![]() |
|
@UpUp
Potem Ci zrobię xD Bo to w sumie ta instrukcja to dwa zdania... |
Cytuj:
|
KRaken ponawiam;)!!!!
Info ponawiam |
@Szufi sprobuje ci to zrobić :] czekać max do następnego dnia...
Ma być z chodzeniem? @Edit Cos mi Imageshack nie działa to nie dam chociaż już mam |
@Avios
To ja też chcę instrukcję! Na PW albo na e-mail. Jak wolisz na e-mail to wyślij PW to Ci na PW wyśle adres. @Topic Potrzebuję kilkunastu full orientalow w barwach pustynnych, Zrób ktoś wielbłąda. Bardzo potrzebny do fake. @2Down Ale, żeś wytłumaczył, po zbóju. |
No właśnie xD! AVIOS AVIOS AVIOS!!!~CZEKAMY
|
Ale czemu ja? ;< I, że niby publicznie mam to pokaać jak się to robi? ;<
NIE! ;< ;< ;< NIE CEM ;< ;< ;< Ale fajna emotka... ;< ;< ;< ;< ;< ;< ;< ;< ;< ;< Poradnik: GIMP 2.4.2 Wpierw wejdzcie w ****** potem ****** * ********* i zanznaczacie kolor, który chcecie i go zmieniacie. Tylko od razu otwórzcie obrazek do kolorowania. Być może będziecie musieli pousuwać dane części ciała. Proste? |
eee.... mam lepszy pomysł. WYSLIJ NA PW xDxDxDxDxDxDxDxD Ale fajna emorka xDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxD xDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxD Wyslij nam na PW bo nie wiem co w tych kropkach.
|
Cytuj:
Można też: filtry – kolory – koloryzacja A Was, żebracze instrukcji, chyba Fake Tutorial by Cloy boli =.=" |
ja mam male zamowienie a szczegulnie:
Jakies przerobki outow z nakladkami reszte sam se zrobie tylko nakladki i outy plx xD |
@X-Zero
Nie zgadłeś ;< Kolory >>> Odcień i nasycenie ;] |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Proszę o Centaura białego z nakładkami. I jesli Łaska Enta.
|
DA mi ktoś wkońcu kusze mino archa i luk elfa scouta
|
Cytuj:
Człowieku, uspokój sie. Skoro trzeba ci tyle grafik, to naucz się je robić. Od wczoraj złożyłeś 3 zamówienia, z czego jedno zawierało na oko jakieś 20 outfitów... |
Chodzi o to, że ja robię te utfity ale to mi z rok zajmie a tak to ktoś może mi pomóc. Zresztą tamto nieaktualne już.
|
Poproszę o wielbłąda. Plx fast bo bardzo potrzebny.
|
Ja potrzebuje zwierzat z lasu
np- Jeleni Wilkow skonksow |
Masz.
http://img175.imageshack.us/img175/7929/deercw2sy8.png Tylko tyle mam PS.Nie moje. @Avios Avios zrób Droma:] Wielbłąda |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:16. |
|