![]() |
|
Cytuj:
xD |
Cytuj:
Moje slowa z przed kilkunastu stron sie sprawdzily szybciej niz przypuszczam :P Ale Rumun i Catri nie musicie sie bac B) HWL potrzebuje h lvlowych EK wiec spokojna wasza rozczochrana :) |
Toxo zawsze pomysły komu¶ kradnie i zrobił Dead Show ( Kondy pomysł)
I niedawno była propozyca od Yuperdo na orc fortnes qest to też zgapił tylko chciał taniej. Wiecie co naszych w legendary souls jest mało. Mogliscie by zrobić jakiego¶ massloga. Dzi¶aj rano online był Gaostic jako jedyny z HWL 40 min po servie save dał loga a mało oob było z naszych. Szkoda może dacie rade. |
ktory to juz raz mowicie "damy rade" ?
|
Niestety padl i Demi
|
Kolejny polak w HWl - Delewu;(
|
Czemu nie pójdziecie razem?
Legendary Souls ma tylko 20% szansy. Czemu Rumcio & Delewu & Catrishia nie dołonczycie do polaków? Boicie się o własne dupy? A gdzie reszta mało naszych w Legendary Souls. A demi na filmiku dobrze się trzymał ale dostał te ueki 2 :/ P.S : Srry je¶li kogo¶ obraziłem. |
czemu nie dolacza do Polakow? bo sa wierni swojej gildii to chyba proste.... -.-
a demi swietnie sie bronil tylko w decydujacym momencie zamiast wcisnac exure vite wdusil utani hur. |
Cytuj:
|
film jest na tibicams.tibianetwork.net.
W Legendary Souls coraz wiecej ludziB) |
Cytuj:
|
Jak narazie obydwie drużyny stoj± w depo?:P
|
Druzyna Kuczera dopiero sie kompletuje;)
Kolejne osoby w Legendary Souls -mianowicie Stara Jaga:] |
Nie wiem na co czekaj± ale się z miasta do miasta przemieszczaj±.
P.S: Pamięta może kto¶ www do stonki która podawała kto jest online z tej gildi czy tej. Nazywała się jako¶ Guild Check |
Sira Shier chyba hacked. Ma 121lvl
Konda i Lovize online w jednym czasie:o Z HWL tylko Febbul i Delewu Robimy w portki panowie?:D:D:D |
Cytuj:
|
btw jest male pytanie czy jest szansa na open battle ?
|
Catri czemu dales loga? Narobiles w portki jak zobaczyles Konde i Lovize a od Ciebie z HWl tylko Febbul?:cup:
|
Na 95% nie ;p
Ponieważ w legendary souls jest za mało osób i się nie zgodz± zapewne. Ale ich się pytaj :) P.S: Znalazłem ta stronke http://www.guildcheck.net/?guildName=Legendary+Souls |
Cytuj:
Ps. widze ze jestes kolejnym noobem co mysli ze cos wie :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:41. |
|