![]() |
|
Odkrylem nowego autora w moim wydziale, nowka i niepewna swych umiejetnosci. Ale moe pierwsza klasa imho, calkiem trafia w moje gusta, niemal tak fajnie sie czyta co takiego Fuuta czy Kanran...
Author: Nanana Nana Title: Sentimental 12 |
@Que
Argh. Właśnie mi przywróciłeś manie powtarzania w kółko "Ne, Nana". Drań. Myślałem że mi to już przeszło. PS: Ha. Zostawiłem w tyle milana. Ha. |
Isen, i co bys w tym Ova chcial? Zmartwychwstania?
|
Ukryty tekst:
Węszę dobry scenariusz! |
@2up
a jak nie Ukryty tekst:
@topic ostatnio skonczylem Air'a, super anime, ale tez smutne strasznie, ciezko sie ostatniego epa ogladalo... @down hehe, ja ogladalem, gdyby nie ten brudas sedzia to by bylo z 3:0 dla CHE z samych karnych... |
@azur
w czym mnie przegoniles, bo niestety jestem a little bit silly... @Geass Tez czulem niedosyt, powrotu lelucha eunucha tez bym chcial, ale to w jakims wielkim stylu jak BATMAN.. Ide se obejrzec DB Ewolucje, troche sie tego boje, bo gdy przegladalem urywkami i zobazylem nazelowane, sztuczne wlosy goku to zbladlem... Ogolnie to ogladal ktos mecz ? Wiem ze same otaku tutaj, ale moze ktos ? ktos ? plx ? nikt ? Very sad ;/ |
Ja oglądałem mecz! Tzn baseballa w Higurashi...
|
@i386
To by była już przesada ; p i tak IMO za dużo bohaterów powróciło zza grobu. |
Po Armageddonie i tak wszyscy wrócimy do życia!
@topic Ja nadal szukam jakiegoś ciekawego anime :s |
@Azur
Toradora, poczatkowo smieszna, potem juz troche mniej i smutniej bedzie ci, no ale ogolnie polecam... @i376 Nie brudas, tylko grubas, dziwisz sie ze nie nadazal nad meczem, jak on ma sadlo z 4x wieksze niz moje... @down to nie wiem,moze, seirei no moribito, 07 ghost (nowe), phantom (nowe), pandora hearts (nowe), tears to tiara (nowe), CZYTAJ EDITA ;P |
Jako pierwszy w tym temacie napisałem o Toradorze :x
|
Własnie obejrzalem film DB, noi nawet mi sie spodobal, tam pare niedocioagniec, malo zwiazku z manga, mimo to humor taki sam jak w mandze, film troszeczke pod komerche. Wiec daje ocene 6/10, czyli mozna obejrzec
|
Cytuj:
Akikan - jestem po 2 epach i zatkało mnie, nie mogę nic stwierdzić o tym anime. |
@Up
Z tego co czytalem to Akikan do anime wysokich lotow nie nalezy ;) @Topic W ramach odpoczynku robie maraton z anime, do poniedzialku chce obejrzec Seirei no Moribito, Nogizaka Haruka no Himitsu, Tales of the Abbys i jak sie uda to Madlaxa. |
Ta jakieś dziwne
Ukryty tekst:
Myślę, że następne obejrzę sobie uwaga, uwaga, coś co mam jako Never gonna watch. LUCKY STAR! |
Cytuj:
Takie dobre anime, a dopiero teraz sie za nie zabierasz :/ @Ddos: W moim przypadku to ciezko bylo z lucky starem :P Zabieralem sie za niego chyba 3-4 razy, a i tak skonczylem na okolo 8 epie (chociaz pozniej nie jest tak zle - najgorsze byly pierwsze odcinki) :D |
Lucky Star gniecie! Wyscig rodem z Initiala, czy koncert Suzumiya Haruhi no Gekisou wymiataja jednak xD Ale zeby to wszystko wylapac trzeba znac troche serii.
@Tompior Noo, fajny jest :P |
Pff, ja mam jeszcze 2 matury i mimo że nie mam zamiaru więcej się uczyć to psychicznie nie mogę się przełamać do maratonu anime.
LUCKY STAR FTW K-ON! FTW! Nipah~! Frizz-kun |
mi sie nie chce ogladac anime, jedynie co ogladam to te co sa nowe i teraz wychodza.
|
No proszę, :) widzę tutaj dużą grupę osób oglądających Anime i czytających Mangę. :) Anime oglądam od niedawna (nie licząc Pokemonów w dzieciństwie :))
Obecnie oglądam Blood+. Nawet ciekawe te anime. ;) A teraz proszę użytkowników o polecenie jakiegoś anime (typu podobnego do "Hellsing". ;)) A teraz z innej beczki: Może mi ktoś powiedzieć jak ustawić, żeby w sygnaturze, zamiast linku był obrazek? :) Z góry dzięki. |
wrzuc obrazek na imageshacka, i potem jako odnosnik do linka dodaj adres animeplanet czy co...
Nie wiem czy ogladasz anime online czy jakos tak, ale jezeli chcesz znalesc cos fajnego http://www.shinden-anime.info/ to masz tutaj.. Cos podobnego do hellsinga (hmm jezeli chodzi o wampiry) to vampire knight mimo ze nie ma rzezni, ale za to wampiry sa. Jednak jezeli wolisz krwawa jatke to higurashi no naku koro ni, elfen lied, claymore, fate stay night (tu raczej rzezni nie ujrzysz, ale polecam), albo jezeli nie ogladales to hellsing ultimate (taka seria ova). Chyba ci wystarczy. |
Powoli koncze Seirei, skoncze to napisze conieco.
@Seirei no Moribito Obejrzane, w 25h :) Ciekawa seria, oglada sie fajnie, kreska ladna, fajnie wygladajace walki. Momentami troche naciagane, ale zdecydowanie mozna to jej wybaczyc. Teraz Nogizaka Haruka no Himitsu ^^ @Edit o 3:55 Ogladam Nogizaka Haruka no Himitsu. Strasznie przyjemnie sie oglada, zaczerpniecia z Shany i Dokuro-chan, a Haruka to Otaku's Dream Girl (nowy archetyp!) xD Obejrzalem w ramach dzisiejszego maratonu 28 odcinkow, pora isc spac. |
nowy Naruto manga
Ukryty tekst:
Bleach Ukryty tekst:
|
naruto
Ukryty tekst:
|
Ukryty tekst:
|
Ukryty tekst:
A tak bardziej serio Ukryty tekst:
|