprawnie ;]
Ja moze za good nie jestem, ale nie walne czegos w stylu...musk huauhahua
Kazdy jest w czyms dobry, CHuck jest np dobry w półobrocie -.-
Dowód zamiesciłem wczesniej -.- xD

Kali :D 14-02-2006 08:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Angel of Destroy
I widze, że to tej waszej Celeście wiem chyba wiecej niz Ty bachorze!Nie masz juz po kim jeżdzić bo sie ludziom już znudziłeś to zaczynasz po nowych ludziach.Zachowanie....pozazdrościć

Watpie w to, ze wiesz wiecej :) A Grev~ jedzi po ludziach tepych takich jak ty i kilka innych osob, ktore przychodza, narobia syfu i jeszcze maja pretensje do innych. n/c

KuLeR 14-02-2006 08:49

Ne`roox ja slyszalem ze sprzedales chara za 1000 Exur0 jakiemus brazylinczykowi:P podasz gadu na priv:>?

Dr.Haid 14-02-2006 08:52

Kurcze weście się już zamknijcie co . Jak przeglądam celeste przez kilka ostatnich stron widze tylko commenty tylko commenty . Jako jedyni kturzy normalnie rozwijają topic to Thristen ,Ne'roox , Yoozek, itd . X( X(

Grevamba 14-02-2006 09:05

@ up naucz się pisać, wtedy strofuj innych.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Angel of Destroy
Jak juz wspominałam dziecko, śledze ten temat od początku.Co do 2 Tigerki to ktoś ją uczył w tibie grać...Podziwiam w jaki sposób Ne'roox expi...I widze, że to tej waszej Celeście wiem chyba wiecej niz Ty bachorze!Nie masz juz po kim jeżdzić bo sie ludziom już znudziłeś to zaczynasz po nowych ludziach.Zachowanie....pozazdrościć

Zwracasz się do mnie dziecko i na tym się kończy twoja wypowiedz, bo to co potem płynie to stek takich bzdur i głupot że aż mi się przykro robi.Kwestionujesz moje zdania jakimiś głupimi, nie mającymi nic wspólnego ze sprawą argumentami...przemyśl swoje zachowanie i nie nazywaj innych dziećmi jeśli sama sobą nie reprezentujesz naprawde dojrzałej postawy.
Over and Out

Gotexor 14-02-2006 09:12

I gdzie tu jest jakiś Modek ? -,- Od KilkuNastu Stron bylo zaledwie pare Ss'ków.

@Up
Grevamba, Po tym Wszystkim co przeczytalem to lubisz sie mieszac w Kłutnie o.O

@Topic
Może dacie sobie już luzz i zamiast się kłucić dacie jakieś Ss'y ?

Kora 14-02-2006 10:04

Nowe screny z huntu (miła niespodzianka) i ze ślubu :D

http://img125.imageshack.us/img125/4...2006time16.gif

Slub ;p (oczywiście nie mojego ;p )

Nie będe dawac dużo zdjęć ze ślubu bo są praktycznie takie same ;]

http://img117.imageshack.us/img117/6...2006time18.gif

http://img117.imageshack.us/img117/8...2006time19.gif

Z czego się dowiedziałam Pan młody nie chętnie chciał się żenic bo lite Nosferatu powiedział mu ,że jak się żeni to koniec Free seksu :( Biedaczek się załamał ;p

Aha i jeszcze jedno >.< nie obylo się też bez kickow na port hope co zakończyło się dedem....

Wernyhora 14-02-2006 12:34

@Up
A Ty co, rozpowiadasz moje i Ponura sekrety? ;s

chomooo 14-02-2006 12:44

hmm a mnie ciekawi sprawa chra ne'rooxa czy jest nowy ovner ?

The besciak 14-02-2006 14:13

nope, neroox to nadal ten sam owner, mieszka w ......... wazne ze ja wiem gdzie ;p ale niesellnal postaci (ja slyszalem ze ktos chgcial kupic za 2k eurusow O.o ale to tylko plotki;p)

@up adixon z tibia org O.o?? xD

Cloud99 14-02-2006 14:25

cOOL

NO no Ładna kasa;] Ja niewiem czy bym się nie skusil xD
Btw.
Wszystkiego naj naj dla KAŻDEGO ZAKOCHANEGO! ;]
A tym nie zakochanym życze, aby znalezli tą "second połowe" xD

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:37.