![]() |
|
ŁOooo Tupot Białych Mew :(
Lisuu - my tylko sprzatamy na iridi xD Jak by wszyscy mieli venta tam w trapie to mysle ze polioxa tez by zaliczyl tp do temple. Bongosy kogo wczoraj klepaliscie? xD Ide spac. Btw: Wracam o 5 rano a tu kurwa podaja ze Rosja grozi uzyciem sily w sprawie kosowa... xD hahah |
Bulebo
Feb 22 2008, 12:23:17 CET Killed at Level 105 by Awindis and by Sena Leoz Szli¶my po 70 rp ale się nawinoł na pohu :) |
nie żebym sie ¶miał ale..
Name: Gruhard Sex: male Profession: Master Sorcerer Level: 107 Feb 21 2008, 21:20:50 CET Killed at Level 108 by Krejzolek and by Princess Arman zgniła nasza gruszka |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
pozdro |
ejj bongo ludzi dedajom znowu? :/
|
Cytuj:
a no tak nowy owner :confused: Wasz szczerze, Shane ~ |
Bongo znów zrobiło podlot :) i oto efekty
Proap 63 rp Feb 22 2008, 22:10:53 CET Killed at Level 63 by Glaura and by Awindis Ulrik Unik 65ms Feb 22 2008, 22:08:17 CET Killed at Level 67 by Cinek Rzeznik and by Nitz HAHAHA miałem jednego fire fielda i zdjołem fraga <3 Btw. pimol wiem wiem zmarnowałe¶ bp mfów na flamy ale i tak niemasz fraga. Btw2 AWINDIS ZŁODZIEJ FRAGÓW :SSS większy odemnie... |
nieudana wieczorna borutka ;\
viking gadu wlacz downie;;;;; |
Cytuj:
@Krejzol ile sd straciliscie na mnie? xD Btw : jakis typ ofiarowal mi 10k w zle wyslanym parcelu. Dobra juz nic sie nie odzywam :D |
Cytuj:
|
z nieoficjalnych wiadomo¶ci wynika ze DD wygrało wojnę
przegrali¶cie j± na własne życzenie |
Cytuj:
Cytuj:
|
nononoo 93ek przylozyl twarz do ziemi xDDDD
Feb 23 2008, 13:33:53 CET Killed at Level 93 by Cinek Rzeznik and by Messalat. ;;;] |
Otóż poranny masslog nie wypalił a to za spraw± kilku spy'ów którzy przenikneli w nasze struktury (patrz zielper'archer) i uniemożliwił nam zrobienie massloga mieli¶my także w teamie kilku idiotów bez venta :S którzy zostali wyeliminowani sum± sumarów polecieli¶my na ankh gdzie ofc expowiska były puste (ehhh ta iridia nawet niema kogo bić) wpadli¶my na tomba a tam 93ek afkuje przy tp ze scarab coinem jako że nie mieli¶my scarab coinsów odsuneli¶my go po czym się "przebudził" ale koniec końców wyszedł taki
Fe Umels Feb 23 2008, 13:33:53 CET Killed at Level 93 by Cinek Rzeznik and by Messalat Messalat Feb 23 2008, 13:42:43 CET Killed at Level 25 by Enigmat Menths Niestety nie udało nam się obronic Messalata przed 9 osobow± ekip± z CTRL ale cóż 1:1 tylko że 93ek bardziej stracił na dedzie niż 25ed. |
Cytuj:
|
To mi przypomina sprawozdanie z pk Bongo. Az nie wychodze z dp, bo strach sie bac
|
double :<:<:<
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Jestes pewny ze Fe to br? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:02. |
|