![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
beze mnie =)
|
@up
Proponuje Ci pograc w WoW-a :D Jak lubisz Warcrafta to napewno ci sie spodoba, tyle ze trzeba placic ;< Ale to uczucie gdy uciekasz przed banda rozwścieczonych hordziakow w Orgrimmar jest bezcenne xD @down To np. jak ty uciekasz przed 20 osobami, tez fajna zabawa co nie? |
"Ale to uczucie gdy uciekasz przed banda rozwścieczonych hordziakow w Orgrimmar jest bezcenne"
Ty juz ochujales z powodu tej gry xD @down ja tez chcialem dodac troche zartu w moich slowach, ale moze nie skapowales :p |
Pozatym chcialem dodac troche zartu w moich slowach, ale moze nie skapowales :P
|
|
Cytuj:
btw kim jestes? |
A nikim, ogólnie to te całe 2 lata spędzone na Silverze to było tylko pkowanie noob charami (głównie Sharla), a za jedynego maina (jako chara do expienia) można uznać mojego rookstayera >.>
@edit Zrobiłem chara 17:54 You advanced from Level 1 to Level 6. 17:54 You advanced from Level 6 to Level 7. 17:54 You advanced from Level 7 to Level 8. druid \o/ <nie odmówiłbym jakiejś pomocy na start> @edit 18:13 You advanced from Level 49 to Level 54. @edit mapa tego otsa jest tak samo położona jak rl tibii (tzn. na otsie działają mi skrypty, które używałem na rl tibii, bez żadnego edytowania) north ph tymczasowo, szukam czegoś lepszego Average session speed: 8614094 exp/h @ urosło do 10,000,000, gdyby takie coś było na rl tipjii.. rox\o/ |
Cos to dziwne z tymi banami, Prawie caly dzien bylem offline a bana dostalem, na 4-5 kontach ktorymi bocilem zawsze w tym samym czasie tylko 1 ma bana (to z pacciem od Gessa) :(
|
Ciezko znalezc cos wspolnego miedzy ludzmi ktorzy dostali bana :(
Chyba wszyscy mieli pacc |
tak to jest jak sie botuje... trzeba grac uczciwie tak jak ja a nie oszukiwac proste
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
A kto sharuje?? czy ja sharuje? no powiedz mi z kim... zal czlowieku |
Ty tylko sharujesz... Zadne konto ktorego masz pasy nie jest wylacznie twoje, wiec po co sie osmieszasz? I moze bota tez nie uzywasz? Nie wiem co ty pokazujesz tymi postami moj kolego...
|
Cytuj:
|
Fack! nawet Hitlera zbanowali!!!!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=CLjlI1qaPnQ xD stare ale jare ;d i na temat xD Polecam dla tych co dostali bana ",przez trzydziesci dni to ja moge noobcharem grac " xD gorzej jak zrobili wam to co hitlerowi->deleted :<< |
Nie mam checi jakos xD
|
Hmmm ciekawe, czy ktos odkryje jak oni to teraz sprawdzaja :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:35. |
|