![]() |
|
Cytuj:
|
Angel uwaza ze od mostu w > jest jego resp... a co do ownerow to on jest pierwszym i jedynym ownerem :>
|
http://img378.imageshack.us/img378/6011/warlockpl1.jpg
Warlock quest |
#Lakee
W taki razie jak AoD ma jednego ownera to musi być niezłym no liferem 2006-07 405h 15m zdeka "troszke" ponad 10h dziennie _/ nie ma miesiąca poniżej 200h xd! żal w chu,.,. Gratuluje mu normalnego życia nie ma co . (możesz go ode mnie pozdrowić ) #Norbi gZ |
Cytuj:
|
..
A co spodziewacie się po 12latku? Ma wiele czasu na grę i woli ten czas spędzić przy komputerze..To, że jest lepszy od Was nie musicie jechać po Nim. Nasz naród nigdy się nie zmieni ;) Każdy pozazdrości drugiemu, każdy chcę więcej niż ma ;) No, ale trzeba żyć :P Co do tematu to śledzę długo przygody Bysia i Norbiego, fajnie mieć takiego blokera, gdybym miał to bym grał nadal..Gz advów, lootów!
|
@all up
Moze i ma 12 lat i ma czas na gre.. ale ma napewno 1 ownera , na jego pytanie po co gra mowi tyle "lubie expic" . ja tam gram tylko dla zabawy , wole wyjs z rl na dwor niz siedziec i lac frosty dzien w dzien z ass stars.. |
Cytuj:
A tak w ogole to jest to temat " -= Zdjecia od Death Assassins! =-" wiec skonczmy gadac o tym dziecku. |
@norbi
dobra spokoj po co to komentowac poprostu nie umie sie zachowac i tyle Go go 100 norbi ;p |
Cytuj:
@ Gz Norbi :p i Bysiek ;] Bede teraz częsciej sie wypowiadał w tym temacie ;] |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
1.Angel ma 13 lat nie 12.
2.Ubija wam bo nie lubi Bysia<stare czasy na smokach>.Ja czy Gurazu jak wchodze to nigdy nawet nie uderzy. 3.Ma 1 ownera,jest nim Robert z Chorzowa. 4.To ze 400+h siedzi to widocznie dlatego ze lubi a nie od razu acc sharer. 5. Zakonczcie lepiej te dyskusje bo lame. 6.Nom teraz mozecie mnie pojechac. :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
nie mozemy cie pojechac bo powiedziales to co trzeba... zmiencie temat arc~ |
@Up
Aha. Dzieki za info |
Cytuj:
|
Cytuj:
Norbi ma pecha :p Grats ^^ |
Cytuj:
Dobra nie gadajmy już o nim to szkoda klawiaturę męczyć :) Może ktoś inny by wrzucił sski?? |
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:49. |
|