![]() |
|
Jacek ale po tym z Ajsem zrobiliśmy BUFU <przed odżyciem Arpens>. Pamiętam wtedy był Orsh, Ajsu napierdolony jak stodoła postanowił go zlurować. Po tym Russel zaproponował mu powrót do Avis, ten mu odmówił, bo powiedział, że zostaje ze swoją gildią.
|
Dobra Antek, to powiedz mi z kogo sie abcoki smialy, gdzie sa moje softy i wybotowane 1kk xd? Zgadles, ajsu zwastowal/sprzedal/zamienil/etc :P
|
Ajsu to pedał, który udawał ziomka tylko po to zeby pare dni pozniej obrabiać mi dupe na vencie rise.
|
Z tego co pamiętam Jacku, wtedy Ty albo byłeś retired albo grałeś Sanoliciousem z tym Twoim ziomkiem wtedy. Kolejna rzecz jaka mi sie przypomniała to gry w WarRocka po 8 osob w drużynie <3
|
Co odjebał Alex aka Solle?
|
Albo Solle aka Benja ;;;
|
Benja nie ma wjazdu na Solle.
|
Cytuj:
|
Ok już wiem:
Użytkownik Hoof mówi: 23:11 Predacone [179]: he took 3,3kk from cris inferno lol Solle to mistrz. ;) |
Cytuj:
+ 5-6 paccow od flow academy + costam jeszcze, nie pamietam |
Cytuj:
|
Cytuj:
A ty grasz 3474747 miesiecy i jestes Frajerem :) Btw. Teraz sie przyznac ktory mnie ojebal ? ;D |
JA to cały czas wiedziałem że Benja na nim śmiga , i raczej było pewne że tak zrobi przed chęcia zmiany serwera ;]
|
A TAKI dobry chlopak sie wydawal.
|
Cytuj:
2009-12-03 22:55:59 Hoof - Mr. G. no :P 2009-12-03 22:56:03 Hoof - Mr. G. its aleks :P Hoof to former Xerijo jak i ten gość co Loke kupił od Johana, Alex to jego rl, Hoof mnie nie okłamuje. |
Ja jebie nawet nie chce tego komentowac ale musze bo bedzie ze przegralem. Benja botowal sollego do jakos 200-210 lvla, teraz aleks zaczal nim grac a "plan" ojebania flowowcow przygotowali zapewne razem
/kamba a ty nawet nie wiem ile grasz bo jestes jakims malo znaczacym kmiotem ktorego widywalem tylko na forum, cze |
Cytuj:
|
Nie, ale jak sadze, praktycznie kazdy mnie kojarzy
|
Nie ważne kto grał ale Solle i tak zawsze coś od**bał xD
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:56. |
|