![]() |
|
By Yoh Asakura:
Cytuj:
Cytuj:
|
@Yoh
Pewnie, ze swietnie gra, szkoda, ze nic nie wygrywa :-/. |
Ciiiicho Bysiek, w tym sezonie Arsenal pokaże, na co go stać!
Szkoda, że każdego sezonu tak gadasz, i każdego sezonu dostaje po dupie. Jeśli Twoim zdaniem, faulowanie w stylu Diabyego to swietna gra, to życzę powodzenia ;-) Dobrze, Taylor postąpił jak ostatni idiota, ale tak samo teraz fani Realu mogą powiedzieć o Kanonierach, bo w końcu tak samo się to skończyło. Eduardo kontuzja, Sneijder kontuzja. |
By Yoh Asakura:
Cytuj:
|
Zbyt mądrze? Dla mnie to idiotyzm w czystej postaci, i niczym się nie różni od Taylora, po którym płakałeś, że mają go zabić. Przyznam, faul masakryczny, ale tak samo skończył Sneijder.
|
By Yoh Asakura:
Cytuj:
|
Oczywiście, że jest. I dzięki za gratulacje :*
|
Swoja droga fajnych piknikow ma Arsenal...
|
Co z tego, że wyglądało mniej tragicznie, jak skończyło się na tym samym? Obydwoje mają przerwe w grze dłuższą niż 6 miesięcy.
|
By Yoh Asakura:
Cytuj:
|
Cytuj:
W obu przypadkach taka interwencja była zbędna, obaj zrobili to z premedytacją, więc? Sneijder miał poprostu więcej szczęścia, którego nie zasmakował Eduardo. Calen, po co edytujesz? Chłopak nie doczytał, i jeszcze kreślisz błąd, zmieniając kontekst całej rozmowy. |
Cytuj:
|
By Yoh Asakura:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie no skąd, ta druga noga to poszła po to, żeby piłkę zatrzymać w razie czego?
Tylko widzisz, kiedy do Eduardo doznał kontuzji, mało nie wybuchłeś, ale kiedy Sneijder doznał kontuzji, także poważnej, to jest Ci tylko przykro. Rozumiem, stać za swoim klubem murem, ale to już jest w pewnym sensie fanatyzm :-P |
Cytuj:
A szkoda. Wszyscy widza, tylko nie ty;) |
Po prostu moze Yoh nigdy nie gral w pile. I nie wie, ze gdyby nie bylo to specjalnie, to nie machalby tak ta noga...
|
By Yoh Asakura:
Cytuj:
Cytuj:
|
Jestem zmuszony żeby podzielić opinie Yoha. Jak dla mnie to nie przytrzymywał jego nogi... to są ułamki sekund. Równie dobrze Diaby mógł się potknąć i był zmuszony żeby stać na dwóch nogach.
Mi tam nie szkoda Snejdera. Zarabia dużo kasy, nawet jak nie będzie grał. Będzie pod bardzo dobrą opieką lekarzy. Wróci do gry za kilka miesięcy. Wiele młodych piłkarzy z biedniejszych rodzin czy klubów po takim czymś kończyło by karierę. |
Yoh, darze Cię szacunkiem, ale jak czytam co ty pieprzysz to się zastanawiam czy na poważnie masz te 16 lat, bo chyba jesteś jeszcze nie dojrzały emocjonalnie by być "sympatykiem" jakiegokolwiek klubu.
Cytuj:
gościu piłkarz jest chyyyba piłkarzem po to by grać w piłe, i to na światowym poziomie jeżeli chodzi o Snejidera. I wogóle po co wtrącasz o jakichś biednych rodzinach? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:09. |
|