![]() |
|
Cytuj:
twoj stary to key , spr go |
A ty petro z tym fuckiem to mnie rozwaliles :D . Kto cie nauczyl takiego pokazywania srodkowego palca ? ;D:D:D:D:D:D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
jakby vision to nie obchodzilo to by nikt tego nie komentowalo a jednak komentuja wiec cos to ich obchodzi |
Dobra to od dzis juz sie nie wypowiadam na tym forum , tera zacznijcie "yeeyeyyeyee" X)
|
Cytuj:
Komentujesz wszystko co dotyczy Dusków, bronisz ich tymi śmiesznymi postami a oni i tak mają cie w d.u.p.i.e. Hm, tak sie podniecałeś zjazdem swoich idoli, a ciebie jednak nie zaprosili.Wstyd. |
Cytuj:
Pozatym jak go nie znasz to skad wiesz ze maja go tam gdzie napisałeś? Tak tylko pytam :) @Veltaxio Nie bede kłamał że smutno mi z tego powodu bo tak wcale nie jest, wiec... yeye ? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Akurat Ty jak dla mnie wypowiadasz się najmądrzej z Vision :} może jeszcze Tarrin |
Cytuj:
Jesli ludzie grajacy w ta gre moga byc idolami wg Twojej opini to pozdrawiam Cie biedny człowieczku =* |
Mass log:
Morneth Mar 14 2007, 19:05:33 CET Killed at Level 91 by Qel and by Venz! |
Mar 14 2007, 19:23:05 CET Killed at Level 102 by Thellionn
and by Qel vaxard :* |
Oj Qel ledwo weszła, a już 2 fragi:D dzielna dziewczynka
|
Cytuj:
|
Sasho Pansa
Mar 14 2007, 20:00:45 CET Killed at Level 91 by Qel and by Tarrin Kerrax Czyzby najwiekszy forum figter nie podolal tym razem? Magiq Mar 14 2007, 20:03:01 CET Killed at Level 102 by Kerston and by Qel 4 frag Qel w gildii :) |
Cytuj:
|
20:02 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Magiq. He was killed by Qel. |
20:02 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Magiq. He was killed by Qel. |
20:03 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Magiq. He was killed by Qel. zemsta qel! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:25. |
|