Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wydarzenia sportowe (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121450)

Calen Futh 04-08-2008 19:54

By Yoh Asakura:

Cytuj:

Niektórzy już chyba zapomnieli, jak broni Taylora, gdy ten o mało nie zakończył karierę Eduardo. :)
Cytuj:

Cytuj:

Arsenal jest mocny, jak to on świetnie gra.
No bo jest mocny i świetnie gra, to jest fakt.

By$iu 04-08-2008 20:04

@Yoh

Pewnie, ze swietnie gra, szkoda, ze nic nie wygrywa :-/.

Killuminati 04-08-2008 20:31

Ciiiicho Bysiek, w tym sezonie Arsenal pokaże, na co go stać!

Szkoda, że każdego sezonu tak gadasz, i każdego sezonu dostaje po dupie. Jeśli Twoim zdaniem, faulowanie w stylu Diabyego to swietna gra, to życzę powodzenia ;-)

Dobrze, Taylor postąpił jak ostatni idiota, ale tak samo teraz fani Realu mogą powiedzieć o Kanonierach, bo w końcu tak samo się to skończyło. Eduardo kontuzja, Sneijder kontuzja.

Calen Futh 04-08-2008 20:37

By Yoh Asakura:

Cytuj:

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Killuminati (Post 2213919)
Dobrze, Taylor postąpił jak ostatni idiota, ale tak samo teraz fani Realu mogą powiedzieć o Kanonierach, bo w końcu tak samo się to skończyło. Eduardo kontuzja, Sneijder kontuzja.

Więc teraz też mogę przyznać, że Diaby nie zachował się zbyt mądrze (-;

Killuminati 04-08-2008 20:44

Zbyt mądrze? Dla mnie to idiotyzm w czystej postaci, i niczym się nie różni od Taylora, po którym płakałeś, że mają go zabić. Przyznam, faul masakryczny, ale tak samo skończył Sneijder.

Calen Futh 04-08-2008 21:05

By Yoh Asakura:

Cytuj:

http://www.youtube.com/watch?v=E9D5ijSJJgQ jeżeli to jest porównywalne do wejścia Taylora, to ja naprawdę gratuluję...czegokolwiek.

skuug 04-08-2008 21:11

Oczywiście, że jest. I dzięki za gratulacje :*

Articuno 04-08-2008 21:36

Swoja droga fajnych piknikow ma Arsenal...

Killuminati 04-08-2008 21:37

Co z tego, że wyglądało mniej tragicznie, jak skończyło się na tym samym? Obydwoje mają przerwe w grze dłuższą niż 6 miesięcy.

Calen Futh 04-08-2008 21:41

By Yoh Asakura:

Cytuj:

Na tym samym ? O czym ty pierdolisz ? Eduardo groziła amputacja, Sneijderowi nie. Nie pieprz głupot. A poza tym - Wesley pauzuje przez 3 miesiące.

Killuminati 04-08-2008 21:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Me
wyglądało mniej tragicznie

Czytanie ze zrozumieniem się kłania. Btw. co to jest, te 3 miesiące? Problemy bd go nękały do końca życia.

W obu przypadkach taka interwencja była zbędna, obaj zrobili to z premedytacją, więc?

Sneijder miał poprostu więcej szczęścia, którego nie zasmakował Eduardo.

Calen, po co edytujesz? Chłopak nie doczytał, i jeszcze kreślisz błąd, zmieniając kontekst całej rozmowy.

Thomisson 04-08-2008 21:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Calen Futh (Post 2214022)
By Yoh Asakura:
Na tym samym ? O czym ty pierdolisz ? Eduardo groziła amputacja, Sneijderowi nie. Nie pieprz głupot. A poza tym - Wesley pauzuje przez 3 miesiące.

Ale nie rozumiesz do kurwy nędzy, że Diaby SPECJALNIE przytrzymywał nogi Sneijderowi, żeby ten nie mógł wstać i przez to ma kontuzję? A u Taylora był to po prostu spóźniony wślizg, z fatalnymi konsekwencjami.

Calen Futh 04-08-2008 22:00

By Yoh Asakura:

Cytuj:

Ja nie doczytałem i to szybko zostało zmienione. Miałem na myśli, że jest taki sam w skutkach - a to akurat gówno prawda.
Cytuj:

Cytuj:

Ale nie rozumiesz do kurwy nędzy, że Diaby SPECJALNIE przytrzymywał nogi Sneijderowi, żeby ten nie mógł wstać i przez to ma kontuzję? A u Taylora był to po prostu spóźniony wślizg, z fatalnymi konsekwencjami.
Ja jakoś nie widzę, żeby Diaby zrobił to specjalnie. A nawet jeśli - mówiłem już na samym początku, że mi przykro z powodu kontuzji Sneijdera :)

Thomisson 04-08-2008 22:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Calen Futh (Post 2214063)
By Yoh Asakura:[

Ja jakoś nie widzę, żeby Diaby zrobił to specjalnie.

http://pl.youtube.com/watch?v=cKGM8bEU_-c 23 sekunda. Widac wyraźnie jak debil Diaby przytrzymuje obiema nogami nogę Sneijdera, żeby nie mógł się podnieść. Tak jakoś same się zaplątały. Nie zahcowuj się jak dziecko, które nie chce i nie może dojrzeć słabych stron swoich ulubieńców.

Killuminati 04-08-2008 22:08

Nie no skąd, ta druga noga to poszła po to, żeby piłkę zatrzymać w razie czego?

Tylko widzisz, kiedy do Eduardo doznał kontuzji, mało nie wybuchłeś, ale kiedy Sneijder doznał kontuzji, także poważnej, to jest Ci tylko przykro. Rozumiem, stać za swoim klubem murem, ale to już jest w pewnym sensie fanatyzm :-P

skuug 04-08-2008 22:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Calen Futh (Post 2214063)
By Yoh Asakura:
Ja jakoś nie widzę, żeby Diaby zrobił to specjalnie.

A szkoda. Wszyscy widza, tylko nie ty;)

Articuno 04-08-2008 22:47

Po prostu moze Yoh nigdy nie gral w pile. I nie wie, ze gdyby nie bylo to specjalnie, to nie machalby tak ta noga...

Calen Futh 04-08-2008 22:48

By Yoh Asakura:

Cytuj:

Thomi, panuj nad słowami, nie debil Diaby, to raz, a dwa, że w 23 sekundzie niczego takiego nie widać. Poza tym - Abou widzi, że Sneijder biegnie z piłką i sobie myśli "a, pierdolę to, wejdę mu wślizgiem w nogi, zrobię jeszcze tak, żeby nie mógł jej wyjąć, złapie kontuzje na parę miesięcy, będzie ekstra". :)
Cytuj:

Cytuj:

Tylko widzisz, kiedy do Eduardo doznał kontuzji, mało nie wybuchłeś, ale kiedy Sneijder doznał kontuzji, także poważnej, to jest Ci tylko przykro. Rozumiem, stać za swoim klubem murem, ale to już jest w pewnym sensie fanatyzm :-P
No trudno, żebym płakał po zawodniku, który gra w klubie, który jest mi totalnie obojętny.

Fintex 04-08-2008 23:46

Jestem zmuszony żeby podzielić opinie Yoha. Jak dla mnie to nie przytrzymywał jego nogi... to są ułamki sekund. Równie dobrze Diaby mógł się potknąć i był zmuszony żeby stać na dwóch nogach.

Mi tam nie szkoda Snejdera. Zarabia dużo kasy, nawet jak nie będzie grał. Będzie pod bardzo dobrą opieką lekarzy. Wróci do gry za kilka miesięcy. Wiele młodych piłkarzy z biedniejszych rodzin czy klubów po takim czymś kończyło by karierę.

Maggic 04-08-2008 23:51

Yoh, darze Cię szacunkiem, ale jak czytam co ty pieprzysz to się zastanawiam czy na poważnie masz te 16 lat, bo chyba jesteś jeszcze nie dojrzały emocjonalnie by być "sympatykiem" jakiegokolwiek klubu.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fintex (Post 2214223)
Mi tam nie szkoda Snejdera. Zarabia dużo kasy, nawet jak nie będzie grał. Będzie pod bardzo dobrą opieką lekarzy. Wróci do gry za kilka miesięcy. Wiele młodych piłkarzy z biedniejszych rodzin czy klubów po takim czymś kończyło by karierę.

następny, tym razem fan barcy (raczej nie zwolennik realu)
gościu piłkarz jest chyyyba piłkarzem po to by grać w piłe, i to na światowym poziomie jeżeli chodzi o Snejidera. I wogóle po co wtrącasz o jakichś biednych rodzinach?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:09.