![]() |
|
?
PACC Sorcerer 49 lvl 46 mlvl , eq : b robe , medusa shield , plate legs , crown helmet , WoI i WoCE , scarf.Do tej pory expilem na zolwiach i tobmach ale na tombie duzo ludu a na zolwiach manaski :/ powiedzcie mi gdzie moglbym oplacalnie expic ?? Koledzy mowia Nargor piraci tylko jakie poziomy ile brac run manaskow ?? I pytanie ulepszac eq i potrenowac mlvl ?? Ale najwazniejsze gdzie oplacalnie poexpic ??:) :)
|
Mapki ci niedam, ale powiec ci dokładnie:
jak idzesz z venore drogą w lewo to za mostem idzesz w dół do gh i od gh w dół i najlepiej troche w prawo by nienatknać się na tarantule i mino magi jak coś looknij na tibia earth to będziesz miał dokładnie |
Witam
Mam 20 Lv skile 57/56 <chcę dojść do 60/60 i pewnie po drodze Lv wbije> Mam Fire Sworda, dwarven shield. plate armor, plate legs, scarf <XD zawsze 1 armoru ;p >, dark helmet Dwafy mi sie znudziły, a Slimy zwykle zajęte, szukam czegoś dla odmiany jestem w Kazzo i najlepiej, żebym nie musiał chodzić daleko P.S. Od razu doradźcie jaki EQ kupić< i za ile :P > bo moje takie średnie :/ ;( Pozdrawiam ;) |
Cytuj:
|
niskolevelowce
:cup: Knight ze skilami nawet 40/40 może expić na kopalnich dwarfow, to miejsce polecam także innym profesjom z przynajmniej 13 lvlem:cup:jest to miejsce gdzie według mnie najszybciej sie zdobywa lvle;)
|
Witam !
Cytuj:
Noobów olewam, PK wiedzą, ze ja nie tykany, ale na nudę jeszcze sposobu nie znalazłem :P Pozdrawiam :sword: |
Paladin 13lvl FACC skille 41/37 expić już z łukiem czy skillować dalej?
|
Cytuj:
|
Gdzie expic?
Jestem knightem mam 13 level 2 mlvl i skille 56/56.Muj eq to:knight armor,warriorhelmet,medusa shield,fire sword plate legs i leather boots.
|
@Zdzichuu
Dwarf soldiery, a od 20 poziomu dc - od kiedy na drodze postawili gsa exp jest tam super :) |
POLECAM WSZYSTKIM!
http://tibia.erig.net/Hunting_Places |
Gdzie expic ?
Witam. Mam 30 lvl Knight'a z Pacc'iem, skille 80/80, mlvl 5, eq: crusader Helmet, K armor, plate legsy, dragon shield, bright sword,.
NIe mam pojecia gdzie moglbym dobrze poexpic ? Prosze o podanie mi kilku miejscowek, z Gory dziekuje >:| |
Radze odwiedzenie linka podanego post wyzej. Tam masz wszystko ;)
|
Cytuj:
|
Jesli jestes z thais to idz na raty pod thais. Jesli jestes w carlin idz na bugi pod carlin. Jesli jestes w ab idz na trolle pod ab -.- . Jak ci sie niechce ruszyc dupy na exp to wogole nieexp!
|
roty, minosy, dwarvy soldki :)
|
Cytuj:
|
To moze mi ktoś powie gdzie expic ze skillami narazie 63/63 guardian shield, BS, dark helmet k armor, p legs, szmaciaki buciaki, no i 23 lvl :baby:
|
@up
Idz najlepiej na DC (przy okazji mozesz sporo zarobic). |
Czy opłaca się skilować cluba??
W mym poście chciałbym się was spytać czy opłaca się skilować cluba,jak nie to co skilować?:( ?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:16. |
|